Ухвала
від 22.02.2018 по справі 2-131-06
СВАТІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-131-06

УХВАЛА

про прийняття подання до розгляду

22 лютого 2018 року , м.Сватове

Суддя Сватівського районного суду Луганської області Скрипник С.М., розглянувши подання головного державного виконавця Сватівського районного відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Луганській області ОСОБА_1 про розшук боржника ОСОБА_2,

ВСТАНОВИВ:

22.02.2018 до Сватівського районного суду Луганської області надійшло подання головного державного виконавця Сватівського районного відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Луганській області ОСОБА_1 про розшук боржника ОСОБА_2.

Відповідно до частин 1, 2 ст.438 ЦПК України розшук боржника або дитини, привід боржника оголошуються за місцем виконання рішення або за останнім відомим місцем проживання (перебування) боржника або дитини чи місцезнаходженням їхнього майна, або за місцем проживання (перебування) стягувача. Суд має право витребувати від виконавця всі необхідні документи для вирішення питання про оголошення розшуку.

Подання оформлене належним чином, підстав, що перешкоджають у прийнятті його до провадження Сватівського районного суду Луганської області, не встановлено.

Керуючись ст.ст. 13 , 438 ЦПК України , суддя -

УХВАЛИВ:

Подання головного державного виконавця Сватівського районного відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Луганській області ОСОБА_1 про розшук боржника ОСОБА_2 прийняти до розгляду та призначити судове засідання на 14 год. 00 хв. 02 березня 2018 року в приміщенні зали судового засідання Сватівського районного суду Луганської області.

Про день, час та місце розгляду подання повідомити державного виконавця та стягувача та боржника.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвалу, що не підлягає оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Сватівського районного суду

Луганської області ОСОБА_3

СудСватівський районний суд Луганської області
Дата ухвалення рішення22.02.2018
Оприлюднено23.02.2018
Номер документу72367499
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-131-06

Ухвала від 02.03.2018

Цивільне

Сватівський районний суд Луганської області

Скрипник С. М.

Ухвала від 22.02.2018

Цивільне

Сватівський районний суд Луганської області

Скрипник С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні