Ухвала
від 06.02.2018 по справі 371/151/18
МИРОНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

06.02.2018 Єдиний унікальний № 371/151/18

Провадження № 2/371/309/18

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

06 лютого 2018 року м. Миронівка

Суддя Миронівського районного суду Київської області Капшук Л.О., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Миронівської районної державної адміністрації Київської області, головного управління Держгеокадастру у Київській області, Олександрівської сільської ради Миронівського району Київської області, сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю Олександрівка провизнання права на земельний пай ,

У С Т А Н О В И В :

Позивач ОСОБА_1 (зареєстроване місце проживання : будинок під номером 29 по вулиці Польова села Карапиші Миронівського району Київської області), звернулася до Миронівської районної державної адміністрації Київської області (код ЄДРПОУ 23579267, місцезнаходження : будинок під номером 58 по вулиці Соборності міста Миронівка Київської області) , головного управління Держгеокадастру у Київській області (код ЄДРПОУ 39817550, місцезнаходження : будинок під номером 3/14 по вулиці Серпнова міста Києва) , Олександрівської сільської ради Миронівського району Київської області (код ЄДРПОУ 04362496, місцезнаходження : будинок під номером 6 по вулиці Центральна села Олександрівка Миронівського району Київської області) , сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю Олександрівка (код ЄДРПОУ 05384229, місцезнаходження : село Олександрівка Миронівського району Київської області) з позовом провизнання права на земельну частку (пай) у землі акціонерн6ого товариства Жовтень .

Позовна заява подана з додержанням вимог ст. ст. 175, 177 ЦПК України.

Підстав для залишення заяви без руху, повернення заяви або для відмови у відкритті провадження у цивільній справі не вбачається.

Справа підлягає розгляду в порядку загального позовного провадження.

Згідно правил ст. 196 ЦПК України для виконання завдання підготовчого провадження у справі необхідно призначити підготовче засідання, яке проводиться судом з повідомленням учасників справи.

Керуючись ст. ст. 13, 84, 187, 190, 352, 353 ЦПК України,

У Х В А Л И В :

Прийняти позовну заяву ОСОБА_1 до Миронівської районної державної адміністрації Київської області, головного управління Держгеокадастру у Київській області, Олександрівської сільської ради Миронівського району Київської області, сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю Олександрівка провизнання права на земельний пай до розгляду.

Відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Миронівської районної державної адміністрації Київської області, головного управління Держгеокадастру у Київській області, Олександрівської сільської ради Миронівського району Київської області, сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю Олександрівка провизнання права на земельний пай .

Справу розглянути в порядку загального позовного провадження.

Підготовче засідання у справі призначити на 10 годину 13 березня 2018 року .

Підготовче засідання відбудеться в приміщенні Миронівського районного суду Київської області за адресою: вулиця Першотравнева, 3 міста Миронівка Київської області.

Згідно правил ст. 191 ЦПК України відповідачам пропонується подати відзив протягом п'ятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Відповідно до вимог ст. 191 ЦПК України у вказаний строк відповідачі мають право надіслати:

1) суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову;

2) позивачу - копію відзиву та доданих до нього документів.

У разі ненадання відповідачами відзиву у встановлений строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Роз'яснити відповідачам їх право згідно ст. 193 ЦПК України пред'явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Згідно вимог ст. 190 ЦПК України надіслати учасникам справи ухвалу про відкриття провадження у справі, відповідачам - копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Роз'яснити сторонам положення частин 3-5 ст. 223 ЦПК України, за якими :

Якщо учасник справи або його представник були належним чином повідомлені про судове засідання, суд розглядає справу за відсутності такого учасника справи у разі:

1) неявки в судове засідання учасника справи (його представника) без поважних причин або без повідомлення причин неявки;

2) повторної неявки в судове засідання учасника справи (його представника), крім відповідача, незалежно від причин неявки;

3) неявки представника в судове засідання, якщо в судове засідання з'явилася особа, яку він представляє, або інший її представник;

4) неявки в судове засідання учасника справи, якщо з'явився його представник, крім випадків, коли суд визнав явку учасника справи обов'язковою;

У разі повторної неявки в судове засідання відповідача, повідомленого належним чином, суд вирішує справу на підставі наявних у ній даних чи доказів (постановляє заочне рішення);

У разі повторної неявки позивача в судове засідання без поважних причин або неповідомлення ним про причини неявки суд залишає позовну заяву без розгляду, крім випадку, якщо від нього надійшла заява про розгляд справи за його відсутності, і його нез'явлення не перешкоджає вирішенню спору.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається: https://mr.ko.court.gov.ua/sud1017/.

Ухвала щодо недотримання правил підсудності може бути оскаржена до Апеляційного суду Київської області шляхом подання апеляційної скарги безпосередньо до суду апеляційної інстанції протягом п'ятнадцяти днів з дня складення, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає, заперечення на ухвалу в частині, що не підлягає оскарженню, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя підпис ОСОБА_2

Згідно з оригіналом.

Суддя Л.О. Капшук

Дата ухвалення рішення06.02.2018
Оприлюднено06.02.2018
Номер документу72012997
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —371/151/18

Рішення від 14.05.2018

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Капшук Л. О.

Рішення від 14.05.2018

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Капшук Л. О.

Ухвала від 13.03.2018

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Капшук Л. О.

Ухвала від 06.02.2018

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Капшук Л. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні