Ухвала
від 05.03.2018 по справі 607/1392/18
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

05.03.2018 Справа №607/1392/18

Провадження №1-во/607/2/2018

Слідчий суддя Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду, в м. Тернополі питання щодо виправлення описки в ухвалі Тернопільського міськрайонного суду від 26 січня 2018 року у справі за скаргою ОСОБА_3 на бездіяльність слідчого або іншої повноважної особи СУ ГУНП в Тернопільській області, що полягає у невнесенні відомостей до ЄРДР на підставі заяви ОСОБА_3 від 25.01.2018 року, -

В С Т А Н О В И В :

Слідчим суддею Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області постановлено ухвалу від 26 січня 2018 року.

Від ОСОБА_3 надійшла заява про виправлення описки у вказаній ухвалі слідчого судді.

У відповідності до ч. 1 ст. 379 КПК України судмає право за власною ініціативою або за заявою учасника кримінального провадження чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Дослідивши матеріали справи, суд прийшов до висновку, що слід внести виправлення в описову та резолютивну частини ухвали Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області від 26 січня 2018 року, а саме, абзац перший описової частини ухвали викласти в наступній редакції: «До слідчого судді Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області звернувся ОСОБА_3 з скаргою на бездіяльність слідчого або іншої повноважної особи СУ ГУНП в Тернопільській області, що полягає у невнесенні відомостей до ЄРДР на підставі заяви ОСОБА_3 від 25.01.2018 року про кримінальне правопорушення з фабулою: «про ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 209, ч. 1 ст. 258-5 КК України, в діях службових осіб Тернопільської міської ради, директора ТОВ «Системний зв`язок», що організували незаконне, без проведення тендеру (торгів), переведення бюджетних коштів, розкрадених через завищення ціни на виготовлення т.з «Соціальної карти тернополянина» (57 грн/шт), а також зібраних більше ніж з 50 тисяч мешканців м. Тернополя грошей на суму щонайменше 2,85 млн. грн. підприємству ТОВ «СИМБОЛ СИСТЕМС» засновником засновника якого може бути терористична група в складі щонайменше трьох громадян держави агресора. Також ТОВ «Системний зв`язок» з порушенням встановленого порядку, з використанням серверів невстановлених країн створює базу персональних даних, які безконтрольно копіюються та передаються ТОВ «СИМБОЛ СИСТЕМС», ЄРДПОУ 36038437, засновником засновника якого є громадяни держави агресора» замість «До слідчого судді Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області звернувся ОСОБА_3 з скаргою на бездіяльність слідчого або іншої повноважної особи СУ ГУНП в Тернопільській області, що полягає у невнесенні відомостей до ЄРДР на підставі заяви ОСОБА_3 від 25.01.2018 року про кримінальне правопорушення з фабулою: «про ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 209, ч. 1 ст. 258-5 КК України, в діях службових осіб Тернопільської міської ради, директора ТОВ «Системний зв`язок», що організували незаконне, без проведення тендеру (торгів), переведення бюджетних коштів, розкрадених через завищення ціни на виготовлення т.з «Соціальної карти тернополянина» (57 грн/шт), а також зібраних більше ніж з 50 тисяч мешканців м. Тернополя грошей на суму щонайменше 2,85 грн. підприємству ТОВ «СИМБОЛ СИСТЕМС» засновником засновника якого може бути терористична група в складі щонайменше трьох громадян держави агресора. Також ТОВ «Системний зв`язок» з порушенням встановленого порядку, з використанням серверів невстановлених країн створює базу персональних даних, які безконтрольно копіюються та передаються ТОВ «СИМБОЛ СИСТЕМС», ЄРДПОУ 36038437, засновником засновника якого є громадяни держави агресора»;

-абзац другий резолютивної частини ухвали викласти в наступній редакції: «Зобов`язати уповноважену посадову особу ГУНП в Тернопільській області, внести до ЄРДР відомості про вчинення кримінального правопорушення, на підставі заяви ОСОБА_3 від 25.01.2018 року з фабулою: «про ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 209, ч. 1 ст. 258-5 КК України, в діях службових осіб Тернопільської міської ради, директора ТОВ «Системний зв`язок», що організували незаконне, без проведення тендеру (торгів), переведення бюджетних коштів, розкрадених через завищення ціни на виготовлення т.з «Соціальної карти тернополянина» (57 грн/шт), а також зібраних більше ніж з 50 тисяч мешканців м. Тернополя грошей на суму щонайменше 2,85 млн. грн. підприємству ТОВ «СИМБОЛ СИСТЕМС» засновником засновника якого може бути терористична група в складі щонайменше трьох громадян держави агресора. Також ТОВ «Системний зв`язок» з порушенням встановленого порядку, з використанням серверів невстановлених країн створює базу персональних даних, які безконтрольно копіюються та передаються ТОВ «СИМБОЛ СИСТЕМС», ЄРДПОУ 36038437, засновником засновника якого є громадяни держави агресора» замість «Зобов`язати уповноважену посадову особу ГУНП в Тернопільській області, внести до ЄРДР відомості про вчинення кримінального правопорушення, на підставі заяви ОСОБА_3 від 25.01.2018 року з фабулою: «про ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 209, ч. 1 ст. 258-5 КК України, в діях службових осіб Тернопільської міської ради, директора ТОВ «Системний зв`язок», що організували незаконне, без проведення тендеру (торгів), переведення бюджетних коштів, розкрадених через завищення ціни на виготовлення т.з «Соціальної карти тернополянина» (57 грн/шт), а також зібраних більше ніж з 50 тисяч мешканців м. Тернополя грошей на суму щонайменше 2,85 грн. підприємству ТОВ «СИМБОЛ СИСТЕМС» засновником засновника якого може бути терористична група в складі щонайменше трьох громадян держави агресора. Також ТОВ «Системний зв`язок» з порушенням встановленого порядку, з використанням серверів невстановлених країн створює базу персональних даних, які безконтрольно копіюються та передаються ТОВ «СИМБОЛ СИСТЕМС», ЄРДПОУ 36038437, засновником засновника якого є громадяни держави агресора»

Виходячи з вищенаведеного, керуючись ст.ст. 372, 392 ч.1 п.3, 395 ч.2 п.2, п.14 ч.1 ст. 537, 539 КПК України, суд, -

У Х В А Л И В :

Заяву ОСОБА_3 про виправлення описки в ухвалі Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області від 26 січня 2018 року - задоволити.

Виправити допущені в ухвалі Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області від 26 січня 2018 року описки:

-абзац перший описової частини ухвали викласти в наступній редакції: «До слідчого судді Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області звернувся ОСОБА_3 з скаргою на бездіяльність слідчого або іншої повноважної особи СУ ГУНП в Тернопільській області, що полягає у невнесенні відомостей до ЄРДР на підставі заяви ОСОБА_3 від 25.01.2018 року про кримінальне правопорушення з фабулою: «про ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 209, ч. 1 ст. 258-5 КК України, в діях службових осіб Тернопільської міської ради, директора ТОВ «Системний зв`язок», що організували незаконне, без проведення тендеру (торгів), переведення бюджетних коштів, розкрадених через завищення ціни на виготовлення т.з «Соціальної карти тернополянина» (57 грн/шт), а також зібраних більше ніж з 50 тисяч мешканців м. Тернополя грошей на суму щонайменше 2,85 млн. грн. підприємству ТОВ «СИМБОЛ СИСТЕМС» засновником засновника якого може бути терористична група в складі щонайменше трьох громадян держави агресора. Також ТОВ «Системний зв`язок» з порушенням встановленого порядку, з використанням серверів невстановлених країн створює базу персональних даних, які безконтрольно копіюються та передаються ТОВ «СИМБОЛ СИСТЕМС», ЄРДПОУ 36038437, засновником засновника якого є громадяни держави агресора»

-абзац другий резолютивної частини ухвали викласти в наступній редакції: «Зобов`язати уповноважену посадову особу ГУНП в Тернопільській області, внести до ЄРДР відомості про вчинення кримінального правопорушення, на підставі заяви ОСОБА_3 від 25.01.2018 року з фабулою: «про ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 209, ч. 1 ст. 258-5 КК України, в діях службових осіб Тернопільської міської ради, директора ТОВ «Системний зв`язок», що організували незаконне, без проведення тендеру (торгів), переведення бюджетних коштів, розкрадених через завищення ціни на виготовлення т.з «Соціальної карти тернополянина» (57 грн/шт), а також зібраних більше ніж з 50 тисяч мешканців м. Тернополя грошей на суму щонайменше 2,85 млн. грн. підприємству ТОВ «СИМБОЛ СИСТЕМС» засновником засновника якого може бути терористична група в складі щонайменше трьох громадян держави агресора. Також ТОВ «Системний зв`язок» з порушенням встановленого порядку, з використанням серверів невстановлених країн створює базу персональних даних, які безконтрольно копіюються та передаються ТОВ «СИМБОЛ СИСТЕМС», ЄРДПОУ 36038437, засновником засновника якого є громадяни держави агресора».

Ухвала може бути оскаржена до апеляційного суду Тернопільської області через Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області, шляхом подачі апеляційної скарги протягом п`яти днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення05.03.2018
Оприлюднено28.02.2023
Номер документу72640075
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —607/1392/18

Ухвала від 05.03.2018

Кримінальне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Мостецька А. А.

Ухвала від 26.01.2018

Кримінальне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Мостецька А. А.

Ухвала від 26.01.2018

Кримінальне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Мостецька А. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні