Ухвала
від 31.01.2018 по справі 128/557/16-ц
ВІННИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 128/557/16-ц

УХВАЛА

31 січня 2018 року м.Вінниця

Вінницький районний суд Вінницької області у складі:

головуючої - судді Саєнко О.Б., при секретарі - Кузьменко А.О., без участі сторін та їх представників,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Вінниця Вінницької області заяву представника позивача у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 селищної ради Вінницького району Вінницької області, Приватного сільськогосподарського підприємства Агрофірма Батьківщина , Приватного проектно-вишукувального підприємства Еководземпроект , ОСОБА_3 про усунення перешкод в користуванні земельною ділянкою, шляхом скасування реєстрації земельної ділянки , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Державне підприємство Вінницький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою , Управління Держгеокадастру у Вінницькому районі Вінницької області -

ВСТАНОВИВ:

З 04 лютого 2016 року в провадженні Вінницького районного суду Вінницької області перебуває вищевказана цивільна справа.

31.01.2018 року до судового засідання з'явилися позивач та її представник, після оголошення у засіданні технічної перерви подали через канцелярію суду заяву про продовження розгляду справи у їх відсутності.

Відповідачі , треті особи та їх представники до судового засідання не з*явилися .

Представник відповідача ОСОБА_2 селищної ради ОСОБА_4 подала заяву про проведення розгляду справи у їх відсутності при вирішенні справи покладається на розсуд суду.

Представник третьої особи ДП Вінницький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою ОСОБА_5 подала суду заяву про проведення судового розгляду у її відсутності , підтримала позов.

Представник Управління Держгеокадастру у Вінницькому районі Вінницької області ОСОБА_6 подала заяву про проведення розгляду справи у її відсутності.

Інші учасники справи до судового засідання не з*явилися по невідомим для суду причинам.

Представник позивача ОСОБА_7 у вище зазначеній заяві також просив суд залучити по даній справі в якості співвідповідача Головне управління Держгеокадастру у Вінницькій області, оскільки заявлені позовні вимоги про скасування реєстрації спірної земельної ділянки у ДЗК, а дана реєстрація виконувалась працівниками Управління Держземагенства у Вінницькому районі Вінницької області, тому рішення у даній справі може торкнуться прав та обов'язків вказаного Управління .

Дослідивши матеріали справи, з огляду на межі та зміст позовних вимог по даній цивільній справі, виходячи з положень ч.ч.1, 3-4 ст. 51 ЦПК України та беручи до уваги те, що рішення по даній справі може вплинути на права і обов'язки Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області, так як позивач просить скасувати реєстрацію у Державному земельному кадастрі спірної земельної ділянки, що проводилася працівниками Управління Держземагенства у Вінницькому районі, яке, на підставі Наказу Держгеокадастру від 27.08.2015 № 404 було реорганізовано шляхом перетворення, та правонаступником якого на даний час є Головне управління Держгеокадастру у Вінницькій області, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання представника позивача та залучити у дане управління якості співвідповідача у даній справі.

Керуючись ст.51 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача ОСОБА_7 про залучення співвідповідача - задовольнити.

Залучити до участі по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 селищної ради Вінницького району Вінницької області, Приватного сільськогосподарського підприємства Агрофірма Батьківщина , Приватного проектно-вишукувального підприємства Еководземпроект , ОСОБА_3 про усунення перешкод в користуванні земельною ділянкою шляхом скасування реєстрації земельної ділянки , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Державне підприємство Вінницький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою , Управління Держгеокадастру у Вінницькому районі Вінницької області -

у якості співвідповідача - Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області( м. Вінниця , вул. Келецька, буд. 63, 21027 ).

Направити вказаному співвідповідачу копію позовної заяви, а також судову повістку для виклику до судового засідання.

Також, суд роз'яснює, що представник Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області має право ознайомитися із матеріалами даної цивільної справи та до наступного судового засіданні подати свій відзив на позов.

Об'явити перерву в судовому засіданні до 12.03.2018 року о 12.30 годин.

Ухвала оскарженню не підлягає , але заперечення щодо неї можуть бути включені в апеляційну скаргу учасниками справи на кінцеве процесуальне рішення у даній справі.

Суддя:

СудВінницький районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення31.01.2018
Оприлюднено01.03.2018
Номер документу72461418
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —128/557/16-ц

Ухвала від 13.07.2023

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Сопрун В. В.

Ухвала від 05.07.2023

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Сопрун В. В.

Рішення від 17.04.2018

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Саєнко О. Б.

Рішення від 17.04.2018

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Саєнко О. Б.

Ухвала від 31.01.2018

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Саєнко О. Б.

Ухвала від 23.01.2018

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Саєнко О. Б.

Ухвала від 27.12.2017

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Саєнко О. Б.

Ухвала від 14.03.2017

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Саєнко О. Б.

Ухвала від 16.06.2017

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Саєнко О. Б.

Ухвала від 26.09.2016

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Саєнко О. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні