Ухвала
від 06.02.2018 по справі 757/66825/17-ц
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/66825/17-ц

Номер стат. рядку № ____

Строк проведення судового засідання


дн.

Строк розгляду справи


дн.

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

06 лютого 2018 року

Печерський районний суд м. Києва в складі:

головуючого: судді Кирилюк І.В.,

при секретарі: Чепізі Є.І.,

за участю:

представника позивача: ОСОБА_1,

представника відповідача: не з'явився,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Києві цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до Приватного акціонерного товариства Страхова компанія Віралайф про стягнення грошових коштів, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_2 (далі - позивач, ОСОБА_2.) звернувся до суду з позовом до Приватного акціонерного товариства Страхова компанія Віралайф (далі - відповідач, ПАТ СК Віралайф ) про стягнення грошових коштів.

Ухвалою Печерського районного суду м. Києва від 09.11.2017 року відкрито провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до Приватного акціонерного товариства Страхова компанія Віралайф про стягнення грошових коштів та справу призначено до судового розгляду.

З 15.12.2017 року набули чинності зміни, внесені до Цивільного процесуального кодексу України Законом України Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів від 03.10.2017 року № 2147-VIII, згідно яких Цивільний процесуальний кодекс України викладено в новій редакції.

Так, відповідно до п. 9 ч. 1 розділу ХІІІ Перехідні положення ЦПК України (в редакції 2017 року), справи у судах першої та апеляційної інстанцій, провадження у яких відкрито до набрання чинності цією редакцією Кодексу, розглядаються за правилами, що діють після набрання чинності цією редакцією Кодексу.

Як визначено у ст. 196 ЦПК України для виконання завдань підготовчого провадження у кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче судове засідання.

За таких обставин, під час проведення судового засідання 16.01.2018 року суд, з урахуванням думки представника позивача ОСОБА_1, складності справи та її значення для сторін, визначив необхідність розгляду справи за правилами загального позовного провадження із проведенням підготовчого судового засідання.

В підготовче судове засідання 06.02.2018 року з'явився представник позивача. Представник відповідача в підготовче судове засідання не з'явився, про час та місце проведення підготовчого засідання повідомлений належним чином, причини неявки суду невідомі.

Підстав для відкладення підготовчого засідання або оголошення перерви, відповідно до вимог ч. 2 та ч. 5 ст. 198 ЦПК України, судом не встановлено.

В порядку підготовчого провадження судом вивчено матеріали справи, з'ясовано всі фактичні обставини справи.

Представник позивача в підготовчому судовому засіданні вважав за можливе призначити справу до судового розгляду.

Вислухавши думку представника позивача, дослідивши матеріали справи, відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України, суд вважає за можливе закрити підготовче провадження у даній справі та призначити справу до судового розгляду по суті.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 189, 196-200, 280, 281 Цивільного процесуального кодексу України, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до Приватного акціонерного товариства Страхова компанія Віралайф про стягнення грошових коштів.

Призначити цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до Приватного акціонерного товариства Страхова компанія Віралайф про стягнення грошових коштів до судового розгляду по суті в загальному позовному провадженні на 16 год. 00 хв. 06.03.2018 року в приміщенні Печерського районного суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 42а, каб. 13.

Встановити загальний порядок дослідження доказів.

Справу розглядати суддею одноособово.

Копії ухвали направити учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/sud2606.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя: І.В. Кирилюк

СудПечерський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення06.02.2018
Оприлюднено21.02.2018
Номер документу72311809
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —757/66825/17-ц

Рішення від 28.03.2018

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Кирилюк І. В.

Ухвала від 06.02.2018

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Кирилюк І. В.

Ухвала від 09.11.2017

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Кирилюк І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні