Ухвала
від 15.02.2018 по справі 379/718/16-к
ТАРАЩАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 379/718/16-к

1-в/379/18/18

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15.02.2018 року м.Тараща

Таращанський районний суд Київської області в складі:

головуючого: ОСОБА_1

при секретарі: ОСОБА_2 ,

з участю прокурора: ОСОБА_3 ,

представника Таращанського РВ з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції: ОСОБА_4 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Таращі подання, яке надійшло від Таращанського РВ з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції про звільнення від відбування покарання у зв`язку із закінчення іспитового строку щодо засудженого ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , українця, громадянина України, уродженця с. Северинівка Таращанського району Київської області, позапартійного, військовозобов`язаного, з повною загальною середньою освітою, непрацюючого, не одруженого, на утриманні неповнолітніх дітей немає, зареєстрованого та проживаючого в АДРЕСА_1 ,, засудженого 27.07.2016 року вироком Таращанського районного суду Київської області за ч.3 ст. 185, КК України до 2 років позбавлення волі, на підставі ст.75 КК України звільнено від відбування призначеного судом покарання з випробовуванням, з іспитовим строком 1 рік 6 місяців,-

ВСТАНОВИВ:

Від Таращанського РВ з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції надійшло подання про звільнення від відбування покарання щодо ОСОБА_5 на тій підставі, що іспитовий строк закінчився, до адміністративної та кримінальної відповідальності не притягувався. Обов`язки, покладені на нього судом, не виїжджати за межі України на постійне проживання без дозволу кримінально-виконавчої інспекції, повідомляти кримінально-виконавчу інспекцію про зміну місця проживання та роботи, а також періодично з`являтися для реєстрації в кримінально-виконавчій інспекції виконав в повному обсязі. Згідно довідки характеристики з місця проживання ОСОБА_5 характеризується добре.

Судом встановлено, що вироком Таращанського районного суду Київської області за ч. 3 ст. 185, КК України ОСОБА_5 засуджено до 2 років позбавлення волі, на підставі ст.75 КК України звільнено від відбування призначеного судом покарання з випробовуванням, з іспитовим строком 1 рік 6 місяців.

Засуджений, в період визначеного судом іспитового строку, до адміністративної та кримінальної відповідальності не притягувався. Обов`язки, покладені на нього судом, не виїжджати за межі України на постійне проживання без дозволу кримінально-виконавчої інспекції, повідомляти кримінально-виконавчу інспекцію про зміну місця проживання та роботи, а також періодично з`являтися для реєстрації в кримінально-виконавчій інспекції виконав в повному обсязі. Згідно довідки характеристики з місця проживання ОСОБА_5 характеризується добре.

В судовому засіданні інспектор Таращанського РВ з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції подання підтримав та просив звільнити засудженого від покарання.

Прокурор не заперечував проти задоволення подання.

Засуджений в судовому засіданні просив задовольнити дане подання.

Заслухавши представника Таращанського РВ з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції, засудженого, вивчивши матеріали справи, враховуючи думку прокурора, суд вважає за необхідне задовольнити дане подання.

Керуючись ч. 1 ст.78 КК України, ст. 395, п.9 ч.1 ст. 537 КПК України, ч.2 ст. 165 КВК України суд,-

УХВАЛИВ:

Звільнити ОСОБА_5 від покарання призначеного вироком Таращанського районного суду Київської області від 27.07.2016 року.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом семи днів з дня її оголошення до апеляційного суду Київської області через Таращанський районний суд Київської області.

Головуючий:ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення15.02.2018
Оприлюднено27.02.2023
Номер документу72210077
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —379/718/16-к

Ухвала від 15.02.2018

Кримінальне

Таращанський районний суд Київської області

Василенко О. М.

Вирок від 27.07.2016

Кримінальне

Таращанський районний суд Київської області

Потеряйко С. А.

Ухвала від 12.07.2016

Кримінальне

Таращанський районний суд Київської області

Потеряйко С. А.

Ухвала від 07.07.2016

Кримінальне

Таращанський районний суд Київської області

Потеряйко С. А.

Ухвала від 05.07.2016

Кримінальне

Таращанський районний суд Київської області

Бабоїд О. М.

Ухвала від 01.07.2016

Кримінальне

Таращанський районний суд Київської області

Бабоїд О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні