Ухвала
від 03.04.2018 по справі 815/823/18
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 815/823/18

УХВАЛА

03 квітня 2018 року м. Одеса

Одеський окружний адміністративний суд під головуванням судді Андрухіва В.В., за участю секретаря судового засідання Рижук В.І., представника позивача - ОСОБА_1 (за ордером), представника відповідачів - ОСОБА_2 (за довіреністю), треті особи - не з'явилися, розглянувши у підготовчому засіданні в залі суду в м.Одесі справу за позовною заявою Підприємства «Трансшип» у вигляді Товариства з обмеженою відповідальністю до Державної служби України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпека), Управління Укртрансбезпеки у Миколаївській області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Товариство з обмеженою відповідальністю «Управління морської безпеки» , Приватне акціонерне товариство «Морський регістр судноплавства в Україні» про визнання протиправними дій, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Одеського окружного адміністративного суду знаходиться справа за адміністративним позовом Підприємства «Трансшип» у вигляді Товариства з обмеженою відповідальністю до Державної служби України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпека), Управління Укртрансбезпеки у Миколаївській області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Товариство з обмеженою відповідальністю «Управління морської безпеки» , Приватне акціонерне товариство «Морський регістр судноплавства в Україні» про визнання протиправними дій.

Ухвалою від 02.03.2018 року відкрито загальне позовне провадження у справі та призначено підготовче засідання на 26 березня 2018 року.

Суд залучив до справи відзив відповідачів від 28.03.2018 року.

Також суд зобов'язав представників відповідачів подати додаткові докази - сторінки послужної книжки моряка ОСОБА_3, які не було додано до відзиву.

Представник позивача вважав за необхідне продовжити строк підготовчого провадження для отримання судом та учасниками справи усіх доказів, а також подачі ним відповіді на відзив у визначений судом строк після отримання поштою від відповідачів відзиву та додаткових доказів.

З огляду на зазначене, у зв'язку з необхідністю подання додаткових доказів відповідачем та отримання їх учасниками справи та судом, суд поставив на обговорення питання щодо продовження строку підготовчого провадження у справі.

Представник позивача та представник відповідача не заперечували щодо продовження строку підготовчого провадження у справі.

Відповідно до ч.4 ст.173 КАС України, підготовче провадження має бути проведене протягом шістдесяти днів з дня відкриття провадження у справі. У виняткових випадках для належної підготовки справи для розгляду по суті цей строк може бути продовжений не більше ніж на тридцять днів за клопотанням однієї із сторін або з ініціативи суду.

Згідно ч.1 ст.193 КАС України, суд має розпочати розгляд справи по суті не пізніше ніж через шістдесят днів з дня відкриття провадження у справі, а у випадку продовження строку підготовчого провадження - не пізніше наступного дня з дня закінчення такого строку.

Відповідно до п.п. 2, 4 ч.6 ст.181 КАС України, суд може оголосити перерву у підготовчому засіданні у разі необхідності, зокрема, у випадках невиконання учасником справи вимог ухвали про відкриття провадження у справі у встановлений судом строк, якщо таке невиконання перешкоджає завершенню підготовчого провадження; необхідності витребування нових (додаткових) доказів; необхідності витребування нових (додаткових) доказів.

З огляду на зазначене, для належної підготовки справи до розгляду по суті, суд вважає за необхідне продовжити строк підготовчого провадження по справі та оголосити перерву у підготовчому засіданні.

Керуючись ст.ст. 173, 181, 193, 248, 256 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

Продовжити строк підготовчого провадження у справі № 815/823/18 - до 14 травня 2018 року.

Оголосити перерву у підготовчому засіданні до 14 травня 2018 року до 10.00 год. год.

Ухвала суду набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала суду оскарженню в апеляційному порядку окремо від рішення суду не підлягає. Заперечення на ухвалу включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Повний текст ухвали складено 05 квітня 2018 року.

Суддя В.В. Андрухів

Дата ухвалення рішення03.04.2018
Оприлюднено11.04.2018

Судовий реєстр по справі —815/823/18

Ухвала від 17.10.2018

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Вербицька Н. В.

Ухвала від 17.10.2018

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Вербицька Н. В.

Постанова від 05.12.2018

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Вербицька Н. В.

Ухвала від 26.09.2018

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Яковлєв О.В.

Ухвала від 26.09.2018

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Яковлєв О.В.

Ухвала від 03.09.2018

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Яковлєв О.В.

Ухвала від 03.09.2018

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Яковлєв О.В.

Рішення від 19.06.2018

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Андрухів В. В.

Окрема ухвала від 14.06.2018

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Андрухів В. В.

Ухвала від 22.05.2018

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Андрухів В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні