Ухвала
від 28.03.2018 по справі 598/744/17
ЗБАРАЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 598/744/17

провадження № 2/598/39/2018

УХВАЛА

іменем України

"28" березня 2018 р. Збаразький районний суд Тернопільської області

в складі : головуючого судді Гудими І.В.

секретаря Жиляк Н.Я.

з участю представника позивача - адвоката ОСОБА_1, представника відповідача - ОСОБА_2,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Збаражі цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_3 до Збаразької районної державної адміністрації Тернопільської області, Стриївської сільської ради Збаразького району Тернопільської області, відділу у Збаразькому районі Головного управління Держгеокадарстру у Тернопільській області про включення до списку осіб, які мають право на земельну частку (пай) та визнання права на земельну частку (пай),-

встановив:

В провадженні Збаразького районного суду знаходиться цивільна справа за позовною заявою ОСОБА_3 до Збаразької районної державної адміністрації Тернопільської області, Стриївської сільської ради Збаразького району Тернопільської області, відділу у Збаразькому районі Головного управління Держгеокадарстру у Тернопільській області про включення до списку осіб, які мають право на земельну частку (пай) та визнання права на земельну частку (пай).

Під час розгляду даної справи по суті представник позивача - адвокат ОСОБА_1 відмовилася від позову в частині позовних вимог щодо зобов`язання Стриївської сільської ради Збаразького району Тернопільської області включити ОСОБА_3, в списки осіб, які мають право на отримання земельної частки (пай) у розмірі 2,25га. в умовних кадастрових гектарах на території Стриївської сільської ради Збаразького району Тернопільської області та просила закрити провадженні у цій частині, подавши в судовому засіданні письмову заяву.

Суд, ознайомившись із заявою представника позивача - адвоката ОСОБА_1, вислухавши думку представника відповідача ОСОБА_2, приходить до висновку, що при таких обставинах вказана відмова від частини позовних вимог може бути прийнята судом, в зв`язку з чим слід закрити провадження в даній цивільній справі в частині позовних вимог щодо зобов`язання Стриївської сільської ради Збаразького району Тернопільської області включити ОСОБА_3, в списки осіб, які мають право на отримання земельної частки (пай) у розмірі 2,25га. в умовних кадастрових гектарах на території Стриївської сільської ради Збаразького району Тернопільської області.

На підставі наведеного та керуючись п.4 ч.1 ст.255, ст.ст. 260, 261, 353, 354 ЦПК України, суд, -

у х в а л и в :

Позовну заяву ОСОБА_3 до Збаразької районної державної адміністрації

Тернопільської області, Стриївської сільської ради Збаразького району Тернопільської області, відділу у Збаразькому районі Головного управління Держгеокадарстру у Тернопільській області про включення до списку осіб, які мають право на земельну частку (пай) та визнання права на земельну частку (пай) в частині позовних вимог щодо зобов`язання Стриївської сільської ради Збаразького району Тернопільської області включити ОСОБА_3, в списки осіб, які мають право на отримання земельної частки (пай) у розмірі 2,25га. в умовних кадастрових гектарах на території Стриївської сільської ради Збаразького району Тернопільської області провадженням закрити.

Ухвала суду набирає законної сили негайно після її проголошення.

Дана ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до апеляційного суду Тернопільської області через Збаразький районний суд протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Якщо ухвала суду не була вручена у день її проголошення, учасник справи має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження протягом 15 днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

СУДДЯ: ГУДИМА І.В.

СудЗбаразький районний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення28.03.2018
Оприлюднено29.03.2018
Номер документу73028741
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —598/744/17

Рішення від 21.06.2018

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Гудима І. В.

Рішення від 21.06.2018

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Гудима І. В.

Ухвала від 28.03.2018

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Гудима І. В.

Ухвала від 28.02.2018

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Гудима І. В.

Ухвала від 07.06.2017

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Гудима І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні