Ухвала
від 04.08.2011 по справі 2-а-1704/11
НОВОМИРГОРОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-а-1704/11

У Х В А Л А

про відкриття скороченого провадження у справі

04 серпня 2011 року м. Новомиргород

Суддя Новомиргородського районного суду Кіровоградської області ЩЕНЮЧЕНКО С.В., перевіривши виконання вимог ст. ст. 104-106 КАС України по адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 (далі -заявник, позивач, ОСОБА_1В.) до управління Пенсійного фонду України у Новомиргородському районі Кіровоградської області (далі -управління Пенсійного фонду, відповідач) про визнання протиправною бездіяльності відповідача та покладення на нього зобов'язання нарахувати та виплатити державну соціальну допомогу - підвищення до пенсії у розмірі 30 % мінімальної пенсії за віком як «дитині війни» ,

в с т а н о в и в:

До суду надійшли матеріали адміністративного позову МАРЖАНА С.В. до управління Пенсійного фонду про визнання протиправною бездіяльності відповідача та покладення на нього зобов'язання нарахувати та виплатити державну соціальну допомогу -підвищення до пенсії у розмірі 30 % мінімальної пенсії за віком як «дитині війни» .

В адміністративному позові позивач просить суд визнати протиправною бездіяльність управління Пенсійного фонду щодо не нарахування та виплати йому щомісячної доплати до пенсії у розмірі 30 % мінімальної пенсії за віком за період, починаючи з шестимісячного строку до моменту надходження позовної заяви до суду, зобов'язати відповідача провести перерахунок та виплату підвищення до пенсії в розмірі 30 % мінімальної пенсії за віком як це передбачено ст. 6 Закону України «Про соціальний захист дітей війни» з урахуванням норм ч. 1 ст. 28 Закону України «Про загальнообов'язкове страхування» , починаючи з шестимісячного строку до моменту надходження позовної заяви до суду.

Позовна заява подана особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність.

Форма і зміст позовної заяви відповідають вимогам ст. ст. 105-106 КАС України.

Позовну заяву належить розглядати в порядку адміністративного судочинства і вона підсудна даному місцевому загальному суду як адміністративному суду.

Адміністративний позов подано у строк, установлений законом.

Відсутні інші підстави для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, встановлені КАС України.

При підготовці справи до судового розгляду потреби у прийнятті рішення про проведення попереднього чи судового засідання, а також про виклик осіб не вбачається.

Ураховуючи наведене, керуючись ст. ст. 104-107, 183-2 КАС України, -

у х в а л и в:

Відкрити скорочене провадження по справі за позовом ОСОБА_1 до управління Пенсійного фонду України в Новомиргородському районі Кіровоградської області про визнання протиправною бездіяльності відповідача та покладення на нього зобов'язання нарахувати та виплатити державну соціальну допомогу - підвищення до пенсії у розмірі 30 % мінімальної пенсії за віком як «дитині війни» за період з 02 лютого 2011 року.

Розглянути справу в порядку скороченого провадження одноособово, без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі.

Запропонувати відповідачу у десятиденний строк з дня одержання ухвали та копій документів подати письмові заперечення проти позову та необхідні документи або заяву про визнання позову.

Заперечення проти позову чи заява про визнання позову мають бути подані безпосередньо до канцелярії суду, яка знаходиться у приміщенні Новомиргородського районного суду за адресою: місто Новомиргород, Кіровоградської області, вулиця Леніна, 157.

Суб'єкт владних повноважень -відповідач зобов'язаний надати у визначений судом строк у разі заперечення проти позову всі матеріали, що були або мали бути взяті ним до уваги при прийнятті рішення, вчиненні дії, допущенні бездіяльності, з приводу яких подано позов.

Невідкладно надіслати відповідачеві копію ухвали про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі разом з копією позовної заяви та доданих до неї документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Новомиргородського

районного суду ОСОБА_2

СудНовомиргородський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення04.08.2011
Оприлюднено27.02.2018
Номер документу72420440
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2-а-1704/11

Ухвала від 16.05.2011

Адміністративне

Приморський районний суд м.Маріуполя

Федотова В. М.

Постанова від 09.02.2011

Адміністративне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Бондаренко В. М.

Ухвала від 04.05.2011

Адміністративне

Глобинський районний суд Полтавської області

Свістєльнік Ю. М.

Постанова від 31.01.2011

Адміністративне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д. І.

Ухвала від 04.08.2011

Адміністративне

Новомиргородський районний суд Кіровоградської області

Щенюченко С. В.

Постанова від 20.05.2011

Адміністративне

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області

Матвієнко В. М.

Ухвала від 20.05.2011

Адміністративне

Буринський районний суд Сумської області

Куцан В. М.

Ухвала від 20.05.2011

Адміністративне

Буринський районний суд Сумської області

Куцан В. М.

Ухвала від 04.05.2011

Адміністративне

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Кульбаба А. В.

Ухвала від 11.02.2011

Адміністративне

Краснолиманський міський суд Донецької області

Саржевська І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні