Ухвала
від 05.03.2018 по справі 725/1235/18
ПЕРШОТРАВНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРНІВЦІВ

Справа № 725/1235/18

УХВАЛА

про повернення позовної заяви

05.03.2018 року м. Чернівці

Суддя Першотравневого районного суду м. Чернівці Войтун О.Б., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 (ІНФОРМАЦІЯ_1, місце проживання: ІНФОРМАЦІЯ_2) до Товариства з обмеженою відповідальністю Науково-виробнича фірма Спецтехсервіс (код ЄДРПОУ 32027290, м. Чернівці, вул.. Чкалова, 34-Д) про стягнення заробітної плати , -

ВСТАНОВИВ :

Позивач ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом до ТзОВ Науково-виробнича фірма Спецтехсервіс про стягнення заробітної плати.

На час вирішення питання про відкриття провадження встановлено, що позивачем 08.02.2018 року подано до Першотравневого районного суду м. Чернівці такий самий позов до цього самого відповідача, з тим самим предметом спору та з однакових підстав, справа №725/752/18, провадження №2/725/101/18 у якій не постановлена ухвала про відкриття або про відмову у відкритті провадження у справі, повернення позовної заяви або залишення позову без розгляду.

Згідно п.6 ч.4 ст.185 ЦПК України, заява повертається у випадках, коли позивачем подано до цього самого суду інший позов (позови) до цього самого відповідача (відповідачів) з тим самим предметом та з однакових підстав і щодо такого позову (позовів) на час вирішення питання про відкриття провадження у справі, що розглядається, не постановлена ухвала про відкриття або відмову у відкритті провадження у справі, повернення позовної заяви або залишення позову без розгляду.

Відповідно до ч.6 ст.185 ЦПК України, про повернення позовної заяви суд постановляє ухвалу та ухвалу про повернення позовної заяви може бути оскаржено.

Відповідно до ч.7 ст.185 ЦПК України повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви.

Таким чином, позовна заява ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Науково-виробнича фірма Спецтехсервіс про стягнення заробітної плати, підлягає поверненню позивачу.

Керуючись п.6 ч.4 ст.185 ЦПК України суд, -

УХВАЛИВ :

Позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Науково-виробнича фірма Спецтехсервіс про стягнення заробітної плати- визнати неподаною та повернути позивачу.

Роз'яснити позивачу, що повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до апеляційного суду Чернівецької області шляхом подачі апеляційної скарги в 15-денний строк з дня проголошення ухвали. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду

Суддя Першотравневого

районного суду м.Чернівці ОСОБА_2 О. Б.

Дата ухвалення рішення05.03.2018
Оприлюднено13.03.2018
Номер документу72612806
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заробітної плати

Судовий реєстр по справі —725/1235/18

Ухвала від 05.03.2018

Цивільне

Першотравневий районний суд м.Чернівців

Войтун О. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні