Ухвала
від 03.04.2018 по справі 531/276/18
КАРЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

03.04.2018

єдиний унікальний номер справи 531/276/18

номер провадження 2/531/410/18

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи

до судового розгляду по суті

03 квітня 2018 року місто Карлівка

Карлівський районний суд Полтавської області у складі головуючого судді Лизенко І.В., за участі секретаря судового засідання Мельник О.В., розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 в інтересах якої діє представник ОСОБА_2 до територіальної громади с.Климівка в особі Климівської сільської ради Карлівського району Полтавської області, треті особи, які не заявляють самостійні вимоги на предмет спору, ОСОБА_3, ОСОБА_4, про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування за законом,

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернулася до суду з вищевказаною позовною заявою, у якій просить визнати за нею право власності на земельну ділянку площею 1,0811 га, що надана для ведення товарного с/г виробництва і розташована на території Климівської сільської ради, в порядку спадкування за законом після померлого 01.11.2008 ОСОБА_5.

У підготовче судове засідання позивач та її представник не з'явились, у письмовій заяві представник позивача просила розглянути справу за їх відсутності.

Представник відповідача до суду не з'явився, у письмовій заяві просив суд розглянути справу за його відсутності, зазначивши, що заперечень проти позову не має та покладається на розсуд суду. За своїм змістом ця заява не свідчить однозначно про визнання позову.

Треті особи до суду не з'явились, про причини нез'явлення не повідомили.

У ході підготовчого судового засідання не встановлено підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження, винесення рішення по суті.

На підставі вищенаведеного, керуючись ст.197-200, 258-260, 353 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити до судового розгляду по суті на 30.05.2018 року о 9-00 годині цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 в інтересах якої діє представник ОСОБА_2 до територіальної громади с.Климівка в особі Климівської сільської ради Карлівського району Полтавської області, треті особи, які не заявляють самостійні вимоги на предмет спору, ОСОБА_3, ОСОБА_4, про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування за законом.

Встановити наступний порядок з'ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті: дослідження письмових доказів.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://krl.pl.court.gov.ua/sud1608/.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, якщо інше не передбачено ЦПК України. Ухвали, що постановлені судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями).

Ухвала не підлягає оскарженню.

Суддя І.В. Лизенко

СудКарлівський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення03.04.2018
Оприлюднено04.04.2018
Номер документу73144403
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —531/276/18

Рішення від 30.05.2018

Цивільне

Карлівський районний суд Полтавської області

Лизенко І. В.

Ухвала від 03.04.2018

Цивільне

Карлівський районний суд Полтавської області

Лизенко І. В.

Ухвала від 12.03.2018

Цивільне

Карлівський районний суд Полтавської області

Лизенко І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні