Ухвала
від 15.03.2018 по справі 365/155/16-ц
ЗГУРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 365/155/16-ц Номер провадження: 2/365/2/18

У Х В А Л А

15.03.2018 року смт. Згурівка

Згурівський районний суд Київської області в складі:

головуючого - судді ХИЖНОГО Р.В.

за участю

секретаря судового засідання НОСОВОЇ О.О.

представників:

позивача за первинним позовом АТ Калина ОСОБА_1

відповідача за первинним позовом ОСОБА_2 ОСОБА_3

в ході розгляду у відкритому судовому засіданні в залі суду № 1 цивільної справи за позовом Публічного акціонерного товариства "Калина" до ОСОБА_2, Фермерського господарства "Пріус", треті особи, які не заявляють самостійних вимог: відділ Держгеокадастру у Згурівському районі Київської області, Реєстраційна служба Згурівського районного управління юстиції в Київській області про визнання договору оренди землі недійсним та скасування державної реєстрації права оренди земельної ділянки та за позовом ОСОБА_2 до Публічного акціонерного товариства Калина про визнання недійсним договору оренди землі, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні суду перебуває цивільна справа за позовом Публічного акціонерного товариства "Калина" до ОСОБА_2, Фермерського господарства "Пріус", треті особи, які не заявляють самостійних вимог: відділ Держгеокадастру у Згурівському районі Київської області, Реєстраційна служба Згурівського районного управління юстиції в Київській області про визнання договору оренди землі недійсним та скасування державної реєстрації права оренди земельної ділянки та за позовом ОСОБА_2 до Публічного акціонерного товариства Калина про визнання недійсним договору оренди землі.

В судовому засіданні представник позивача АТ Калина ОСОБА_1 клопотав у зв'язку з припиненням діяльності Відділу Держгеокадастру у Згурівському районі Київської області та Реєстраційної служби Згурівського районного управління юстиції в Київській області, замінити третіх осіб у справі їх правонаступниками, а саме Головним управлінням Держгеокадастру у Київській області та Згурівською районною державною адміністрацією Київської області відповідно.

Представник відповідача ОСОБА_2 - ОСОБА_3 клопотання про заміну третіх осіб підтримав.

Відповідно до ч. 1 ст. 53 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов'язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Відповідно до ч. 5 ст. 53 ЦПК України про залучення третіх осіб до участі у справі суд постановляє ухвалу, в якій зазначає, на які права чи обов'язки такої особи та яким чином може вплинути рішення суду у справі.

Враховуючи клопотання представника позивача про заміну третіх осіб, відсутність заперечень проти цього з боку інших учасників справи, суд вважає за необхідне клопотання задовольнити та замінити у справі третіх осіб з Відділу Держгеокадастру у Згурівському районі Київської області на Головне управління Держгеокадастру у Київській області та Реєстраційної служби Згурівського районного управління юстиції в Київській області на Згурівську районну державну адміністрацію Київської області.

Керуючись ст. 53 ЦПК України,-

У Х В А Л И В:

Замінити у справі третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору з Відділу Держгеокадастру у Згурівському районі Київської області на Головне управління Держгеокадастру у Київській області.

Замінити у справі третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору з Реєстраційної служби Згурівського районного управління юстиції в Київській області на Згурівську районну державну адміністрацію Київської області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

ГОЛОВУЮЧИЙ Р.В. ХИЖНИЙ

СудЗгурівський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення15.03.2018
Оприлюднено16.03.2018
Номер документу72739664
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —365/155/16-ц

Рішення від 02.04.2018

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Хижний Р. В.

Рішення від 02.04.2018

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Хижний Р. В.

Ухвала від 15.03.2018

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Хижний Р. В.

Ухвала від 22.02.2018

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Хижний Р. В.

Ухвала від 09.08.2017

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Хижний Р. В.

Ухвала від 03.08.2017

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Хижний Р. В.

Ухвала від 19.04.2017

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Хижний Р. В.

Ухвала від 02.02.2017

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Хижний Р. В.

Ухвала від 20.10.2016

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Хижний Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні