Ухвала
від 19.02.2018 по справі 910/7266/14
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА 01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-Б тел. 284-18-98

У Х В А Л А

19.02.2018 Справа № 910/7266/14 За заявою товариства з обмеженою відповідальністю "Агромісто"

до товариства з обмеженою відповідальністю "Лотуре-Агро"

(ідентифікаційний код 38093573)

про банкрутство

Суддя Яковенко А.В.

при секретареві судового засідання Кобельчук О.І.

Представники:

від заявника -не з'явилися

від боржника -не з'явилися

від ліквідатора -не з'явилися

від ТБ "Київська універсальна"-Карасюк О.В.

від ПАТ АК "Укргазбанк" -Кравець К.В.

Обставини справи:

У квітні 2014 року Товариство з обмеженою відповідальністю "Агромісто" звернулось до суду з заявою про визнання банкрутом Товариства з обмеженою відповідальністю "Лотуре-Агро".

Постановою Господарського суду м. Києва від 16.05.2016 Товариство з обмеженою відповідальністю "Лотуре-Агро" визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру банкрута, ліквідатором призначено арбітражного керуючого Гусара І.О..

Крім того, у відповідності до чинного законодавства судом здійснено оприлюднення на офіційному веб-сайті Вищого господарського суду України повідомлення про визнання Товариства з обмеженою відповідальністю "Лотуре-Агро" банкрутом за №31814 від 24.05.2016.

30.01.2018 до Господарського суду м. Києва надійшло клопотання ліквідатора про скасування обмежень, арештів, обтяжень з майна Банкрута.

Ухвалою Господарського суду м. Києва від 05.02.2018 розгляд клопотання ліквідатора про скасування обмежень, арештів, обтяжень з майна Банкрута призначено на 19.02.2018.

У судовому засіданні, що відбулось 19.02.2018, судом розглянуто клопотання ліквідатора про скасування обмежень, арештів, обтяжень з майна Банкрута та встановлено наступне.

Відповідно до ч. 2 ст. 41 Закону України Про відновлення платоспроможності боржника, або визнання його банкрутом , (далі по тексту - Закон), ліквідатор вживає заходів, спрямованих на пошук, виявлення та повернення майна банкрута, що знаходиться у третіх осіб.

Пунктом 5 ч. 1 ст. 98 Закону, передбачено, що арбітражний керуючий (розпорядник майна, керуючий санацією, ліквідатор) користується усіма правами розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора відповідно до законодавства, у тому числі має право запитувати та отримувати документи або їх копії від юридичних осіб, органів державної влади і органів місцевого самоврядування та від фізичних осіб за їх згодою.

Згідно статті 38 Закону України Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом з дня прийняття господарським судом постанови про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури скасовується арешт, накладений на майно боржника, визнаного банкрутом, чи інші обмеження щодо розпорядження майном такого боржника. Накладення нових арештів або інших обмежень щодо розпорядження майном банкрута не допускається.

Отже, виходячи з приписів вказаних норм вбачається, що після визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури, майно боржника не може бути обмеженим будь-якими обтяженнями та заборонами, а погашення грошових вимог кредиторів здійснюється у відповідності до вимог Закону України Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом .

Відповідно до Інформаційної довідки з Державного Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна №111762513 від 25 січня 2018 року на майно ТОВ Лотуре-Агро внесено записи про обтяження та арешти.

Відповідно до статті 39 Закону України Про виконавче провадження , виконавче провадження підлягає закінченню у разі визнання боржника банкрутом.

Відповідно до статі 40 Закону Про виконавче провадження , У разі закінчення виконавчого провадження (крім офіційного оприлюднення повідомлення про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури, закінчення виконавчого провадження за судовим рішенням, винесеним у порядку забезпечення позову чи вжиття запобіжних заходів, а також, крім випадків нестягнення виконавчого збору або витрат виконавчого провадження, нестягнення основної винагороди приватним виконавцем), повернення виконавчого документа до суду, який його видав, арешт, накладений на майно (кошти) боржника, знімається, відомості про боржника виключаються з Єдиного реєстру боржників, скасовуються інші вжиті виконавцем заходи щодо виконання рішення, а також проводяться інші необхідні дії у зв'язку із закінченням виконавчого провадження.

Виконавче провадження, щодо якого винесено постанову про його закінчення, не може бути розпочате знову, крім випадків, передбачених цим Законом.

Про зняття арешту з майна (коштів) виконавець зазначає у постанові про закінчення виконавчого провадження або повернення виконавчого документа, яка в день її винесення надсилається органу, установі, посадовій особі, яким була надіслана для виконання постанова про накладення арешту на майно (кошти) боржника, а у випадках, передбачених законом, вчиняє дії щодо реєстрації припинення обтяження такого майна.

Відповідно до статті 43 Закону України Про забезпечення вимог кредиторів та реєстрацію обтяжень , відомості про припинення обтяження реєструються держателем або реєстратором Державного реєстру на підставі рішення суду або заяви обтяжувача, в якій зазначаються реєстраційний номер запису, найменування боржника, ідентифікаційний код боржника в Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України чи індивідуальний ідентифікаційний номер боржника в Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків та інших обов'язкових платежів та інформація про припинення обтяження. Записи щодо обтяжень, які втратили свою чинність, підлягають вилученню з Державного реєстру через шість місяців після реєстрації відомостей про припинення обтяження.

Відповідно до ч. 1 ст. 42 Закону України Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом усі види майнових активів (майно та майнові права) банкрута, які належать йому на праві власності або повного господарського відання на дату відкриття ліквідаційної процедури та виявлені в ході ліквідаційної процедури, включаються до складу ліквідаційної маси.

Таким чином, наявність обтяжень унеможливлює вчасне та належне виконання ліквідатором своїх повноважень, тягне за собою зволікання у здійсненні дій і заходів у процедурі ліквідації банкрута.

Розглянувши подане клопотання, дослідивши матеріали справи, суд прийшов до висновку про задоволення його у повному обсязі.

Що стосується заявленого у судовому засіданні ПАТ АК "Укргазбак" усного клопотання про відкладення розгляд справи у судовому засіданні, судом воно відхиляється як необгрунтоване.

Керуючись ст. ст. 38, 42 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ч. 2 ст. 232, ст. 234 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Задовольнити клопотання ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю "Лотуре-Агро" про скасування обтяжень, арештів, обтяжень з майна Банкрута.

2. 2.Скасувати обтяження, обмеження та арешти зареєстровані згідно Інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна №111762513 від 25 січня 2018 року на майно ТОВ Лотуре-Агро , а саме:

1. Номер запису про обтяження: 22758455

Дата, час державної реєстрації: 12.03.2014 15:50:04.

Державний реєстратор: Дерябіна Алевтіна Леонідівна, Троїцька селищна рада Троїцького району Луганської області, Луганська обл.

Підстава виникнення обтяження: постанова, Постанова про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження, серія та номер: 42409026, виданий 11.03.2014, видавник: Григорян Олена Грайровна, Відділ примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у м. Києві, м.Київ.

Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 37502693 від 10.10.2017 16:23:23, Дерябіна Алевтіна Леонідівна, Троїцька селищна рада Троїцького району Луганської області, Луганська обл.

Вид обтяження: арешт нерухомого майна, на все нерухоме майно

Відомості про суб'єктів обтяження: Обтяжувач: Відділ примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у м. Києві, код ЄДРПОУ: 34691374, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, 03056, м. Київ, вул. Виборзька, 32 Особа, в інтересах якої встановлено обтяження: Товариство з обмеженою відповідальністю "Кусто Агро Трейдинг", код ЄДРПОУ: 38346838, адреса: Україна, 01103, м.Київ, Військовий проїзд, будинок 1; Особа, майно/права якої обтяжуються: Товариство з обмеженою відповідальністю "Лотуре-Агро", код ЄДРПОУ: 34287465, адреса: Україна, 03022, м.Київ, провулок Жуковського Василя, будинок 13/16.

Перенесено із запису: 4949674.

Опис предмета обтяження: на все нерухоме майно.

2. Номер запису про обтяження: 22758421

Дата, час державної реєстрації: 07.08.2013 15:57:02.

Державний реєстратор: Дерябіна Алевтіна Леонідівна, Троїцька селищна рада Троїцького

району Луганської області, Луганська обл.

Підстава виникнення обтяження: постанова, Постанова про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження, серія та номер: 38735671, виданий 08.07.2013, видавник: Григорян Олена Грайровна, Відділ примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у м. Києві, м. Київ.

Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 37502693 від 10.10.2017 16:23:23, Дерябіна Алевтіна Леонідівна, Троїцька селищна рада Троїцького району Луганської області, Луганська обл.

Вид обтяження: арешт нерухомого майна, на все нерухоме майно.

Відомості про суб'єктів обтяження: Обтяжувач: Відділ примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у м. Києві, код ЄДРПОУ: 34691374, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, 03056, м. Київ, вул. Виборзька, 32; Особа, в інтересах якої встановлено обтяження: ТОВ "Високі аграрні технології", код ЄДРПОУ: 36376609, адреса: Україна, 03038, м. Київ, вулиця Ямська, будинок 28-а; Особа, майно/права якої обтяжуються: Товариство з обмеженою відповідальністю "Лотуре-Агро", код ЄДРПОУ: 34287465, адреса: Україна, 03022, м. Київ, провулок Жуковського Василя, будинок 13/16.

Перенесено із запису: 2037473.

Опис предмета обтяження: на все нерухоме майно.

3. Номер запису про іпотеку: 188396

Дата, час державної реєстрації: 21.02.2013 13:31:05.

Державний реєстратор: приватний нотаріус Верповська Олена Володимирівна, Київський міський нотаріальний округ, м. Київ

Підстава виникнення іпотеки: договір іпотеки, серія та номер: 1543, виданий 21.02.2013, видавник: Верповська О.В. приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу

Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 496823 від 21.02.2013 13:39:07, приватний нотаріус Верповська Олена Володимирівна, Київський міський нотаріальний округ, м. Київ.

Відомості про суб'єктів: Іпотекодержатель: Публічне акціонерне товариство Банк Камбіо , код ЄДРПОУ: 26549700, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, м. Київ, вулиця Заньковецької/Станіславського, будинок 3/1; Іпотекодавець: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ЛОТУРЕ-АГРО , код ЄДРПОУ: 34287465, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, м. Київ, провулок Жуковського Василя, будинок 13/16.

Опис предмета іпотеки: нежитлова будівля, зерносховища, складається з : А1, - нежитлова

будівля зерносховища, шлакоблок, загальною площею 841,8 кв. м.

4. Номер запису про обтяження: 188018

Дата, час державної реєстрації: 21.02.2013 13:05:11.

Державний реєстратор: приватний нотаріус Верповська Олена Володимирівна, Київський міський нотаріальний округ, м. Київ

Підстава виникнення обтяження: договір іпотеки, нежитлової будівлі, зерносховища, серія та номер: 1543, виданий 21.02.2013, видавник: Верповська О.В. приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу.

Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 495991 від 21.02.2013 13:13:09, приватний нотаріус Верповська Олена Володимирівна, Київський міський нотаріальний округ, м. Київ.

Вид обтяження: заборона на нерухоме майно.

Відомості про суб'єктів обтяження: Обтяжувач: Публічне акціонерне товариство Банк Камбіо , код ЄДРПОУ: 26549700, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, м. Київ, вулиця Заньковецької/Станіславського, будинок 3/1; Особа, майно/права якої обтяжуються: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ЛОТУРЕ-АГРО , код ЄДРПОУ: 34287465, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, м. Київ, провулок Жуковського Василя, будинок 13/16.

Опис предмета обтяження: нежитлова будівля, зерносховища, складається з : А1, - нежитлова будівля зерносховища, шлакоблок, загальною площею 841,8 кв. м.

5. Номер запису про іпотеку: 187283

Дата, час державної реєстрації: 21.02.2013 11:51:20.

Державний реєстратор: приватний нотаріус Верповська Олена Володимирівна, Київський міський нотаріальний округ, м. Київ.

Підстава виникнення іпотеки: договір іпотеки, серія та номер: 1541, виданий 21.02.2013, видавник: Верповська О.В. приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу

Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 493208 від 21.02.2013 12:02:45, приватний нотаріус Верповська Олена Володимирівна, Київський міський нотаріальний округ, м. Київ.

Відомості про суб'єктів: Іпотекодержатель: Публічне акціонерне товариство Банк Камбіо , код ЄДРПОУ: 26549700, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, м. Київ, вулиця Заньковецької/Станіславського, будинок 3/1; Іпотекодавець: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ЛОТУРЕ-АГРО , код ЄДРПОУ: 34287465, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, м. Київ, провулок Жуковського Василя, будинок 13/16.

Опис предмета іпотеки: нежитлова будівля, з огорожею складається з : Аlaa1a2, - будівля

майстерня, цегла, загальною площею 456,8 кв. м., 1- ворота,

металева сітка; 2-огорожа, металева сітка.

6. Номер запису про обтяження: 186208

Дата, час державної реєстрації: 21.02.2013 11:13:31.

Державний реєстратор: приватний нотаріус Верповська Олена Володимирівна, Київський міський нотаріальний округ, м. Київ.

Підстава виникнення обтяження: договір іпотеки, нежитлової будівлі, з огорожею, серія та номер: 1541, виданий 21.02.2013, видавник: Верповська О.В. приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу.

Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 491687 від 21.02.2013 11:31:54, приватний нотаріус Верповська Олена Володимирівна, Київський міський нотаріальний округ, м. Київ.

Вид обтяження: заборона на нерухоме майно.

Відомості про суб'єктів обтяження: Обтяжувач: Публічне акціонерне товариство Банк Камбіо , код ЄДРПОУ: 26549700, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, м. Київ, вулиця Заньковецької/Станіславського, будинок 3/1; Особа, майно/права якої обтяжуються: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ЛОТУРЕ-АГРО , код ЄДРПОУ: 34287465, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, м. Київ, вулиця Жуковського Василя, будинок 13/16.

Опис предмета обтяження: нежитлова будівля, з огорожею, складається з : Аlaa1a2, - будівля майстерня, цегла, загальною площею 456,8 кв. м., 1- ворота, металева сітка; 2-огорожа, металева сітка.

7. Номер запису про обтяження: 4949674 (спеціальний розділ)

Дата, час державної реєстрації: 12.03.2014 15:50:04.

Державний реєстратор: Заіко Ірина Володимирівна, Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у м. Києві, м. Київ

Підстава виникнення обтяження: постанова, Постанова про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження, серія та номер: 42409026, виданий 11.03.2014, видавник: Григорян Олена Грайровна, Відділ примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у м. Києві, м. Київ.

Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 11561879 від 12.03.2014 15:53:02, Заіко Ірина Володимирівна, Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у м. Києві, м. Київ.

Вид обтяження: арешт нерухомого майна, на все нерухоме майно.

Відомості про суб'єктів обтяження: Обтяжувач: Відділ примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у м. Києві, код ЄДРПОУ: 34691374, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, 03056, м. Київ, вул. Виборзька, 32; Особа, в інтересах якої встановлено обтяження: Товариство з обмеженою відповідальністю "Кусто Агро Трейдинг", код ЄДРПОУ: 38346838, адреса: Україна, 01103, м. Київ, Військовий проїзд, будинок 1; Особа, майно/права якої обтяжуються: Товариство з обмеженою відповідальністю "Лотуре-Агро", код ЄДРПОУ: 34287465, адреса: Україна, 03022, м. Київ, провулок Жуковського Василя, будинок 13/16.

Опис предмета обтяження: на все нерухоме майно.

8. Номер запису про обтяження: 2037473 (спеціальний розділ)

Дата, час державної реєстрації: 07.08.2013 15:57:02

Державний реєстратор: Дудік Руслан Юрійович, Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у м. Києві, м. Київ.

Підстава виникнення обтяження: постанова, Постанова про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження, серія та номер: 38735671, виданий 08.07.2013, видавник: Григорян Олена Грайровна, Відділ примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у м. Києві, м. Київ.

Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 4814585 від 07.08.2013 16:03:48, Дудік Руслан Юрійович, Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у м. Києві, м. Київ.

Вид обтяження: арешт нерухомого майна, на все нерухоме майно.

Відомості про суб'єктів обтяження: Обтяжувач: Відділ примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у м. Києві, код ЄДРПОУ: 34691374, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, 03056, м. Київ, вул. Виборзька, 32; Особа, в інтересах якої встановлено обтяження: ТОВ "Високі аграрні

технології", код ЄДРПОУ: 36376609, адреса: Україна, 03038, м. Київ, вулиця Ямська, будинок 28-а; Особа, майно/права якої обтяжуються: Товариство з обмеженою відповідальністю "Лотуре-Агро", код ЄДРПОУ: 34287465, адреса: Україна, 03022, м. Київ, провулок Жуковського Василя, будинок 13/16.

Опис предмета обтяження: на все нерухоме майно.

9. Реєстраційний номер обтяження: 12491818.

Тип обтяження: заборона на нерухоме майно.

Зареєстровано: 14.05.2012 17:07:19 за № 12491818 реєстратором: Приватний нотаріус Коба Н.В., АДРЕСА_2, НОМЕР_1.

Підстава обтяження: іпотечний договір, 1390, 14.05.2012, Приватний нотаріус Київського

міського нотаріального округу Коба Н.В.

Об'єкт обтяження: комплекс, адреса: Луганська обл., Старобільський р., м. Старобільськ, вулиця Південна, будинок 36, номер РПВН: 9021732.

Власник: ТОВ "Лотуре-Агро", Код: 34287465, м.Київ, провулок Василя

Жуковського, будинок 13/16

Обтяжувач: Публічне акціонерне товариство "Банк Камбіо", Код: 26549700, м. Київ, вул. Заньковецької/Станіславського, буд. 3,1. Заявник: Коба Н.В.

10. Реєстраційний номер обтяження: 11117203.

Тип обтяження: іпотека Зареєстровано: 27.04.2011 11:57:51 реєстратором: Приватний нотаріус Русанюк З.З., АДРЕСА_3, НОМЕР_2, НОМЕР_3.

Підстава обтяження: ДОГОВІР ІПОТЕКИ, 2675, 27.04.2011, Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Русанюк З.З.

Об'єкт обтяження: квартира, адреса: АДРЕСА_1, номер РПВН: 6736990.

Іпотекодержатель: Публічне акціонерне товариство акціонерний банк "Укргазбанк" , Код: 23697280, м.Київ, вул.Єреванська, буд.1; Іпотекодавець: ОСОБА_13; Іпотекодавець: ОСОБА_14; Іпотекодавець: ОСОБА_15; Іпотекодавець: ОСОБА_16; Боржник за основним зобов'язанням: "ЛОТУРЕ-АГРО" Товариство з обмеженою відповідальністю, Код: 34287465, м. Київ, пров. Василя Жуковського, буд.13/16. Розмір основного зобов'язання:

75000000,00 Гривень; Строк виконання: 25.04.2013; Заставна: Немає; Додаткові дані: Згідно Кредитного договору.

11. Реєстраційний номер обтяження: 11117846.

Тип обтяження: іпотека; Зареєстровано: 27.04.2011 13:02:48 реєстратором: Приватний нотаріус Русанюк З.З., АДРЕСА_3, НОМЕР_2, НОМЕР_3.

Підстава обтяження: ДОГОВІР ІПОТЕКИ, 2666, 27.04.2011, Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Русанюк З.З.

Об'єкт обтяження: інше, об'єкт нерухомого майна, адреса: Луганська обл., м. Рубіжне, вулиця Ілліча, будинок 2, номер РПВН: 1540453.

Іпотекодержатель: Публічне акціонерне товариство акціонерний банк "Укргазбанк" , Код: 23697280, м. Київ, вул. Єреванська, буд.1; Іпотекодавець: "КОРОВАЙ" Відкрите акціонерне товариство, Код: 00381350, м. Київ, вул. Ялтинська, буд.5б; Боржник за основним зобов'язанням: "ЛОТУРЕ-АГРО" Товариство з обмеженою відповідальністю, Код: 34287465, м. Київ, пров. Василя Жуковського, буд.13/16; Розмір основного зобов'язання: 75000000,00 Гривень; Строк виконання: 25.04.2013; Заставна: Немає; Додаткові дані: Згідно Кредитного договору.

12. Реєстраційний номер обтяження: 11118012

Тип обтяження: іпотека; Зареєстровано: 27.04.2011 13:23:49 реєстратором: Приватний нотаріус Русанюк З.З., АДРЕСА_3, НОМЕР_2, НОМЕР_3.

Підстава обтяження: ДОГОВІР ІПОТЕКИ, 2669, 26.04.2011, Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Русанюк З.З.

Об'єкт обтяження: інше, нежитлові будівлі, адреса: Луганська обл., м. Краснодон, проспект 60 років СРСР, будинок 34, номер РПВН: 1353628.

Іпотекодержатель: Публічне акціонерне товариство акціонерний банк "Укргазбанк" , Код: 23697280, м.Київ, вул.Єреванська, буд.1.

Іпотекодавець: "КОРОВАЙ" Відкрите акціонерне товариство , Код: 00381350, м. Київ, вул. Ялтинська, буд.5б.

Боржник за основним зобов'язанням: "ЛОТУРЕ-АГРО" Товариство з обмеженою відповідальністю, Код: 34287465, м. Київ, пров.Василя Жуковського, буд.13/16.

Розмір основного зобов'язання: 75000000,00 Гривень; Строк виконання: 25.04.2013; Заставна: Немає; Додаткові дані: Згідно Кредитного договору.

13. Реєстраційний номер обтяження: 12491908.

Тип обтяження: іпотека; Зареєстровано: 14.05.2012 17:15:05 реєстратором: Приватний нотаріус Коба Н.В., АДРЕСА_2, НОМЕР_1.

Підстава обтяження: іпотечний договір, 1390, 14.05.2012, Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Коба Н.В.

Об'єкт обтяження: комплекс, адреса: Луганська обл., Старобільський р., м. Старобільськ, вулиця Південна, будинок 36, номер РПВН: 9021732.

Іпотекодержатель: Публічне акціонерне товариство "Банк Камбіо", Код: 26549700, м. Київ, вул. Заньковецької/Станіславського, буд. 3,1.

Майновий поручитель: ТОВ "Лотуре-Агро", Код: 34287465, м. Київ, провулок Василя Жуковського, будинок 13/16; Розмір основного зобов'язання: 1800000,00 дол США; Строк виконання: 31.12.2012; Заставна: Немає; Додаткові дані: Кредитний договір № 011/1-2012/840 від 10.05.2012.

3. Ухвалу направити Відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у м. Києві та іншим вищенаведеним установам та організаціям для виконання.

4. Копію ухвали направити ліквідатору.

Ухвала набирає законної сили в порядку статті 235 Господарського процесуального кодексу України та може бути оскаржена.

Повна ухвала складена 27.02.2018 р.

Суддя А.В. Яковенко

Дата ухвалення рішення19.02.2018
Оприлюднено02.03.2018

Судовий реєстр по справі —910/7266/14

Ухвала від 22.06.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Яковенко А.В.

Ухвала від 22.06.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Яковенко А.В.

Ухвала від 22.06.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Яковенко А.В.

Ухвала від 16.06.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Яковенко А.В.

Ухвала від 03.06.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Яковенко А.В.

Ухвала від 22.05.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Яковенко А.В.

Ухвала від 10.02.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Яковенко А.В.

Ухвала від 17.01.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Яковенко А.В.

Ухвала від 27.11.2019

Господарське

Господарський суд міста Києва

Яковенко А.В.

Ухвала від 27.11.2019

Господарське

Господарський суд міста Києва

Яковенко А.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні