Ухвала
від 19.02.2018 по справі 686/23189/16-ц
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 686/23189/16-ц

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

19 лютого 2018 року Хмельницький міськрайонний суд

в складі: головуючого-судді Палінчака О.М.

при секретарі Антосєві В.П.

за участю позивача - прокурора Коломий О.Є.

представника відповідача ОСОБА_1

ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Хмельницькому справу а позовом заступника прокурора Хмельницької області в інтересах держави в особі Хмельницької міської ради до Товариства з обмеженою відповідальністю ПІМЛІКО , третя особа на стороні відповідачів, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору Олешинська сільська рада Хмельницького району про скасування державної реєстрації прав власності та витребування земельної ділянки з незаконного володіння,

встановив:

В листопаді 2016 року заступник прокурор Хмельницької області в інтересах держави в особі Хмельницької міської ради звернувся до суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю ПІМЛІКО , третя особа на стороні відповідачів, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору Олешинська сільська рада Хмельницького району про скасування державної реєстрації прав власності та витребування земельної ділянки з незаконного володіння.

В судовому засіданні прокурор заявив клопотання про закриття провадження по справі, оскільки вказаний спір має вирішуватись в порядку ГПК України.

Представник відповідача в судовому засіданні заперечив проти задоволення клопотання про закриття провадження по справі.

Заслухавши учасників процесу та дослідивши матеріали справи, суд приходить до висновку, що провадження по справі слід закрити.

Відповідно до ч.ч. 2,3 ст. 4 ГПК України, юридичні особи та фізичні особи - підприємці, фізичні особи, які не є підприємцями, державні органи, органи місцевого самоврядування мають право на звернення до господарського суду за захистом своїх порушених, невизнаних або оспорюваних прав та законних інтересів у справах, віднесених законом до юрисдикції господарського суду, а також для вжиття передбачених законом заходів, спрямованих на запобігання правопорушенням.

До господарського суду у справах, віднесених законом до його юрисдикції, мають право звертатися також особи, яким законом надано право звертатися до суду в інтересах інших осіб.

Враховуючи вищевикладене, та керуючись п. 1 ч. 1 ст. 255 ЦПК України провадження по справі за позовом заступника прокурора Хмельницької області в інтересах держави в особі Хмельницької міської ради до Товариства з обмеженою відповідальністю ПІМЛІКО , третя особа на стороні відповідачів, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору Олешинська сільська рада Хмельницького району про скасування державної реєстрації прав власності та витребування земельної ділянки з незаконного володіння, слід закрити.

Керуючись ст.ст. 255 ч.1 п. 1, 353 ч.1 п.15 ЦПК України, суд

ухвалив:

Провадження по справі за позовом заступника прокурора Хмельницької області (код ЄДРПОУ 02911102, м. Хмельницький, пров. Військоматський, 3, індекс 29000) в інтересах держави в особі Хмельницької міської ради до Товариства з обмеженою відповідальністю ПІМЛІКО (код ЄДРПОУ 40343155, м. Васильків Київської області, вул. Соборна, 66, індекс 08600), третя особа на стороні відповідачів, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору Олешинська сільська рада Хмельницького району (код ЄДРПОУ 04403769, с. Олешин Хмельницького району вул. Шестакова, 18) про скасування державної реєстрації прав власності та витребування земельної ділянки з незаконного володіння - закрити.

Зобов'язати державну податкову інспекцію у місті Хмельницькому ГУ ДФС у Хмельницькій області та управління Державного казначейської служби у Хмельницькому районі повернути Прокуратурі Хмельницької області судовий збір в сумі 4 134 грн., згідно платіжного доручення № 2313 від 21 листопада 2016 року.

На ухвалу, через суд першої інстанції, який її ухвалив, може бути подана апеляційна скарга протягом 15 днів до апеляційного суду Хмельницької області через Хмельницький міськрайонний суд.

Суддя: О.М. Палінчак

СудХмельницький міськрайонний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення19.02.2018
Оприлюднено02.03.2018
Номер документу72451000
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —686/23189/16-ц

Ухвала від 19.02.2018

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Палінчак О. М.

Ухвала від 18.02.2018

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Палінчак О. М.

Ухвала від 19.02.2018

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Палінчак О. М.

Ухвала від 18.02.2018

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Палінчак О. М.

Ухвала від 16.12.2016

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Колієв С. А.

Ухвала від 24.11.2016

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Колієв С. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні