Ухвала
від 22.03.2018 по справі 725/531/18
ПЕРШОТРАВНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРНІВЦІВ

Справа № 725/531/18

УХВАЛА

про залишення позову без розгляду

22.03.2018 року м. Чернівці

Першотравневий районний суд м. Чернівці в складі:

головуючого судді Войтуна О.Б.,

при секретарі Дженджері К.І.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Чернівці справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю виробничо-торгівельне підприємство Норд-Сервіс (код 23249883, м. Чернівці, вул. Головна, 119) в інтересах якого звернулась адвокат ОСОБА_1 (м. Чернівці, вул. М. Заньковецької, 8) до Товариства з додатковою відповідальністю Науково-виробнича фірма Граніт (код 14314630, м. Чернівці, вул. Головна, 119), приватна фірма Торнадо (код 21437289, м. Чернівці, вул. Головна, 119), територіальна громада м. Чернівці в особі Чернівецької міської ради (код 36068147, м. Чернівці, Центральна площа, 1), ОСОБА_2 (ІНФОРМАЦІЯ_1, м. Чернівці, вул. Білоруська, 23), ОСОБА_3, (ІНФОРМАЦІЯ_2, с. Чагор, Глибоцького району, Чернівецької області) про виділення в натурі частки із спільної часткової власності , -

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Першотравневого районного суду перебуває цивільна справа за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю виробничо-торгівельне підприємство Норд-Сервіс в інтересах якого звернулась адвокат ОСОБА_1 до Товариства з додатковою відповідальністю Науково-виробнича фірма Граніт , приватна фірма Торнадо , територіальна громада м. Чернівці в особі Чернівецької міської ради, ОСОБА_2, ОСОБА_3, про виділення в натурі частки із спільної часткової власності..

Через канцелярію суду від представника позивача - адвоката ОСОБА_1 надійшла заява про залишення позову без розгляду.

Сторони в судове засідання не з'явилися. Враховуючи те, що представник позивача просив залишити позов без розгляду, що є виключним правом позивача, суд вважає, що справу можливо розглянути за відсутності сторін.

Відповідно до ч.2 ст.247 ЦПК України, - Фіксування судового засідання технічним засобом здійснює секретар судового засідання. У разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Враховуючи те, що в судове засідання не з'явились всі особи, які беруть участь у справі, а тому фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось, що відповідає положенням ч.2 ст.247 ЦПК України.

Відповідно до ч.1 п.5 ст.257 ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає, що заяву необхідно задовольнити та позовну заяву залишити без розгляду.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.247,257, 258-261, 353 ЦПК України, -

У Х В А Л И В :

Позов Товариства з обмеженою відповідальністю виробничо-торгівельне підприємство Норд-Сервіс в інтересах якого звернулась адвокат ОСОБА_1 до Товариства з додатковою відповідальністю Науково-виробнича фірма Граніт , приватна фірма Торнадо , територіальна громада м. Чернівці в особі Чернівецької міської ради, ОСОБА_2, ОСОБА_3, про виділення в натурі частки із спільної часткової власності- залишити без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до апеляційного суду Чернівецької області шляхом подачі апеляційної скарги в 15-денний строк з дня проголошення ухвали. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя Першотравневого

районного суду м.Чернівці ОСОБА_4 О. Б.

СудПершотравневий районний суд м.Чернівців
Дата ухвалення рішення22.03.2018
Оприлюднено23.03.2018
Номер документу72901036
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —725/531/18

Ухвала від 22.03.2018

Цивільне

Першотравневий районний суд м.Чернівців

Войтун О. Б.

Ухвала від 02.02.2018

Цивільне

Першотравневий районний суд м.Чернівців

Войтун О. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні