Ухвала
від 23.03.2018 по справі 755/15458/16-к
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 755/15458/16-к

Ухвала

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"23" березня 2018 р. слідчий суддя Дніпровського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , секретар судових засідань ОСОБА_2 , за участю прокурора ОСОБА_3 , розглянувши в приміщенні суду в м. Києві клопотання старшого слідчого слідчого управління фінансових розслідувань ДПІ у Дніпровському районі Головного управління ДФС у м. Києві ОСОБА_4 про тимчасовий доступ до речей і документів у рамках кримінального провадження унесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань 18.03.2016 за №32016100090000038, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 205, ч. 3 ст. 212 КК України,

в с т а н о в и в:

До слідчого судді цього місцевого суду надійшло зазначене клопотання слідчого, яке погоджене з прокурором Київської місцевої прокуратури № 4 ОСОБА_3 про надання тимчасового доступу до документів, які містять банківську таємницю, з можливістю їх вилучення у рамках цього провадження, у зв`язку з здійсненням досудового розслідування у ньому та необхідністю встановлення обставин визначених ст. 91 КПК України при наявності на передумов визнаечних ст.ст. 132, 163 КПК України.

А саме клопотання умотивоване тим, що у ході досудового розслідування цього провадження слідством, на цей час, встановлено, те, що група осіб створили та придбали суб`єкти підприємницької діяльності серед яких ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_3 », ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 », ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 », ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_7 », ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_8 », ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_9 », ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_10 », ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 », ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_12 », ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_13 », ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_14 », ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_15 », ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_16 », ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_17 », ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_18 », ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_19 », ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_20 », ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_21 » та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_22 » та інші, з метою прикриття незаконної діяльності суб`єктів підприємницької діяльності реального сектору економіки, серед яких ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_23 », ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_24 » та інших, що призвело до ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах, на суму 3475209 грн.

Для досягнення своєї злочинної мети група осіб, з корисливих мотивів, почергово, шляхом схиляння до реєстрації в органах державної влади на своє ім`я малозабезпечених осіб придбали та створили ряд суб`єктів господарської діяльності, а також використовують для прикриття незаконної діяльності з надання послуг іншим суб`єктам господарської діяльності з незаконного формування податкового кредиту та валових витрат та переведення безготівкових коштів в готівку, яку в подальшому через підконтрольні місця обміну валют, як «нелегальних пунктів обміну валюти», що діють без відповідних ліцензій на право здійснення валютних операцій та за відсутності інших дозвільних документів, так офіційно зареєстрованих.

Таким чином, на думку заявника, особи, які причетні до злочинної схеми кримінального правопорушення, розробили схему ухилення від сплати податків категорії «конвертаційний центр», попередньо узгодивши її між всіма учасниками, розподіливши функції кожного при скоєнні злочину та послідовність виконання дій, направлених на досягнення єдиного злочинного результату, ухилились від сплати податків існуючим СГД реального сектору економіки.

Згідно до проведеного огляду податкової звітності групи підприємств, що мають ознаки фіктивності та задіяні в злочинній схемі кримінального правопорушення, виявлено, що дані СГД пов`язані поміж собою одними ІР - адресами подачі податкової звітності та реєстрації податкових накладних, відкритими банківськими рахунками в однакових банківських установах, реєстрацією в місцях масової реєстрації та іншими невід`ємними складовими, що становлять собою ознаки фіктивності підприємств.

Тим самим, як указує автор звернення, слідством виявлено злочинну схему кримінального правопорушення, що супроводжується умисним ухиленням від сплати податків в особливо великих розмірах.

В період 2015 - 2018 років учасники злочинної схеми кримінального правопорушення, протиправна діяльність яких відноситься до категорії «конвертаційний центр» та спрямована на надання послуг підприємствам реального сектору економіки з мінімізації податкових зобов`язань та переведення безготівкових коштів у готівку, а також спрямована на надання послуг з незаконного обміну валют, використовує СГД, а саме: ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_25 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_26 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_27 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_3 ), ІЛЛІЧІВСЬКИЙ ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ № НОМЕР_4 ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_28 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_5 ), ФОП « ОСОБА_5 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_6 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_29 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_7 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_30 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_8 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_31 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_9 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_32 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_10 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_33 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_11 ), рахунки яких відкриті в ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_34 » (МФО НОМЕР_12 ) ( АДРЕСА_1 ).

Проведеним оглядом АІС «Податковий Блок» встановлено, що для здійснення фінансово-господарської діяльності використовуються поточні банківські рахунки № НОМЕР_13 (980 - UAH), які відкриті ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_25 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), № НОМЕР_14 (980 - UAH), № НОМЕР_15 (980 - UAH), які відкриті ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_26 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), № НОМЕР_16 (980 - UAH), № НОМЕР_17 (980 - UAH), які відкриті ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_27 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_3 ), № НОМЕР_18 (980 - UAH), № НОМЕР_19 (980 - UAH), які відкриті ІЛЛІЧІВСЬКИЙ ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ № НОМЕР_4 ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_28 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_5 ), № НОМЕР_20 (980 - UAH), які відкриті ФОП « ОСОБА_5 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_6 ), № НОМЕР_21 (980 - UAH), які відкриті ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_29 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_7 ), № НОМЕР_22 (980 - UAH), які відкриті ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_30 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_8 ), № НОМЕР_23 (980 - UAH), які відкриті ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_31 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_9 ), № НОМЕР_24 (980 - UAH), № НОМЕР_25 (980 - UAH), які відкриті ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_32 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_10 ), № НОМЕР_26 (980 - UAH), які відкриті ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_33 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_11 ) в ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_34 » (МФО НОМЕР_12 ) у володінні якого знаходяться документи справ з юридичного оформлення рахунків підприємства та інші документи, а також відомості про рух грошових коштів по банківським рахункам вказаного підприємства.

А тому, з метою швидкого, повного і неупередженого дослідження всіх обставин кримінального правопорушення, визначення обсягу наслідків, спричинених діяльністю підприємства, необхідно встановити розмір збитків, завданих державі та суспільству, з метою встановлення факту настання юридичних наслідків від господарської діяльності вищезазначеного підприємства, а також з метою встановлення та відстеження грошових обсягів та потоків підприємства, виникла необхідність вилучення документів указаного ТОВ, що становлять собою банківську таємницю.

Документи справ з юридичного оформлення рахунків слідству необхідні для встановлення обставин досудового розслідування, що заключаються у підтвердженні чи спростуванні реальності здійснення фінансово-господарської діяльності та в підтвердженні чи спростуванні фіктивності підприємства, що має ознаки фіктивності, а саме відносно реальності підписів службових осіб та осіб власників в реєстраційних документах, документах по відкриттю рахунків, тому виникла необхідність у вилученні оригіналів документів справ з юридичного оформлення рахунків.

Оригінали зазначених документів, необхідно вилучити, як указує слідчий та прокурор, оскільки таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до документів, так як у інший спосіб отримати документи та відомості не можливо, також для подальшого досудового розслідування кримінального провадження оригінали зазначених документів потрібно вилучити з метою проведення почеркознавчої експертизи, адже відповідності до п.7 п.п.4 «Рішення координаційної наради з проблем судової експертизи при Міністерстві юстиції України» від 02 березня 2012 року проведення експертизи по копіям документів, а саме її висновок, формулюється виключно у вірогідній формі з відповідним обґрунтуванням, зокрема фактом відсутності оригіналу документа, тому у слідства виникає необхідність у безпосередньому вилучені саме оригіналів документів, а не їх копій.

Тобто, на думку заявника, з метою забезпечення кримінального провадження та встановлення обставин, що відповідно до ст. 91 КПК України підлягають доказуванню, необхідно отримати тимчасовий доступ до оригіналів документів, які становлять банківську таємницю, що знаходяться у вказаній банківській установі.

У судовому засіданні прокурор заявлене клопотання підтримав, просив задовольнити з підстав викладених у його мотивувальній частині.

В свою чергу, ухвалою суду, постановленою у порядку ч. 4 ст. 371 та ч. 2 ст. 372 КПК України, на підставі положень ч. 2 ст. 163 КПК України, визнано за можливе провести судовий розгляд клопотання без участі представника особи у володінні, якої знаходяться речі і документи.

Тож, слідчий суддя, перевіривши клопотання заявника на дотримання вимог Кримінального процесуального Кодексу України (далі КПК), приходить до наступного.

Порядок кримінального провадження на території України визначається лише кримінальним процесуальним законодавством України, яке складається з відповідних положеньКонституції України, міжнародних договорів, згода на обов`язковість яких надана Верховною Радою України, цього Кодексу та інших законів України (ст. 1 КПК України).

Зокрема, питання застосування заходів забезпечення кримінального провадження, до яких відносяться і тимчасовий доступ до речей і документів регламентовані Главою 10 - заходи забезпечення кримінального провадження і підстави їх застосування та Главою 15 тимчасовий доступ до речей і документів Кримінального процесуального Кодексу України (надалі КПК України).

А саме, у випадку необхідності отримання тимчасового доступу до речей і документів, які містять банківську таємницю, що відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 162 КПК України, становить охоронювану законом таємницю, сторона кримінального провадження має право, згідно положень ст. 160 КПК України, звернутись до слідчого судді з клопотанням про такий тимчасовий доступ до речей і документів.

З урахуванням того, що заходи забезпечення кримінального провадження (ч. 2 ст. 131 КПК України) застосовуються на підставі ухвали слідчого судді місцевого суду в межах територіальної юрисдикції якого знаходиться орган досудового розслідування (ст. 132 КПК України в редакції №4651-VI).

Так, як згідно п. 4 § 2. Прикінцеві положення Закону України «Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів» від03.10.2017 №2147-VIII, підпункти 11-27,45пункту 7 § 1 цього розділу вводяться в дію через три місяці після набрання чинності цим Законом, не мають зворотньої дії в часі та застосовуються до справ, по яким відомості про кримінальне правопорушення, внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань після введення в дію цих змін.

У цьому випадку, відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань в рамках даного кримінального провадження було унесено до введення в дію змін визначених підпунктами 11-27,45пункту 7 § 1 Закону від03.10.2017 №2147-VIII, а тому відповідно вони не мають зворотної дії в часі та не застосовуються до цієї справи.

Тим паче, що це клопотання до місцевого суду заявником було подано ще до 15.03.2018.

Та з урахуванням того, що слідчий суддя постановляє ухвалу про надання доступу до речей і документів з розпорядженням про можливості їх вилучення за умови, що сторона кримінального провадження доведе наявність достатніх підстав вважати, що вони мають суттєве значення для встановлення важливих обставин, та можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів, а без вилучення існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів, або таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів (ч. 5, ч. 6 та ч. 7 ст. 163 КПК України).

Такий доступ здійснюється в порядку визначеному законом, а саме на підставі ухвали слідчого судді (ч. 1 ст. 132, ч. 2 ст. 159, ч. 6 ст. 163, ст. 164 КПК України).

Бо, інформація щодо юридичних та фізичних осіб, яка містить банківську таємницю, розкривається банками за рішенням суду (ст. 62 Закону України «Про банки і банківську діяльність»).

Та, в силу положень частин 3 та 5 ст. 132 КПК України передбачено, що під час розгляду питання про застосування заходів забезпечення кримінального провадження, в тому числі щодо надання тимчасового доступу (п. 5 ч. 2 ст. 131 КПК України), сторони кримінального провадження повинні подати слідчому судді докази обставин, на які вони посилаються, а не просто вказати їх.

А, як убачається з цього клопотання, тимчасовий доступ до документів вказаних у ньому обумовлений заявником тим, що відображені у них дані, на думку автора клопотання, підтверджують необхідність надання тимчасового доступу, з метою встановлення відомостей визначених ст. 91 КПК України, у даному кримінальному провадженні та виконання завдань визначних ст. 2 КПК України.

Самі ж документи перебувають (можуть перебувати) у володінні відповідної особи вказаної у клопотанні, останні, як самі по собі, так і в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з яким подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні.

Є наявною можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, та вкзують паралельно на неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів.

Таким чином, у судовому засіданні слідчим суддею встановлено, що, згідно ч. 2 ст. 132 КПК України, клопотання про застосування заходів забезпечення кримінального провадження на підставі ухвали слідчого судді подано до місцевого суду, в межах територіальної юрисдикції якого знаходиться орган досудового розслідування та за своєю суттю в цілому відповідає вимогам ч. 6 ст. 132, ст. 160 КПК України, обставин, регламентованих п. п. 1-3 ч. 3 ст. 132, ст.ст. 161, 163 КПК України, не встановлено.

Порушень вимог Глави 10 КПК України - заходи забезпечення кримінального провадження і підстави їх застосування та Глави 15 КПК України - тимчасовий доступ до речей і документів, у судовому засіданні, слідчим суддею не виявлено.

За таких обставин, слідчий суддя дослідивши матеріали клопотання, долучені до нього документи за своїм внутрішнім переконанням, яке ґрунтується на всебічному, повному й неупередженому дослідженні всіх обставин провадження, керуючись законом, оцінюючи сукупність зібраних доказів - з точки зору достатності та взаємозв`язку вважає, що наявні у провадженні докази, передбачені параграфами 3-5 Глави 4 КПК України (показання, речові докази і документи, та інші) свідчать про те, що слідчим у судовому засіданні, у відповідності до вимог ч. 5 ст. 132 КПК України, надано ґрунтовні докази, які дають змогу прийти до висновку про неможливість іншим способом, на даному етапі, довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів (ч. 4 ст. 132, ч. 6 ст. 163 КПК України), забезпечити повноту, всебічність та неупередженість розслідування вищезазначеного кримінального правопорушення, отримати відомості, що є необхідними для з`ясування всіх важливих обставин у їх сукупності, кореспондуються з вимогами ст. 132 КПК України, та свідчать про те, що таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів, а тому воно підлягає задоволенню.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 1-29, 131-132, 159-166, 369-372, 376 КПК України, п. 4 § 2. Прикінцеві положення Закону України «Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів» від03.10.2017 №2147-VIII, слідчий суддя

п о с т а н о в и в :

Клопотання задовольнити.

Надати розпорядження (забезпечити) старшому слідчому СУ ФР ДПІ у Дніпровському районі ГУ ДФС у м. Києві старшому лейтенанту податкової міліції ОСОБА_4 , слідчим слідчої групи ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 право тимчасового доступу до документів, що становлять собою банківську таємницю, з можливістю їх вилучення в оригіналах та, які перебувають у володінні ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_34 » (МФО НОМЕР_12 ) ( АДРЕСА_1 ), а саме: документів справ з юридичного оформлення та використання рахунків № НОМЕР_13 (980 - UAH), які відкриті ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_25 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), № НОМЕР_14 (980 - UAH), № НОМЕР_15 (980 - UAH), які відкриті ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_26 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), № НОМЕР_16 (980 - UAH), № НОМЕР_17 (980 - UAH), які відкриті ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_27 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_3 ), № НОМЕР_18 (980 - UAH), № НОМЕР_19 (980 - UAH), які відкриті ІЛЛІЧІВСЬКИЙ ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ № НОМЕР_4 ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_28 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_5 ), № НОМЕР_20 (980 - UAH), які відкриті ФОП « ОСОБА_5 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_6 ), № НОМЕР_21 (980 - UAH), які відкриті ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_29 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_7 ), № НОМЕР_22 (980 - UAH), які відкриті ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_30 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_8 ), № НОМЕР_23 (980 - UAH), які відкриті ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_31 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_9 ), № НОМЕР_24 (980 - UAH), № НОМЕР_25 (980 - UAH), які відкриті ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_32 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_10 ), № НОМЕР_26 (980 - UAH), які відкриті ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_33 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_11 ) в ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_34 » (МФО НОМЕР_12 ), в тому числі: заяв від імені службових осіб підприємства на відкриття, а, у разі наявності, і на закриття вказаних рахунків; інших заяв, доручень та повідомлень від імені службових осіб підприємства; реєстраційних та установчих документів (статут підприємства, протокол Загальних зборів учасників), наданих від імені службових осіб підприємства при відкритті та функціонуванні зазначених рахунків; копій особистих документів службових осіб підприємства, договорів здійснення розрахунково-касового обслуговування та додатків до них; договорів банківського обслуговування шляхом проведення електронних платежів з використанням програмно-технічного комплексу клієнт-банк та додатків до них; інших договорів, укладених із вказаним суб`єктом підприємницької діяльності; карток із зразками підписів службових осіб та відбитків печаток підприємства; чеків на видачу готівкових грошових коштів з рахунків підприємства за весь період діяльності; данні про рух грошових коштів по указаним банківським рахункам в електронному вигляді та роздрукованому вигляді на паперових носіях із зазначенням призначення платежів, реквізитів контрагентів (назва, ідентифікаційний код за ЄДРПОУ, номер рахунку), суми та часу надходження (рік, місяць, година, хвилина, секунда), перерахування і видачі грошових коштів за весь наявний період, з моменту відкриття рахунків по 23.03.2018.

Строк дії ухвали не може перевищувати одного місяця з дня її постановлення.

Роз`яснити, особі, яка зазначена в ухвалі слідчого судді про тимчасовий доступ до речей і документів, як володілець речей або документів, що тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії, з використанням копіювальної техніки, електронних засобів володільця (за його згодою) або копіювальної техніки, електронних засобів особи, яка пред`являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів та, у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, вилучити їх (здійснити їх виїмку).

Тимчасовий доступ до електронних інформаційних систем або їх частин, зв`язку здійснюється шляхом зняття копії інформації, що міститься в таких електронних інформаційних системах або їх частинах, мобільних терміналах систем зв`язку, без їх вилучення.

Особа, яка зазначена в даній ухвалі слідчого судді, як володілець речей або документів, зобов`язана надати тимчасовий доступ до зазначених речей і документів вказаній особі за умови пред`явлення копії цього судового рішення.

Особа, яка пред`являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів, зобов`язана залишити володільцю речей і документів опис речей і документів, які були вилучені на виконання ухвали слідчого судді, або ж на вимогу останнього залишено копію вилучених документів.

У разі невиконання даної ухвали слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право цього доступу, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями КПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді, та є обов`язковою до виконання на всій території України.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Ухвала виготовлена в двох примірниках.

Примірник 1 - знаходиться в матеріалах цього судового провадження.

Примірник 2 та завірена копія - надано заявнику.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення23.03.2018
Оприлюднено27.02.2023

Судовий реєстр по справі —755/15458/16-к

Ухвала від 20.09.2018

Кримінальне

Апеляційний суд міста Києва

Масенко Денис Євгенович

Ухвала від 14.09.2018

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Бірса О. В.

Ухвала від 14.09.2018

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Бірса О. В.

Ухвала від 07.08.2018

Кримінальне

Апеляційний суд міста Києва

Рибак Іван Олексійович

Ухвала від 21.06.2018

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Курило А. В.

Ухвала від 30.05.2018

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Курило А. В.

Ухвала від 30.05.2018

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Курило А. В.

Ухвала від 30.05.2018

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Курило А. В.

Ухвала від 30.05.2018

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Курило А. В.

Ухвала від 30.05.2018

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Курило А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні