Рішення
від 06.02.2018 по справі 225/6218/17
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дзержинський міський суд Донецької області

Провадження №2/225/154/2018

Єдиний унікальний номер 225/6218/17

рішення

і м е н е м У к р а ї н и

( скорочене)

06 лютого 2018 року м. Торецьк

Дзержинський міський суд Донецької області в складі:

головуючого - судді Геря О.Г.,

за участі:

секретаря судового засідання - Савченко О.О.,

розглянувши в відкритому судовому засіданні в залі суду цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Комунальної лікувально-профілактичної установи Міський наркологічний диспансер м. Горлівки про стягнення заборгованості по оплаті лікарняних листів, заборгованості з відпускних, заборгованості компенсації за невикористану відпустку та середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні,

у х в а л и в:

Позов ОСОБА_1 (місце проживання:Донецька область, АДРЕСА_1, ІНН НОМЕР_1) до Комунальної лікувально-профілактичної установи Міський наркологічний диспансер м. Горлівки (місцезнаходження: Донецька область, місто Горлівка, вулиця Безпощадного, буд. 45, ЄДРПОУ 13490589) про стягнення заборгованості по оплаті лікарняних листів, заборгованості з відпускних, заборгованості компенсації за невикористану відпустку та середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні - задовольнити повністю.

Стягнути з Комунальної лікувально-профілактичної установи Міський наркологічний диспансер м. Горлівки на користь ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, заборгованість по оплаті лікарняних листів в сумі 2482 (дві тисячі чотириста вісімдесят дві) грн. 62 коп., заборгованість з відпускних в сумі 6993 (шість тисяч дев'ятсот дев'яносто три) грн. 38 коп., заборгованість по компенсації за невикористану відпустку в сумі 1873 (одна тисяча вісімсот сімдесят три) грн. 52 коп., а також середній заробіток за час затримки розрахунку в сумі 144627 (сто сорок чотири тисячі шістсот двадцять сім) грн. 36 коп.

Стягнути з Комунальної лікувально-профілактичної установи Міський наркологічний диспансер м. Горлівки на користь держави судовий збір в сумі 1600 (одна тисяча шістсот) грн. 00 коп.

Рішення може бути оскаржено позивачем до Апеляційного суду Донецької області через Дзержинський міський суд Донецької області шляхом подання апеляційної скарги в 30 денний строк з дня складання повного судового рішення.

Якщо повне рішення суду не було вручено у день його проголошення або складення, позивач має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на рішення суду - якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача.

Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд - якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду.

Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом строків, встановлених цим Кодексом, не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи.

Повне судове рішення буде складено 12 лютого 2018 року.

С у д д я:

Дата ухвалення рішення06.02.2018
Оприлюднено09.02.2018
Номер документу72097087
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості по оплаті лікарняних листів, заборгованості з відпускних, заборгованості компенсації за невикористану відпустку та середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні

Судовий реєстр по справі —225/6218/17

Рішення від 12.02.2018

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Геря О. Г.

Ухвала від 06.02.2018

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Геря О. Г.

Рішення від 06.02.2018

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Геря О. Г.

Ухвала від 05.12.2017

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Геря О. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні