Ухвала
від 07.03.2018 по справі 2270/1245/12
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 2270/1245/12

УХВАЛА

іменем України

07 березня 2018 рокум. Хмельницький

Суддя Хмельницького окружного адміністративного суду Салюк П.І., розглянувши заяву Славутського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Хмельницької області про заміну сторони виконавчого провадження по справі за позовом Славутського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Хмельницької області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Ельбріз" про стягнення заборгованості,

ВСТАНОВИВ:

Славутське об'єднане управління Пенсійного фонду України Хмельницької області звернулось до суду з заявою про заміну сторони виконавчого провадження по справі за позовом Славутського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Хмельницької області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Ельбріз" про стягнення заборгованості.

Ухвалою Хмельницького окружного адміністративного суду від 01 березня 2018 року заяву Славутського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Хмельницької області залишено без руху з підстав невідповідності вимогам ст.160, 161 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України).

Так, суд встановив, що заявник не надав суду доказ надіслання рекомендованим листом з повідомленням про вручення іншим учасникам справи, копії заяви та доданих до неї документів, а також на підтвердження обставин, на яких ґрунтуються вимоги заявника до матеріалів заяви надано постанову про відкриття виконавчого провадження від 26 січня 2018 року ВП №55612829 відповідно до якої, боржником є ОСОБА_1, в той час, як боржником у даній справі є ТОВ "Ельбріз", тому відповідно до ухвали від 01 березня 2018 року, суд запропонував заявнику усунути вказані недоліки шляхом подання до суду доказів надіслання рекомендованим листом з повідомленням про вручення іншим учасникам справи, копії заяви та доданих до неї документів, а також постанови про відкриття провадження у даній справі відповідно до якої, боржником є ТОВ "Ельбріз".

Представником заявника 06 березня 2018 року до суду подано заяву, до якої долучено доказ надіслання рекомендованим листом з повідомленням про вручення іншим учасникам справи, копії заяви та доданих до неї документів. Проте заявник не надав суду вказану в ухвалі від 01 березня 2018 року постанову про відкриття провадження у даній справі відповідно до якої, боржником є ТОВ "Ельбріз".

Суд звертає увагу на те, що КАС України, не регулює порядок повернення заяв такого змісту.

Разом з тим, суд за аналогією застосовує положення ст. 169 КАС України.

Відповідно до пункту 1 частини 4 статті 169 КАС України, позовна заява повертається позивачеві, якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви, яку залишено без руху, у встановлений судом строк.

Враховуючи зазначене, оскільки позивач не усунув у повному обсязі недоліки вказані судом в ухвалі від 01 березня 2018 року, то таку заяву подано заявником без додержання вимог КАС України, а тому суд вважає за необхідне повернути заявнику дану заяву.

Керуючись пунктом 1 частини 4 статті 169, статтею 248 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя

УХВАЛИВ:

Заяву Славутського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Хмельницької області про заміну сторони виконавчого провадження по справі за позовом Славутського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Хмельницької області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Ельбріз" про стягнення заборгованості - повернути заявнику.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Вінницького апеляційного адміністративного суду протягом п'ятнадцяти днів з дня її підписання.

Суддя

СудХмельницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення07.03.2018
Оприлюднено15.03.2018
Номер документу72729040
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2270/1245/12

Ухвала від 17.09.2018

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Салюк П.І.

Ухвала від 10.09.2018

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Салюк П.І.

Ухвала від 07.03.2018

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Салюк П.І.

Ухвала від 01.03.2018

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Салюк П.І.

Ухвала від 26.01.2012

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Салюк П.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні