Ухвала
від 21.09.2017 по справі 183/4643/17
НОВОМОСКОВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 183/4643/17

№ 2-з/183/160/17

У Х В А Л А

21 вересня 2017 року Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області, у складі:

головуючої судді Сороки О.В.,

секретаря Дем'яненко Р.К.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву ОСОБА_1 про забезпечення позову, -

в с т а н о в и в:

В провадженні Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, треті особи - ТзОВ Агропромислове підприємство АгроЛенд , ОСОБА_3, ОСОБА_4, ПП Сомівське , в якому позивач просить зобов'язати відповідача виконати свої зобов'язання за договором купівлі-продажу частки у статутному капіталі ТОВ АгроЛенд , щодо передачі позивачу частки у статутному капіталі вказаного товариства.

Одночасно з позовною заявою, ОСОБА_1 звернувся до Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області з заявою про забезпечення позову, в якій просить вжити заходи забезпечення позову шляхом заборони вчинення певних дій: а саме заборонити державним реєстраторам Дніпропетровської області, у тому числі Державному реєстратору Відділу реєстрації бізнесу та речових прав на нерухоме майно Новомосковської районної державної адміністрації, здійснювати будь-які реєстраційної дії відносно Товариства з обмеженою відповідальністю Агропромислове підприємство Агроленд (51200, Дніпропетровська область, Новомосковський р-н, м. Перещепине, вул. Українська, вул. 60, код ЄДРПОУ 32998111), зокрема реєстрацію внесення змін до установчих документів, перереєстрацію, реорганізацію будь-яким шляхом, реєстрацію припинення діяльності, реєстрацію будь-яким чином скасування існуючої редакції статуту, проводити передачу реєстраційної справи Товариства з обмеженою відповідальністю Агропромислове підприємство АгроЛенд , а також вносити інші зміни до відомостей про юридичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстрі, зокрема про зміну складу учасників та заборонити реєстрацію будь-яких змін інших відомостей, зазначених у ст. 17 ЗУ Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців , мотивуючи свою заяву тим, що інші учасники ТОВ АПП АгроЛенд можуть здійснити державну реєстрацію змін до статутних документів, щодо складу учасників та перерозподілу часток у статутному капіталі товариства, що зробить неможливим виконання умов договору купівлі-продажу частки у статутному капіталі ТОВ АПП АгроЛенд .

Суд дослідивши матеріали справ, дійшов до наступного висновку.

У відповідності до п. 2 ч. 1 ст. 152 ЦПК, позов забезпечується в тому числі, забороною вчиняти певні дії .

Суд вважає, що обставини викладені у заяві про забезпечення позову, щодо можливості учасниками ТОВ АПП АгроЛенд здійснення державної реєстрації змін до статутних документів, дійсно зможуть зробити неможливим виконання рішення суду по цій справі, або ж можуть його ускладнити.

Аналізуючи викладено, виходячи зі змісту позовних вимог, суд вважає за необхідне заяву про забезпечення позову задовольнити.

Керуючись ст. 151, 152, 153 ЦПК України, суд, -

у х в а л и в:

Вжити заходи забезпечення позову по цивільній справі № 183/4643/17, 2/183/2963/17 за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, треті особи - ТзОВ Агропромислове підприємство АгроЛенд , ОСОБА_3, ОСОБА_4, ПП Сомівське , в якому позивач просить зобов'язати відповідача виконати свої зобов'язання за договором купівлі-продажу частки у статутному капіталі ТОВ АгроЛенд , щодо передачі позивачу частки у статутному капіталі вказаного товариства, шляхом заборони вчинення певних дій: а саме заборонити державним реєстраторам Дніпропетровської області, у тому числі Державному реєстратору Відділу реєстрації бізнесу та речових прав на нерухоме майно Новомосковської районної державної адміністрації, здійснювати будь-які реєстраційної дії відносно Товариства з обмеженою відповідальністю Агропромислове підприємство Агроленд (51200, Дніпропетровська область, Новомосковський р-н, м. Перещепине, вул. Українська, вул. 60, код ЄДРПОУ 32998111), зокрема реєстрацію внесення змін до установчих документів, перереєстрацію,реорганізацію будь-яким шляхом, реєстрацію припинення діяльності, реєстрацію будь-яким чином скасування існуючої редакції статуту, проводити передачу реєстраційної справи Товариства з обмеженою відповідальністю Агропромислове підприємство АгроЛенд , а також вносити інші зміни до відомостей про юридичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстрі, зокрема про зміну складу учасників та заборонити реєстрацію будь-яких змін інших відомостей, зазначених у ст. 17 ЗУ Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців .

Ухвала може бути оскаржена в апеляційний суд Дніпропетровської області протягом 5 днів з моменту її оголошення.

Суддя Сорока О.В.

Дата ухвалення рішення21.09.2017
Оприлюднено27.02.2018
Номер документу72413138
СудочинствоЦивільне
Сутьзабезпечення позову

Судовий реєстр по справі —183/4643/17

Ухвала від 21.09.2017

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Сорока О. В.

Ухвала від 15.02.2018

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Сорока О. В.

Ухвала від 20.09.2017

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Сорока О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні