Рішення
від 09.03.2018 по справі 445/924/17
ЗОЛОЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 445/924/17

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

(вступна та резолютивна частина)

09 березня 2018 року Золочівський районний суд Львівської області в складі:

головуючого судді Кіпчарського О.М.

секретаря судового засідання Притули І.В.

з участю представників позивача ОСОБА_1, ОСОБА_2

представника відповідача Наконечної О.М.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Золочеві Львівської області цивільну справу за позовом ОСОБА_4 до Товариства з обмеженою відповідальністю Воля , Товариства з обмеженою відповідальністю імені Маркіяна Шашкевича, треті особи, що не заявляють самостійних вимог на предмет спору Почапівська сільська рада Золочівського району Львівської області, Спілка громадян-співвласників ім. Івана Франка в особі голови спілки Підлиського Г.Я. про зобов'язання вчинити дії та усунення перешкод в користуванні майном -

в с т а н о в и в :

враховуючи, що виготовлення описової і мотивувальної частини рішення суду, вимагає тривалого часу, суд, вважає можливим оголосити вступну та резолютивну частини рішення, відклавши складання повного рішення суду на строк до десяти днів згідно вимог ч.6 ст.259 ЦПК України.

Керуючись ст. 2, 4, 5, 12, 141, 258, 259, 263-265, 268, 272, 273 ЦПК України, суд -

у х в а л и в :

позовні вимоги ОСОБА_4 до Товариства з обмеженою відповідальністю Воля , Товариства з обмеженою відповідальністю імені Маркіяна Шашкевича, треті особи, що не заявляють самостійних вимог на предмет спору Почапівська сільська рада Золочівського району Львівської області, Спілка громадян-співвласників ім. Івана Франка в особі голови спілки Підлиського Г.Я. про зобов'язання вчинити дії та усунення перешкод в користуванні майном - задовольнити частково.

Зобов'язати Товариство з обмеженою відповідальністю Воля (код ЄДРПОУ 25233225) виділити в натурі та передати у власність ОСОБА_4 майно із переліку майна пайового фонду, яке відноситься до майнового паю померлих і невизначених, затвердженого рішенням загальних зборів Спілки громадян-співвласників ім. Івана Франка, оформленого протоколом №1 від 26 червня 2003 року, відповідно до розміру належного їй майнового паю 9777,00 грн., що становить 0,39 % від загального розміру пайового фонду.

Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю Воля (код ЄДРПОУ 25233225) на користь ОСОБА_4 судовий збір у розмірі 640,00 грн. (шістсот сорок гривень 00 копійок).

В задоволенні решти позовних вимог - відмовити.

Учасникам справи, які були присутні у судовому засіданні, за їхньою заявою негайно після проголошення рішення суду видати копії скороченого судового рішення.

Копію повного судового рішення протягом двох днів з дня його складання надіслати учасникам рекомендованим листом з повідомленням про вручення.

Учасники справи, а також особи, які не брали участі у справі, якщо суд вирішив питання про їхні права, свободи, інтереси та/або обов'язки, мають право оскаржити в апеляційному порядку рішення суду першої інстанції повністю або частково.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Апеляційна скарга подається безпосередньо до Апеляційного суду Львівської обалсті. До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні скарги подаються учасниками справи через Золочівський районний суд Львівської області.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Суддя О. М. Кіпчарський

СудЗолочівський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення09.03.2018
Оприлюднено27.03.2018
Номер документу72953340
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —445/924/17

Рішення від 09.03.2018

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Кіпчарський О. М.

Рішення від 09.03.2018

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Кіпчарський О. М.

Ухвала від 01.12.2017

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Кіпчарський О. М.

Ухвала від 14.09.2017

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Кіпчарський О. М.

Ухвала від 02.08.2017

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Кіпчарський О. М.

Ухвала від 17.07.2017

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Кіпчарський О. М.

Ухвала від 20.06.2017

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Кіпчарський О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні