Ухвала
від 28.02.2018 по справі 804/18971/14
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

28 лютого 2018 року          Справа №804/18971/14

          Дніпропетровський окружний адміністративний суд у складі: головуючого судді Неклеси О.М., розглянувши у письмовому провадженні в місті Дніпрі заяву Головного управління Пенсійного фонду України у Дніпропетровській області про заміну сторони виконавчого провадження у справі за адміністративним позовом Лівобережного об'єднаного управління Пенсійного фонду України в м. Дніпропетровську до Товариства з обмеженою відповідальністю "Стройавтодор" про стягнення заборгованості, -

ВСТАНОВИВ:

          Постановою Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 15 грудня 2014 року адміністративний позовУправління пенсійного фонду України в Самарському районі м. Дніпропетровська до Товариства з обмеженою відповідальністю "Стройавтодор" про стягнення заборгованості задоволено. Стягнуто з Товариства з обмеженою відповідальністю "Стройавтодор" на користь Управління Пенсійного фонду в Самарському районі м. Дніпропетровська заборгованість з відшкодування витрат на виплату та доставку пільгових пенсій за списком № 2 за жовтень 2014 р. в сумі 1805,60 грн.

14.05.2015 року по вказаній справі видано виконавчий лист.

Ухвалою суду від 04 жовтня 2016 року замінено позивача по даній справі та сторону виконавчого провадження а саме управління Пенсійного фонду України в Самарському районі м. Дніпропетровська на Лівобережне об'єднане управління Пенсійного фонду України в м. Дніпропетровську.

19 лютого 2018 року до суду надійшла заява Головного управління Пенсійного фонду України у Дніпропетровській області, в якій заявник просить: вирішити питання про заміну сторони у виконавчому провадженні за виконавчим листом №804/18971/14, а саме замінити стягувача з Лівобережного об'єднаного управління Пенсійного фонду України в м. Дніпрі на Головне управління Пенсійного фонду України у Дніпропетровській області.

В обґрунтування своєї заяви Головне управління Пенсійного фонду України у Дніпропетровській області посилається на те, що постановою Кабінету Міністрів України №821 від 08.11.2017 року "Деякі питання функціонування органів Пенсійного фонду України" Лівобережне об'єднане управління Пенсійного фонду України в м. Дніпрі реорганізовано шляхом приєднання до Головного управління Пенсійного фонду України у Дніпропетровський області.

Представник заявника у судове засідання не з'явився, про дату, час та місце проведення судового засідання повідомлений належним чином, просив здійснювати розгляд заяви без його участі.

Представник відповідача у судове засідання не з'явився, про дату, час та місце проведення судового засідання повідомлений належним чином.

Згідно ч.2 ст.379 КАС України, суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, які звернулися з поданням (заявою), та учасників справи. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Ухвалою суду від 28.02.2018р. відповідно до ч.9 ст.205 КАС України заяву призначено до розгляду у письмовому провадженні на підставі наявних в справі доказів, за відсутності сторін.

Постановою Кабінету Міністрів України № 821 від 08.11.2017 року "Деякі питання функціонування органів Пенсійного фонду України" Лівобережне об'єднане управління Пенсійного фонду України в м. Дніпрі реорганізовано шляхом приєднання до Головного управління Пенсійного фонду України у Дніпропетровський області.

Відповідно до ч.1 ст.379 КАС України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, замінює сторону виконавчого провадження її правонаступником.

З урахуванням сукупності викладених обставин, враховуючи вимоги чинного законодавства, суд доходить висновку про необхідність заміни сторони виконавчого провадження.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.241, 248, 379 КАС України суд, -

УХВАЛИВ:

          Заяву Головного управління Пенсійного фонду України у Дніпропетровській області про заміну сторони виконавчого провадження у справі за адміністративним позовом Лівобережного об'єднаного управління Пенсійного фонду України в м. Дніпропетровську до Товариства з обмеженою відповідальністю "Стройавтодор" про стягнення заборгованості, – задовольнити.

Замінити сторону виконавчого провадження по справі №804/18971/14, а саме стягувача з Лівобережного об'єднаного управління Пенсійного фонду України в м. Дніпрі на Головне управління Пенсійного фонду України у Дніпропетровській області.

Копію цієї ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Ухвала суду набирає законної сили відповідно до статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України та може бути оскаржена в порядку та у строки, встановлені статтями 295 та 297 Кодексу адміністративного судочинства України.

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи ухвала суду оскаржується до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Дніпропетровський окружний адміністративний суд відповідно до підпункту 15.5 пункту 15 частини 1 розділу VII “Перехідні положення” Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя О.М. Неклеса

Дата ухвалення рішення28.02.2018
Оприлюднено02.03.2018
Номер документу72460662
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —804/18971/14

Ухвала від 28.02.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Неклеса Олена Миколаївна

Ухвала від 20.02.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Неклеса Олена Миколаївна

Ухвала від 02.09.2016

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Єфанова Ольга Володимирівна

Ухвала від 12.12.2016

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Олійник Віктор Миколайович

Ухвала від 04.10.2016

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Єфанова Ольга Володимирівна

Постанова від 15.12.2014

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Неклеса Олена Миколаївна

Ухвала від 20.11.2014

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Неклеса Олена Миколаївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні