Ухвала
від 14.03.2018 по справі б8/142-12
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Симона Петлюри, 16, м. Київ, 01032, тел. (044) 235-95-51, е-mail: inbox@ko.arbitr.gov.ua

У Х В А Л А

"14" березня 2018 р. Справа № Б8/142-12

за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «ВІК-Р.С.Ф.» в особі ліквідатора - арбітражного керуючого ОСОБА_1

до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фортуна-Інвест-Буд» , м. Черкаси

про застосування наслідків недійсного правочину

Суддя Лопатін А.В.

в межах провадження в справі про банкрутство ТОВ «ВІК-Р.С.Ф.»

за участю представників згідно з протоколом судового засідання.

Обставини справи:

У провадженні господарського суду Київської області перебуває справа № Б8/142-12 за заявою УПФ України у Миронівському районі Київської області до Товариства з обмеженою відповідальністю «ВІК-Р.С.Ф.» про банкрутство, провадження в якій порушено ухвалою суду від 25.12.2012 р.

Постановою господарського суду Київської області від 01.07.2014 р. визнано ТОВ «ВІК-Р.С.Ф.» банкрутом та відкрито його ліквідаційну процедуру, ліквідатором банкрута призначено арбітражного керуючого ОСОБА_2 (суддя Скутельник П.Ф.).

18.12.2017 р. на адресу суду від ліквідатора ТОВ «ВІК-Р.С.Ф.» - арбітражного керуючого ОСОБА_1 надійшла заява про застосування наслідків недійсного правочину.

Суд визнав подані ліквідатором ТОВ «ВІК-Р.С.Ф.» матеріали достатніми для прийняття до розгляду вищезазначеної заяви.

Ухвалою господарського суду Київської області від 26.12.2017 р. прийнято до розгляду заяву ліквідатора ТОВ «ВІК-Р.С.Ф.» - арбітражного керуючого ОСОБА_1 про застосування наслідків недійсного правочину в межах справи № Б8/142-12 про банкрутство ТОВ «ВІК-Р.С.Ф.» , зобов'язано ТОВ «Фортуна-Інвест-Буд» подати до суду до 12.01.2018 р. відзив на заяву ліквідатора ТОВ «ВІК-Р.С.Ф.» у порядку встановленому статтями 165, 178 ГПК України, зобов'язано ліквідатора ТОВ «ВІК-Р.С.Ф.» подати до суду до 17.01.2018 р. відповідь на відзив відповідача (у разі подання такого) у порядку встановленому статтями 166, 184 ГПК України.

Ухвалою господарського суду Київської області від 17.01.2018 р. розпочато розгляд заяви ліквідатора ТОВ «ВІК-Р.С.Ф.» - арбітражного керуючого ОСОБА_1 про застосування наслідків недійсного правочину в підготовчому провадженні, відкладено підготовче засідання суду в справі № Б8/142-12 на 14.02.2018 р., встановлено строк для подання ТОВ «Фортуна-Інвест-Буд» відзиву на заяву - до 07.02.2018 р., зобов'язано ліквідатора ТОВ «ВІК-Р.С.Ф.» подати до суду до 14.02.2018 р. відповідь на відзив відповідача (у разі подання такого) у порядку встановленому статтями 166, 184 ГПК України.

Ухвалою господарського суду Київської області від 14.02.2018 р. закрито підготовче провадження, призначено заяву про застосування наслідків недійсного правочину до розгляду по суті в судовому засіданні на 14.03.2018 р.

В судове засідання відповідач не з'явився, про причини неявки суд не повідомив, хоча про місце дату та час судового засідання з розгляду даного спору був повідомлений належним чином ухвалою від 14.02.2018 р., так як поштове направлення було здійснено на адресу відповідача, згідно з відомостями наявними в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Окрім наведеного, відповідачем не подано відзив на заяву про застосування наслідків недійсного правочину.

Відповідно до частини другої ст. 178 ГПК України у разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Згідно з частинами першою та третьою ст. 202 ГПК України неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час та місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті. Якщо учасник справи або його представник були належним чином повідомлені про судове засідання, суд розглядає справу за відсутності такого учасника у разі повторної неявки в судове засідання учасника справи (його представника) незалежно від причин неявки.

Враховуючи, що відповідач в жодне судове засідання з розгляду даного спору не з'явився, відзив на заяву не надав, про причини неявки суд не повідомив, суд вважає за необхідне розглянути спір по суті за наявними матеріалами.

Розглянувши заяву ліквідатора ТОВ «ВІК-Р.С.Ф.» - арбітражного керуючого ОСОБА_1 надійшла про застосування наслідків недійсного правочину, всебічно та повно вивчивши наявні у матеріалах справи докази та заслухавши пояснення присутнього у судовому засіданні представника заявника, господарський суд

встановив:

27.05.2016 р. ТБ Укрспецресурс (організатор аукціону) було проведено аукціон (статус - другий повторний) з продажу майна банкрута - ТОВ «ВІК-Р.С.Ф.» , на якому було реалізовано майно у вигляді цілісного майнового комплексу за ціною 4546795,00 грн., переможцем аукціону визнано ТОВ Фортуна-Інвест-Буд . Після чого, продаж майна на аукціоні, що відбувся 27.05.2016 р., було оформлено договором купівлі-продажу від 27.05.2016 р., укладеним між ТОВ «ВІК-Р.С.Ф.» в особі ліквідатора - ОСОБА_2 та переможцем аукціону ТОВ Фортуна-Інвест-Буд . Разом з тим, ухвалою господарського суду Київської області від 06.03.2017 р. визнано недійними результати проведеного Товарною біржею Укрспецресурс аукціону від 27.05.2016 р. з продажу майна ТОВ «ВІК-Р.С.Ф.» . Постановою Київського апеляційного господарського суду від 26.06.2017 р. апеляційну скаргу ТОВ «Фортуна-інвест-буд» на ухвалу господарського суду Київської області від 06.03.2017 у справі № Б8/142-12 залишено без задоволення, ухвалу господарського суду Київської області від 06.03.2017 у справі № Б8/142-12 залишено без змін. Таким чином вказана ухвала господарського суду Київської області від 06.03.2017 р. є такою, що набрала законної сили.

Враховуючи викладене, керуючись приписами статті 55 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» , відповідно до яких, визнання результатів аукціону недійсними тягне за собою визнання недійсним укладеного з переможцем договору купівлі-продажу, ухвалою господарського суду Київської області від 08.11.2017 р. заяву ТОВ «ВІК-Р.С.Ф.» від 27.07.2017 р. № 27/07-17 про визнання недійсним договору купівлі-продажу цілісного майнового комплексу, розташованого за адресою: Київська область, м. Миронівка, вул. Соборності (Леніна), буд. 130, укладеного 27.05.2016 р. між ТОВ «ВІК-Р.С.Ф.» та ТОВ «Фортуна-Інвест-Буд» , посвідченого приватним нотаріусом Київського нотаріального округу ОСОБА_3 за № 679 задоволено, визнано недійсним договір купівлі-продажу цілісного майнового комплексу, розташованого за адресою: Київська область, м. Миронівка, вул. Соборності (Леніна), буд. 130, укладений 27.05.2016 р. між ТОВ «ВІК-Р.С.Ф.» та ТОВ «Фортуна-Інвест-Буд» , посвідчений приватним нотаріусом Київського нотаріального округу ОСОБА_3 за № 679. Вказана ухвала є такою, що набрала законної сили.

З огляду на вищевказані обставини, заявником заявлено вимогу про застосування наслідків недійсного правочину, а саме: договору купівлі-продажу цілісного майнового комплексу, розташованого за адресою: Київська область, м. Миронівка, вул. Соборності (колишня назва вулиці - Леніна), буд. 130, укладений 27.05.2016 р. між ТОВ «ВІК-Р.С.Ф.» та ТОВ «Фортуна-Інвест-Буд» , посвідченого приватним нотаріусом Київського нотаріального округу ОСОБА_3 за № 679; повернення від ТОВ «Фортуна-Інвест-Буд» у власність ТОВ «ВІК-Р.С.Ф.» майна, як зазначає заявник вартістю 14146904,00 грн., в частині споруд (не внесених до витягу), основних засобів (інвентар, прилади та інструменти), транспорту, запасних частин, машин та обладнання (детальний перелік містить договір).

Згідно з приписами статті 41 Конституції України право приватної власності набувається в порядку, визначеному законом. Ніхто не може бути протиправно позбавлений права власності. Право приватної власності є непорушним.

Частиною першою статті 321 ЦК України встановлено, що право власності є непорушним. Ніхто не може бути протиправно позбавлений цього права чи обмежений у його здійсненні.

У відповідності до ст. 325 ЦК України суб'єктами права приватної власності є фізичні та юридичні особи. Фізичні та юридичні особи можуть бути власниками будь-якого майна, за винятком окремих видів майна, які відповідно до закону не можуть їм належати. Склад, кількість та вартість майна, яке може бути у власності фізичних та юридичних осіб, не є обмеженими.

Статтею 328 ЦК України передбачено, що право власності набувається на підставах, що не заборонені законом, зокрема із правочинів. Право власності вважається набутим правомірно, якщо інше прямо не випливає із закону або незаконність набуття права власності не встановлена судом.

Відповідно до частини першої статті 216 ЦК України недійсний правочин не створює юридичних наслідків, крім тих, що пов'язані з його недійсністю. У разі недійсності правочину кожна із сторін зобов'язана повернути другій стороні у натурі все, що вона одержала на виконання цього правочину, а в разі неможливості такого повернення, зокрема тоді, коли одержане полягає у користуванні майном, виконаній роботі, наданій послузі, - відшкодувати вартість того, що одержано, за цінами, які існують на момент відшкодування.

Відповідно до пункту 10 постанови Пленуму Верховного Суду України від 06.11.2009 р. № 9 Про судову практику розгляду цивільних справ про визнання правочинів недійсними реституція як спосіб захисту цивільного права (частина перша статті 216 ЦК) застосовується лише в разі наявності між сторонами укладеного договору, який є нікчемним чи який визнано недійсним. У зв'язку з цим вимога про повернення майна, переданого на виконання недійсного правочину, за правилами реституції може бути пред'явлена тільки стороні недійсного правочину.

Відповідно до ст. 15 ЦК України кожна особа має право на захист свого цивільного права у разі його порушення або оспорювання.

Згідно зі ст. 16 ЦК України кожна сторона має право звернутись до суду за захистом свого особистого немайнового або майнового права та інтересу. Аналогічна норма закріплена в ст. 20 ГК України.

Відповідно до приписів ст. 386 ЦК України, держава забезпечує рівний захист прав усіх суб'єктів права власності. Власник, який має підстави передбачати можливість порушення свого права власності іншою особою, може звернутися до суду з вимогою про заборону вчинення нею дій, які можуть порушити його право, або з вимогою про вчинення певних дій для запобігання такому порушенню.

Під захистом права власності, за приписами наведеної норми, розуміється, зокрема, наявність у власника права вимагати усунення будь-яких порушень його права, вимагати усунення будь-яких перешкод з боку інших осіб, пов'язаних із здійсненням ним володіння, користування або розпорядження належним йому майном; наявність у власника права на судовий захист свого права власності; поширення положень щодо захисту права власності на особу, яка хоч і не є власником, але володіє майном на іншому речовому праві, або на іншій підставі, передбаченій законом чи договором.

Законодавство надає власникові можливість на власний розсуд вчиняти щодо свого майна будь-які дії, що не суперечать закону й іншим правовим актам не зачіпаючи охоронювані законом інтереси інших осіб. Всі дії, що перешкоджають власникові на власний розсуд користуватись своїм володінням повинні бути припинені способами, установленими законом. Характер засобів, вибраних для захисту свого права, повинен відповідати характеру порушених правовідносин.

Частиною першою статті 1212 ЦК України встановлено, що особа, яка набула майно або зберегла його у себе за рахунок іншої особи (потерпілого) без достатньої правової підстави (безпідставно набуте майно), зобов'язана повернути потерпілому це майно. Особа зобов'язана повернути майно і тоді, коли підстава, на якій воно було набуте, згодом відпала.

Відповідно до п. 1 частини третьої статті 1212 ЦК України положення цієї глави застосовуються також до вимог про повернення виконаного за недійсним правочином.

З аналізу вищенаведених норм законодавства судом встановлено, що згідно з частиною першою статті 216 ЦК України недійсний правочин не створює юридичних наслідків, тому передане за таким правочином майно має бути повернено, а у разі не здійснення таких дій підлягає витребуванню на підставі статті 1212 ЦК України.

Приписами статей 73, 74 Господарського процесуального кодексу України визначено, що доказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи. Ці дані встановлюються такими засобами: письмовими, речовими і електронними доказами; висновками експертів; показаннями свідків.

Кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень.

Відповідно до статей 76-79 ГПК України належними є докази, на підставі яких можна встановити обставини, які входять в предмет доказування. Суд не бере до розгляду докази, які не стосуються предмета доказування. Предметом доказування є обставини, які підтверджують заявлені вимоги чи заперечення або мають інше значення для розгляду справи і підлягають встановленню при ухваленні судового рішення.

З огляду на вищенаведене, враховуючи, що ухвалою господарського суду Київської області від 08.11.2017 р. визнано недійсним договір купівлі-продажу цілісного майнового комплексу, розташованого за адресою: Київська область, м. Миронівка, вул. Соборності (Леніна), буд. 130, укладений 27.05.2016 р. між ТОВ «ВІК-Р.С.Ф.» та ТОВ «Фортуна-Інвест-Буд» , посвідчений приватним нотаріусом Київського нотаріального округу ОСОБА_3 за № 679, що є підставою, враховуючи приписи статей 216, 1212 ЦК України для застосування наслідків недійсного правочину, вимога ТОВ «ВІК-Р.С.Ф.» про застосування наслідків недійсного правочину, а саме: договору купівлі-продажу цілісного майнового комплексу, розташованого за адресою: Київська область, м. Миронівка, вул. Соборності (колишня назва вулиці - Леніна), буд. 130, укладений 27.05.2016 р. між ТОВ «ВІК-Р.С.Ф.» та ТОВ «Фортуна-Інвест-Буд» , посвідченого приватним нотаріусом Київського нотаріального округу ОСОБА_3 за № 679; повернення від ТОВ «Фортуна-Інвест-Буд» у власність ТОВ «ВІК-Р.С.Ф.» майна в частині: споруд (не внесених до витягу), основних засобів (інвентар, прилади та інструменти), транспорту, запасних частин, машин та обладнання (детальний перелік містить договір) є обґрунтованою і підлягає задоволенню.

На підставі приписів ст. 129 Господарського процесуального кодексу України, витрати зі сплати судового збору покладаються на відповідача.

Зважаючи на вищевикладене, керуючись ст. 234 Господарського процесуального кодексу України та Законом України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» , суд

ухвалив:

1. Заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «ВІК-Р.С.Ф.» в особі ліквідатора - арбітражного керуючого ОСОБА_1 про застосування наслідків недійсного правочину задовольнити.

2. Застосувати наслідки недійсності правочину, а саме: договору купівлі-продажу, укладеного 27.05.2016 р. між Товариством з обмеженою відповідальністю «ВІК-Р.С.Ф.» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Фортуна-Інвест-Буд» , посвідченого приватним нотаріусом Київського нотаріального округу ОСОБА_3 за № 679.

3. Зобов'язати Товариство з обмеженою відповідальністю «Фортуна-Інвест-Буд» (18029, м. Черкаси, вул. Тараскова, 7; код ЄДРПОУ 40435633) повернути у власність Товариства з обмеженою відповідальністю «ВІК-Р.С.Ф.» (08800, Київська область, Миронівський район, м. Миронівка, вул. Соборності, буд. 130; код ЄДРПОУ 36263844) майно, згідно наступного переліку:

Споруди (не внесені до витягу):

Бак для дизпалива (цистерна) №1, димова труба №6, огорожа №7, огорожа №8, огорожа №9, Вимощення №10, ворота №11, резервуар для мазуту, бак циліндричний пожежної води, резервуар для мазуту (3000 м куб), Резервуар металевий для патоки 78 м. куб, Паточний резервуар 2136 м куб, водозбірний прийомник; відпочинок робітників, ємність для води (аміачний резервуар), ємність для соку перед випаркою, ємність для зберігання сиропу, резервуар для зберігання нафтопродуктів №1, резервуар для зберігання нафтопродуктів №2, резервуар для зберігання нафтопродуктів №3, резервуар для зберігання нафтопродуктів №4, резервуар для зберігання нафтопродуктів №5, резервуар для зберігання нафтопродуктів №6, резервуар для зберігання нафтопродуктів №7, резервуар для зберігання нафтопродуктів №8, резервуар для зберігання нафтопродуктів №9, резервуар для зберігання нафтопродуктів №10, резервуар для зберігання нафтопродуктів №11, резервуар для зберігання нафтопродуктів №12, резервуар для зберігання нафтопродуктів №13, резервуар для зберігання нафтопродуктів №14, Відстійник земляний, Відстійник земляний малі поля фільтрації, Станція очищення стічних вод, Склад палива.

Основні засоби (інвентар, прилади та інструменти): Апарат телефонний ТСС/ прийомна; Апарат телефонний/кабінет охорони; Бак для питної води; Гранулятор Є8ПГА(2шт.); Жомові преса ГХ-2(3шт.); Земляна частина складу (склад моноліт); Картина КРИМСЬКІ КВІТИ ; Килим (приймальна); Комп'ютер (вагові); Комп'ютер (вагові); Комп'ютер вагові; Комп'ютер 400В; комп'ютер CELERON 2,4 бухгалтер; Комп'ютер CELERON 2,4 бухгалтер; Комп'ютер CELERON 2,4 бухгалтер; Комп'ютер CELERON 2,4 бухгалтер; Комп'ютер CELERON з принтером; Комп'ютер WESTPRO 3; Комп'ютер WESTPRO 4; Комп'ютер Р-4 1700; Кондиціонер/кабінет директора; Кондиціонер/ кабінет заступника директора; Копіювач CANON НР-155; Крісло для відпочинку; М'який куточок СИНЕВІР ; Машинка печатна ЯТРАНЬ / цех мех.; Машина друкарська ЯТРАНЬ ; Машина пральна ДОНЧАНКА ; Мобільний телефон НОКІЯ; Монітор "Самсунг"; Монітор LG до комп'ютера; Міст з земляною греблею і водою; Набір меблі; Офісні меблі; Печатний пристрій в/ц; Механічний навантажувач; Повітряний збірник V=2м.куб. (3шт.); Призаводський склад із моноліту; Сейф/профспілка; Сейф-каса; Стіл для засідання; Стіл для засідання; Стінка мебльована; Телевізор СЛАВУТИЧ (цех.мех); Телевізор з підставкою; Телефон; Телефон ПАНАСОНІК ; Телефон/гол.технолог; Телефон/заступник директора; Тепловоз широкої колії ТГМ23-Б; Убиральня; Холодильник (Кристал); Холодильник/профком; Холодильник НОРД ; Холодильник-ДОНБАС/цех мех.; Цистерна для темних нафтопродуктів; Цистерна для формаліну на колесах; Цистерна на ж/д колії; Часи електронні/мех.майстерня; Шафа техбліотека); Шафа для одягу; Шафа для одягу полірована; Шафа книжна (техбібліотека); Шафа юмбінована; Шафа комбінована; Шафа книжна; Шафа книжна; Шафа книжна з антр./цех мех.; Шафа книжний з антр.2-шт/гол; Шафа книжний з антр/приймальня; Шафа для одягу / лабор.ТЕС; Шафа для одягу 3-х дверна/к-т гол. Технолога; Шафа книжна/лаб.квп; Шафи комбіновані 2шт.; штучна споруда -ж/д міст на 2-х коліях, Механічний навантажувач.

Техніка (марка, модель/інвентарний номер/ рік): Навантажувач ТО-18Б/326023/01.11.1993; Навантажувач ТО-3ОБ/326024/24.11.1993; Навантажувач ТО-18б/326025/24.12.1993; Навантажувач ТО-18б/326026/24.11.1993; Навантажувач ТО-18Б/326027/19.11.1993; екскаватор ЮМЗ- 6002/326028/19.11.1993; екскаватор Є0-4321в/326029/04.04.1994; трактор ЮМЗ- 6/326030/19.11.1993; трактор МТЗ-80/326031/19.11.1993; трактор ЮМЗ-6/326032/19.11.1993; трактор Т-16МГ/326033/05.02.1992; / трактор МТЗ-80/326034/19.11.1993; трактор МТЗ- 0/326035/19.11.1996; трактор МТЗ-80/326026/11.09.1991; трактор МТЗ -80/326027/ноя.93; трактор МТЗ-80/326028/11.09.1991; трактор ЮМЗ-6/326039/11.09.1991; трактор ЮМЗ-6/326040/05.02.1992; трактор ЮМЗ-6/326041/05.02.1992; трактор ЮМЗ-6/326042/19.11.1993; трактор ПТС- 77/326043/13.07.1998; трактор ПТС-77/326044/14.07.1998; трактор ПТС-77/326045/15.07.1998; трактор ПТС-77/326046/16.07.1998; трактор ПТС-77/326047/17.07.1998; трактор ПТС - 77/326048/13.07.1999; бульдозер Д-606/326049; бульдозер Д-606 1989/326050; бульдозер МП-18 1995(т-170)/326051; комбайн Єнісей /326052; комбайн Єнісей /326053; причіп ПСЕ-ф 125б/326054; причіп ПСЕ-ф 125б/326055; комбайн МАТРО М41- мн/326056; комбайн МАТРО М41- МН/326057; причіп 2ПТС -( з бочкой)/326058/24.11.1993; причіп 2ПТС - 4/326059/24.11.1993; причіп 2ПТС - 4/326060/24.11.1993; причіп 2ПТС - 4/326061/24.11.1993; екскаватор ЄО 2621 а/326062/11.09.1991; причіп АЦТП-09/326063/14.12.1994; причіп АЦТП- 09/326064; трактор ДТ- 75п в комплексі буртоукладочної машини/326065/20.08.1996; трактор Д- 75 п в комплексі буртоукладочної машини/326066/30.08.1996; трактор Д- 75 п в комплексі буртоукладочної машини/326067/30.08.1996; трактор Д- 75 п в комплексі буртоукладочної машини/326068/30.08.1996; трактор Д- 75 п в комплексі буртоукладочної чашини/326069/30.08.1996; культиватор "Машіо" 326071/01.05.1995; плуг напівнавісний/326073/01.01.2002; оприскувач ТК-200/326074/01.03.2003; культиватор Машіо 326075/01.06.2003; сівалка Мультикорн /326076/01.07.2003; комбайн КС-6 буряковий/326077/01.06.2005; трактор Т-130/326078/01.05.2003; лопата тракторна Т- 74/326079/01.12.1982; погрузчик торцевий УНЦ-060/326080/01.01.1993; автонавантажувач (автокара)/326081/01.12.1990; установка стаціонарна АГУ-2м/326082/01.12.1979; причіп тракторний/326083/01.12.1982; причіп тракторниий 2-ПТС -4/326084/01.12.1991; причіп тракторний 2-ПТС -4 326085/01.12.1991; причіп тракторний 2-ПТС-4/326086/01.12.1992; причіп тракторний/326087/01.12.1992; гичкозбиральна машина БМ-6/326088/01.04.2001; буртоукладочна машина (електробум)/ 326089/ дата видачі технічного талона (30.08.1996)/01.12.1969; кран грейферний RDК-160/326090/01.12.1984; кран грейферний RDК-160/326091/01.12.1988; тепловоз ТГМ 4А/2238/1985/формуляр 4.00.00.000-0ФО.

Транспорт (марка, модель, тип транспортного засобу рік випуску/інв.№/серія та номер свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу/номер шасі (кузова), номер двигуна): Вантажний фургон ИЖ-2715011, 1994/226001/АІ 3487 СК/ СХО 116096/ ХТК 271500R0549796; САЗ-3507, 1990/226002/ВЧ №509302/1398921, 251858; ГАЗ 5314, 1986/226003/АІ 3479СК/СХ0116161/ ХТМ 531400L1374138; ГАЗ-САЗ 3507, 1992/226004/АІ 3486СК/СХО 116097/ХТН 330720N1433323; ЗИЛММЗ 4505,1992/226005/АІ 3478СК/ СХО 116101/ N3274051; ЗИЛММЗ 4505, 1992/226006/КХА№ 081578/33412339, 3274051; МАЗ 5551, 1993/226007/АІ 3468 СК/СХО 116100/ХТМ 555100Р043409; МАЗ 5551, 1994/226008/АІ 3467СК/ СХО 116094/ ХТМ 5551100R0047825; МАЗ 5551, 1994/226009/6141КХС/ВЩ267896/43402; МАЗ 5551, 1995/226010/АІ 3470СК/ СХО 116164/ ХТМ 555106S0051926; КРАЗ 6510, 1994/226011/АІ 3484СК/СХО 116092/R0770691; ГАЗ 330210, 1994/226012/АІ 3483СК/СХО 116163/ХТН 330210R1511064; ГАЗ-САЗ 3507, 1990/226013/АІ 3476СК/ СХО 116089/ ХТН 330720L1398921; ГАЗ 5307 МПР, 1991/226014/АІ 3472СК/СХО 116105/ХТН 330700М1425417; ГАЗ 4301, 1994/226015/АІ 3465СК/ САЄ 067856/0754308; ЗИЛ 431412, 1991/226016/АІ 3475СК/СХО 116091/М3116119; КАМАЗ 53208,1993/226017/АІ 5071СК/СХО 116095/ХТС 532080Р1037603; КАМАЗ 53212, 1991/226018/АІ 3466СК/СХО 116167/ХТС 532120М0070051; МАЗ 504 В, 1980/226019/ВЯ№ 501019/26140, 664839; ПАЗ 3205, 1994/226020/АІ 3485СК/ СХО 116102/ 9407045; ЛАЗ-699Р, 1993,226021/226021/АІ 3463СК/САЄ 067854/739610; ГАЗ 32213, 2000/226022/АІ 3482СК/ СХО 116104/У7D322130У0015957; ВАЗ 2107, 1999/226023/АІ 5068СК/СХО 116093/ ХТА 210700X1250788 21035509372; МАЗ 5337 1993/226024/АІ 3469СК/СХО 116106/ХТМ 533700Р0021326; ГАЗ 3307 К050313, 1994/226025/АІ 3474СК/ СХО 116090/ ХТН 330716Р147531; КРАЗ 257, 1980/226026/АІ3480СК/ САЄ 067870/ 383396; ВАЗ 21074, 2002/226027/АІ 50069СК/СХО 116165 ХТА 21074021621495; ИЖ 271790, 2002/226028/АІ3477СК/ СХО 116160 /ХТК27170020029 057; ВАЗ 21214, 2003/226029/АІ 50-67СК/СХО 116166/21214031701186; ЗИЛ431412 1991/226030/АІ 3477СК/СХО 116091/М3116149; МАЗ 5551 1992/226031//35662 9219123/60-30Ск/ВШ№547315; УАЗ-3303 МБОН-2 1991/АІ3471 СК/ СХО 116162/330300М0059347; МАЗ 5245, 1993/226035/АІ8586ХР/САЄ 067878/ХТН 330210Ш511064; ГКБ-8328; 1762 ФЛ, 1992/226036/293СХ; УПР 1212м; 1761 ФЛ/226037; СЗАП 8355, АІ 8587ХР / САЄ 067879/226038; Причіп одноосний 1969 № НОМЕР_1/226039; Причіп одноосний 1969 № 35-49 Кх/226040.

Запасні частини (найменування/фактична кількість):

Підшипники 204/20; підшипники 209/6; підшипники 210/4; підшипники 212/2; підшипники 214/2; підшипники 308/15; підшипники 311/6; підшипники 312/10; підшипники 313/8; підшипники 315/6; підшипники 316/4; підшипники 318/4; підшипник 7608/1; підшипники 11313/1; підшипники 11313/2; підшипники 7230/2; підшипники 180204/30; підшипники 180209/4; ремінь клиновий С- 1800/8; Ремкомплект након. з пальце; Розпилювач СМД - 20/8; Тосол/1; Фара тракторна/2; Хомут/7; Шланг 32/4; підшипники 60207/2; Ремінь В 1400/2; ремінь клиновий А-1250/6; ремінь клиновий А-1500/4; ремінь клиновий А-1900/3; ремінь А-800/4; ремінь клиновий В-1250/4; ремінь клиновий В-1600/6; ремінь клиновий В-1800/4; Кільця 090*096*36/50; Кольцо 115,0*125,0*3,0/3; Манжета 238*274*20/3; підшипник 407 (6407)/2; підшипник 407 (6407)/6; підшипник 409 (6409)/2; підшипник 7510/2; Набивка сальнікова АП 8мм./30.

Машини та обладнання:

Газохід (ТЕС); Відстійник соку II сатурації; Залізничний бункер для вугілля; Скиповий підйомник; Гойдаючий живник з привідом; Вузол камнедробіння бункер; Бункер 2 камнедробарки; Бункер З камнедробарки; Дробарка вапнякового каменю, Бункер камнедробарки; Бункер камнедробарки; Бункер камнедробарки; Сіть водорозподілювальна; Зовнішні трубопроводи ТЕЦ; Сіть напірних трубопроводів ТЕС; Колодязь водопровідний; Сіть цільових чистих вод ТЕС; Сіть барометричних вод; Сіть умовно чистих вод; Сіть барометричних вод на градирню; Повітряні лінії електропередач; ЛЕП 35 квт.; Провід А-70; Трубопровід подачі сухого жому; Комунікації технологічні; Колектор барометричної води; Колектор барометричної води Колектор барометричної води; Трубопровід транспортерно-мийкових вод; Трубопровід зовнішньої каналізації промводозабезпечення; Трубопровід зовнішньої каналізації промводозабезпечення; Сіть вод III категорії на поля фільтрації; Електродвигун 37/1060; Електродвигун 55/1000; Електродвигун АИР 7,5 /1500; Ел. двигун 55квт на дифуз.; Зборки силовий на дифуз.; Електродвигун ВАО-2 7,5 квт; Електродвигун ВАО-2 15кв.; Трансформатор ТМ-3 1000квт; Конденсаторна установка; Електродвигун 3 Квт 1000 об.; Трансформаторна підстанція КТП; Ел.двигун АИМ-132 7.5 квт. 10000; Ел.двигун АИМ-100-54 3 Квт. 1500; Ел.двигун АИМ-132-1 Іквт. 1500; Агрегат живлення АПБ-24; Електродвигун АИР180НЧ ЗО Квт 1; Ел.двигун 7,5*1000 об.мин; Ел.двигун 15*1500 об.мин; Електродвигун 45*1000 об.мин; Котел електричний ЕКО-2; Котел електричний ЕКО-2; Електродвигун; Електродвигун; Електродвигун; Електродвигун; Електродвигун; Електродвигун; Електродвигун; Котел паровий N2 50т-год; Котел паровий N3 50т- год; Тяговий пристрій для котла 2; Тяговидув. пристрій для котла 3; Живильний насос електричний; Живильний насос електричний; Трубопроводи і ОЖУ для парового котла; Трубопроводи котельні і магістралі; Стальні трубопроводи високого тиску; Підігрівач води на потоплення; Трубопровід низького тиску; РОУ 220т-год 35-3; Обладнання хімводоочистки; Фільтри па-катіонові; Фільтри па-катіонові; Деаератор-збірник; Турбіна парова з генератором; Трубопровід ретурного пара; Контактний підігрівач; ОСОБА_4 відцентрований №1; ОСОБА_4 відцентрований № 2; ОСОБА_4 відцентрований №3; ОСОБА_4 відцентрований №4; Трансформатор автоматичний; Трансформатор силовий ТЕС; Трансформатор ТН-630-6-04; Трансформатор ТН-630-6-04; Трансформатор силовий; Трансформатор силовий; Трансформатор силовий; Трансформаторна підстанція сокоочистки; Трансформаторна підстанція перекачки; Конденсаторна установка; Трансформаторна підстанція 309006; Електродвигун; Насос живлення ПЕ-100 53 /ТЕС/; Насос живлення ПЕ-150/53; Газовий насос ВК-150; Мішалка для кизельгура; Підігрівач соку 2 сатурації; Ресивер вакуум фільтрів; Ресивер вакуум фільтрів; Ресивер вакуум фільтрів; Фільтр механічний для фільтрації аміачної води; Мішалка для грязі з вакуум фільтрів; Змішувач С-12 (розчинний вузол сирцю); Збірник-мішалка суспензії філсів першої сатурації; Мішалка суспензії після філсів другої сатурації; Мішалка для розтвору соди; Вакуум апарат 1 продукта; Вакуум апарат 1 продукта; Вакуум апарат 1 продукта; Вакуум апарат 2 продукта; Вакуум апарат 2 продукта; Вакуум апарат 3 продукта; Вакуум апарат 3 продукта; Мішалка для утфеля 3 продукта ; Мішалка для утфеля 1 продукта; Мішалка для утфеля 1 продукта; Мішалка для утфеля 2 продукта; Мішалка для утфеля 2 продукта; Мішалка для утфеля 3 продукта; Мішалка для утфеля 3 продукта; Мішалка для утфеля 3 продукта; Мішалка для утфеля 3 продукта; Мішалка для утфеля 3 продукта; Центрифуги з програмним управлінням для утфелю 1 продукту; Центрифуги з програмним управлінням для утфелю 1 продукту; Центрифуги з програмним управлінням для утфелю 1 продукту; Центрифуги з програмним управлінням для утфелю 1 продукту; Центрифуги з програмним управлінням для утфелю 1 продукту; Центрифуги з програмним управлінням 1 продукту; Центрифуги з програмним управлінням 1 продукту; Збірник зеленої патоки 1 продукту; Збірник зеленої патоки 2 продукту; Збірник клеровки на площадці вакуум апаратів; Збірник перекидного утфелю після гідрозатвору; Збірник перекидного утфелю; Підігрівач для виводу сиропу для на зберігання; Груповий уловлювач після вакумапарата 11 продукту; Груповий уловлювач після вакумапарата 11 продукту; Конденсатор барометричний для 1 продукту; Конденсатор пароохолоджувач II продукту; Збірник перекидів після зловлювачів; Збірник барометричної води; Збірник барометричної води; Трясун білого цукру №1; Трясун білого цукру №2; Установка для сушіння охолодження цукру; Комковідділювач; Вентилятор на сушці цукру; Мішалка для клеровки білого цукру; Мішалка для клеровки білого цукру на сушці; Сушильний барабан ц-30тн.сутки; Прес для віджиму жому в жомосушці; Шнек перед барабаном для сирого жому; Змішувач-підігрівач сухого жому; Дозатор сухого жому з приводом; Циклон з витяжною трубою; Вапнегасячий апарат; Піч механізована ІПШ -100; Автоматизація вапнякової печі; Мішалка для вапнякового молока; Піскоуловлювач для запнякового молока; Мішалка вапнякового молока; Мішалка дозрівання вапнякового молока; Мішалка дозрівання вапнякового молока; Вловлювач вертикальний перед газовим насосом; Сульфітатор барометричної води; Вентилятор в продуктовому відділенні для вентиляції; Вентилятор відсосу куряви над бункерами сухого цукру; Обладнення загрузочне газпечі (металоконструкція бункера); Вентилятор в жомосушильному відділенні; Лінія заточки дифузійних ножів; Станок фрезерний СФ-40 (мехмайстерня); Станція централізованої змазки; Зварювальний напівавтомат; Люлька монтажна; Штабеукладчик; Станок токарно-винторізного типу; ОСОБА_4 Д- 630-90; Конвеєр ленточний КЛС кг-800; ОСОБА_4 СОТ-60; Пресс для віджаття жому ГХ-2; ОСОБА_4 СОТ- 50; Жомові преса ПЖ-800; ОСОБА_4 НЖФ-150; Утфелемішалка А-2; Конвеєр гвинтовий діам 700; Підігрівач пароконтактний; ОСОБА_4 КСА 65-35; Ошпарювач стружки ПОБ-3; Вузли ошпарювача ПОБ-3; Конвеєр КЛС-800; Теплообмінник; Центрифуга с прогр упр. для утфелю II продукта; Центрифуги з програмним управлінням для утфелю II прод.; Бурякорізка Т2СЦБ-12; Конвеєр гвинтовий 700д/мм; Центрефуга (ФПН-1250) III продукту; ОСОБА_4 КТС-200; ОСОБА_4 СОТ-100; Насос ПЄ АНЦ 150-400; Буряконасос Д4-ПНЦ; Сверлильний станок СРС-12; Електродвигун 380-160; Станок токарний ДИП-300; Кристалізатор утфеля 3-го продукту; Теплообмінники І-ІІ-ІІІ корпусу; Гідропрес; Пароперегрівач п-к ГМ-50; Пароохолоджувач котла ЄМ-50; Пароохолоджувач котла ЄМ-50; ОСОБА_4 30-1500 ОСОБА_4 30-1500; ОСОБА_4 30-1500; ОСОБА_4 30-1500; Гідродинамічний підігрівач тек; Дифузійний апарат КДА2-30; ОСОБА_4 СОТ-60; ОСОБА_4 СОТ-60; Гранулятор сухого жому; Пульповловлювач похилий; Шибер відсичний в-700мм; Шибер поворотний регулюючий; Каменеуловлювач ПТПМ-62; Хвостикоуловлювач МАИЯ ; Пульпоуловлювач соку пр/25/30; Пульпоуловлювач соку пр/25/30; Пульпоуловлювач ПМР; Вентилятор приточний 24(приточний); Елеватор буряка в-450м; Мішалка жомовідкачки у-50м куб; Мішалка пульпи у=ЗМКУБ; Мішалка хлору; Збірник жомопресової ВОДИ У=2; Відстийник жомопресової води; Збірник соку рециркуляції У=2; Збірник соку після фільтрів; Збірник соку II сатурації \=2; Збірник соку фільтрованого; Збірник патоки білої і зеленої; Збірник кормової патоки =3т; Збірник зеленої патоки II прод; Збірник білої патоки І прод; Збірник зеленої патоки І прод; Збірник свіжої води у=30т куб; Збірник конденсату з вип.устан.; Емність для хво у=3000м кеб; Рото клон; Кран-балка Т-3; ОСОБА_4 СОТ-100; ОСОБА_4 СОТ-100; ОСОБА_4 СОТ-150; Насос СОТ-150; Жомосушильна установка газифікована (модернізована в 1.1.07 та 1.3.07); Трубоочисник випарних апаратів; Підігрівач дифузійного соку; Теплообмінники зеленої патоки; Підігрівач соку перед випарюванням; Теплообмінник дифузійного соку; Теплообмінник білої патоки; Елеватор на склад сухого жому; Брігель-мюллер (преддификагор); Холодний дефикатор; Станок токарногвинторізний; Станок токарногвинторізний; Станок токарно-карусельний; Станок токарногвинторізний; Станок токарногвинторізний; Станок токарногвинторізний; Станок токарногвинторізний; Станок вертикальносверлильний; Станок вертикальносверлильний; Станок сверлильний (цех механізації); Станок поперечно-стругальний; Станок радіальний сверлильний; Станок заточний; Станок заточний; Станок заточний; Станок заточний; Станок шліфувально-заточний; Шкаф розподільний; Бурякомийка; Класифікатор для відходів буряка; Бурякорізка; Шкаф розподільний; Бурякорізка з теристорним регулюванням; Підігрівач барометричної води; Кондесаторна установка; Підігрівач чистої води; Піч для спалювання сірки; Піч для спалювання сірки; Шкаф розподільний до насоса; Лінія заточна полуавтоматичн; Сульфатор барометричної золи; Шкаф розподільчий до мішалки; Водовідділювач дисковий; Апарат попередньої дефикації; Апарат основної дефікації; Апарат 1 сатурації А ; Апарат 1 сатурації Б ; Апарат 2 сатурацїї/сокоочисний; Сульфатор соку; Сульфатор соку та сиропу; Сульфатор сиропу; Фільтр ФІЛС соку 1 сатурації; Пульт електророзподільний; Пульт електророзподільний; Фільтр ФІЛС для соку 1 сатурації; Фільтр ФІЛС для соку 1 сатурації; Фільтр ФІЛС для соку 2 сатурації; Фільтр ФІЛС для соку 2 сатурації; Вакуум фільтри для грязі; Вакуум фільтри для грязі соку 1 продукту; Вакуум фільтр для грязі; Пульт електричного управління; Вакуум фільтри для грязі; Апарат випарки 1 корпусу; Апарат випарки 2 корпусу; Апарат випарки 3 корпусу; Апарат випарки 4 корпус; Апарат випарки (концентратор); Апарат випарки підварочний; Підігрівач для сирого соку; Підігрівач для сирого соку; Підігрівач для сирого соку; Підігрівач соку 2 сатурації; Підігрівач соку І сатурації; Підігрівач соку перед випаркою №1; Підігрівач соку перед випаркою №2; Фільтр дисковий для сиропу ДФ -150; Фільтр дисковий для сиропу ДФ -150; Фільтр дисковий для сиропу ДФ -150; Фільтр дисковий для сиропу ДФ-150; Фільтр дисковий для сиропу ДФ -150; Терези конвеєрні (КВПІА); Автомобільна вагова для різних грузів; Ваги вагонні 150т.; Газоаналізатор (цех механізації); Вогодозіруюча установка НОРМА ; Вододозіруюча установка НОРМА ; Вододозіруюча установка НОРМА ; Система обліку мішків сум-232; Магнітна колонка КМР-2; Блок розвир.шкаф на 50 номер; Котел водогрійний (цех механізації); Накувальна кузнечна; Стіл лабораторний; Головний гідротрансортер; Сіть напорного трубопровода; Сіть напорного трубопровода д=250м; Сіть напорного трубопровода; Сіть напорного трубопровода; Сіть напорного трубопровода; Колодязь водопровідний; Сільські повітряні лінії електропередач; ОСОБА_4 центробіжний води; ОСОБА_4 центробіжний води; ОСОБА_4 відцентровий фекальний; ОСОБА_4 відцентровий фекальний; Розбризкувач для кагатів; Ваги автомобільні; Ваги бункерні бурякові НОРМА ; Машина швейна б/у (мішкотара); Машина мішкозашивочна мішкотара); Машина швейна побутова; Машина швейна побутова (мішкотара); Машина зашивочна мішків (упаковня); Машина пральна для прання спецодягу; Блок розширення (телефон станція); Комутатор АТС; Водонагрівач для бані в побутовому корпусі; АТС на 100 номерів; Станок радіальносверлильний; Станок горизонтально-фрезерний; Станок вертикально-фрезерний; Станок плоскр-шліфувальний; Станок токарний настільний; Станок для обробки дерева; Молот пневмотичний; Машина листогибочна; Станок трубозагибочний; Прес гідравлічний; Агрегат зварювальний; Трансформатор зварювальний; Трансформатор зварювальний; Трансформатор зварювальний; Вирівнювач зварочний; Зварювальний трансформатор; Апарат зварювальний КВП; Транфоматор зварювальний; Апарат зварювальний; Апарат зварювальний ТДМ-201; Станок рейсмусовий; Верстат слюсарний; Трансформатор зварювальний; Трансформатор зварювальний; Трансформатор зварювальний; Рама лісопильна; ОСОБА_4 відцентровий КТС-200/60; ОСОБА_4 відцентровий КТС-200/61; ОСОБА_4 відцентровий КТС-200/61; ОСОБА_4 відцентровий КТС -250/67; ОСОБА_4 відцентровий 12НДС -1000МЗ; ОСОБА_4 відцентровий 12 НДС (Болгарія); ОСОБА_4 відцентровий 14-НДС; ОСОБА_4 відцентровий 14НДС 350*Д*90; ОСОБА_4 відцентровий 14 НДС 13500-908; ОСОБА_4 відцентровий 8НДВ С2-500М' ; ОСОБА_4 відцентровий 8НДВ 500 м' ; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-30; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-30; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-150; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-150; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-150; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-150; ОСОБА_4 відцентровий КТС-200; ОСОБА_4 відцентровий КТС-200-6; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-30; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-150; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-100; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-100; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-150; ОСОБА_4 відцентровий КТС-200; ОСОБА_4 відцентровий КТС-200; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-60; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-30; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-30; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-60; Насос відцентровий СОТ-150; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-150; ОСОБА_4 відцентровий КТС-200; ОСОБА_4 відцентровий КТС-200; ОСОБА_4 відцентровий КТС-200; ОСОБА_4 відцентровий КТС-200; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-30; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-100; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-150; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-150; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-150; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-150; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-30; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-30; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-30; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-60; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-60; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-30; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-100; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-100; ОСОБА_4 АФІНАЦ. АН-1; ОСОБА_4 АФІНАЦ. АН-1; ОСОБА_4 відцентровий КТС 250/67; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-150; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-60; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-100; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-100; ОСОБА_4 шестеренчатий П6-ППВ; ОСОБА_4 відцентровий 8НДВ; ОСОБА_4 відцентровий 8НДВ Д-630-190; ОСОБА_4 відцентровий 6НДВ; ОСОБА_4 центробіжний 6-НДВ; ОСОБА_4 відцентровий 6НДВ Д-320-50; Агрегат зварювальний ТДМ 201; Агрегат зварювальний ТДМ 201; Агрегат зварювальний ТДМ 201; Агрегат зварювальний ТДМ 201; ОСОБА_4 СОТ-30; ОСОБА_4 КТС- 250/76; ОСОБА_4 відцентровий СОТ -100; ОСОБА_4 відцентровий КТС-250-67; ОСОБА_4 відцентровий КТС- 250-67; ОСОБА_4 відцентровий СОТ -100; ОСОБА_4 відцентровий СОТ -100; ОСОБА_4 відцентровий СОТ - 100 СД 50/10; Вентилятор відцентровий Ц-4-70; ОСОБА_4 відцентровий СОТ -100; ОСОБА_4 відцентровий СОТ -100; ОСОБА_4 відцентровий СОТ -100; ОСОБА_4 відцентровий СОТ -100; ОСОБА_4 відцентровий СОТ -100; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-150; ОСОБА_4 відцентровий СОТ -100; ОСОБА_4 відцентровий СОТ -150; ОСОБА_4 відцентровий СОТ -150; ОСОБА_4 відцентровий СОТ -150; ОСОБА_4 відцентровий СОТ -150; ОСОБА_4 відцентровий АНС-150; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-30; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-30; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-30; Газовий насос ВК-150; ОСОБА_4 вакуумний ВВН-50; ОСОБА_4 вакуумний ВВН2-50; ОСОБА_4 вакуумний ВВН2-50; ОСОБА_4 вакуумний ВВН2-50; Повітряний вакуумний насос; Кран-балка з електротельфером; Кран-балка; Насос шестеренчатий П6-ППВ; Вентилятор відцентровий; Вентилятор відцентровий; ОСОБА_4 шестеренчатий П6-ППВ; ОСОБА_4 шестеренчатий П6-ППВ; Норія; Вентилятор вертикальний; ОСОБА_4 вертикальний АНВ-125; Компресор повітряний кутовий; Повітряний збірник; Компресор повітряний кутовий; Компресор повітряний кутовий; Бункер для відходів соломи; Бурякомийка; Машина зашивочна; Хлібопекарня; Обладнання лісопильне; Елеватор ківшевий; Елеватор ківшевий цепний; Елеватор білого цукру; Елеватор ківшевий; Вентилятор видувний; Елеватор білого цукру; Таль електрична; Розчиннозмішувач; Насос ВВН 50/2; Елеватор для буряків; Соломоуловлювач; Соломоуловлювач; Соломоуловлювач; Соломоуловлювач; Соломоуловлювач; Соломоуловлювач; Каменеуловлювач; Каменеуловлювач; Каменеуловлювач; Водовідділювач; Буряконасос; Шкаф розподільний; Буряконасос; Хвосткоуловлювач; Пульсуючий шибер; Шкаф розподільний; Конвеєр стрічковий; Конвеєр стрічковий стаціонарний; Конвеєр стрічковий; Конвеєр стрічковий; Конвеєр стрічковий; Конвеєр стрічковий; Конвеєр стрічковий; Конвеєр стрічковий; Конвеєр стрічковий; Конвеєр стрічковий; Конвеєр стрічковий; Конвеєр гвинтовий; Конвеєр гвинтовий; Конвеєр гвинтовий; Конвеєр гвинтовий; Конвеєр стрічковий; Конвеєр стрічковий; Конвеєр стрічковий :Конвеєр стрічковий; Конвеєр стрічковий; Конвеєр стрічковий; Конвеєр гвинтовий; Конвеєр стрічковий; Конвеєр гвинтовий; Конвеєр стрічковий ;Конвеєр стрічковий; Конвеєр стрічковий: Конвеєр стрічковий; Конвеєр стрічковий; Конвеєр стрічковий; Елеватор; Установка для вивантаження цукру; Установка для вивантаження цукру сирцю; Установка для вивантаження цукру сирцю; Механічний навантажувач цукру - сирцю; Елеватор вертикальний білого цукру; Елеватор білого цукру; Компресор повітряно-кутовий; Вентилятор; Вентилятор відцентровий; Вентилятор відцентровий; Вентилятор відцентровий; ОСОБА_4 відцентровий СОТ-100; Вентилятор відцентровий; Вентилятор відцентровий; Вентилятор в сушці цукру; Кран-балка підвісна; Кран ручний мостовий двобалочний; Кран ручний мостовий двобалочний; Таль електрична; Кран грейферний РDК-160; Кран грейферний РDК-160; ;Електротельфер; Електротельфер Електротельфер; Електротельфер; Електротельфер; Електротельфер; Таль електрична; Таль електрична; Електротельфер; Електротельфер; Таль електрична; Електроталь на станції; Електроталь; Лебідка механічна; Електротельфер; Електролебідка; Електромагніт на сушці цукру; Збірник сиропу перед вакуум апаратом 22м3; Фільтр Ф1ЛС соку 1 сатурації; Фільтр Ф1ЛС соку 1 сатурації; Фільтр Ф1ЛС соку 2 сатурації; Збірник білої патоки V вакуумапаратах; Бункер для вапнякового каменю; Збірник патоки на площадці вакуум апарата.

4. Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю «Фортуна-Інвест-Буд» (18029, м. Черкаси, вул. Тараскова, 7; код ЄДРПОУ 40435633) на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «ВІК-Р.С.Ф.» (08800, Київська область, Миронівський район, м. Миронівка, вул. Соборності, буд. 130; код ЄДРПОУ 36263844) - 3200 (три тисячі двісті) гривень 00 копійок судового збору.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Дата підписання 19.03.2018 р.

Суддя А.В. Лопатін

Дата ухвалення рішення14.03.2018
Оприлюднено20.03.2018
Номер документу72821563
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство ТОВ «ВІК-Р.С.Ф.»

Судовий реєстр по справі —б8/142-12

Ухвала від 17.04.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Доманська М.Л.

Ухвала від 19.04.2024

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Огороднік К.М.

Ухвала від 15.04.2024

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Огороднік К.М.

Ухвала від 15.04.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Пантелієнко В.О.

Ухвала від 15.04.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Пантелієнко В.О.

Ухвала від 15.04.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Пантелієнко В.О.

Ухвала від 15.04.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Пантелієнко В.О.

Ухвала від 05.04.2024

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 01.04.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Пантелієнко В.О.

Ухвала від 01.04.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Пантелієнко В.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні