Ухвала
від 21.02.2018 по справі 291/165/18
РУЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

2/291/144/18

Справа №291/165/18

У К Р А Ї Н А

Ружинський районний суд Житомирської області

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

21 лютого 2018 року

Суддя Ружинського районного суду Житомирської областіГрек М. М.

розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до ТОВ "Продовольча компанія" Зоря Поділля" про визнання припиненим договору оренди землі та зобов"язання повернути земельну ділянку,-

ВСТАНОВИВ:

Позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 175-177 ЦПК України.

Справа підсудна Ружинському районному суду Житомирської області, підстав для відмови у відкритті провадження по справі, повернення позовної заяви чи залишення її без розгляду немає.

В позовній заяві відсутнє клопотання про розгляд справи в порядку спрощеного позовного провадження з проведенням підготовчого засідання .

Керуючись ст.ст. 19, 178, 187, 191, 199, 261 ЦПК України , суддя

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ТОВ "Продовольча компанія" Зоря Поділля" про визнання припиненим договору оренди землі та зобов"язання повернути земельну ділянку.

Розгляд справи здійснити за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче судове засідання по справі в залі судових засідань Ружинського районного суду Житомирської області на 26.03.2018 року о 13 год. 00 хв.

В підготовче судове засідання викликати учасників справи.

Встановити відповідачу ТОВ "Продовольча компанія "Зоря Поділля" п'ятнадцятиденний строк з дня вручення йому ухвали про відкриття провадження у справі для подання :

до суду відзиву на позовну заяву і всіх письмових та електронних доказів (які можливо доставити до суду), висновків експертів і заяв свідків, що підтверджують заперечення проти позову;

- позивачу, іншим відповідачам та третім особам - копії відзиву та доданих до нього документів.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Роз'яснити відповідачу ТОВ "Продовольча компанія "Зоря Поділля" його право на пред' явлення зустрічного позову у строк встановлений для подання відзиву на позов.

Протягом п'яти днів з дня отримання відзиву, позивач має право подати до суду відповідь на відзив, а відповідач - заперечення.

Треті особи мають право подати пояснення щодо позову протягом п'ятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, а щодо відзиву - протягом десяти днів із дня його отримання.- позивачу, іншим відповідачам та третім особам - копії відзиву та доданих до нього документів.

Надіслати:сторонам - копію ухвали про відкриття провадження у справі; відповідачу - копію позовної заяви та доданих до неї матеріалів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням - rg.zt.court.gov.ua.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій її частині ухвала оскарженню не підлягає.

СУДДЯ : М. М. Грек

Дата ухвалення рішення21.02.2018
Оприлюднено22.02.2018
Номер документу72332583
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання припиненим договору оренди землі та зобов"язання повернути земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —291/165/18

Ухвала від 17.05.2018

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Грек М. М.

Ухвала від 27.04.2018

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Грек М. М.

Ухвала від 21.02.2018

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Грек М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні