Ухвала
від 05.04.2018 по справі 154/957/18
ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

154/957/18

2/154/467/18

УХВАЛА

про залишення позовної заяви без руху

05 квітня 2018 року м. Володимир-Волинський

Суддя Володимир-Волинського міського суду Волинської області Вітер І.Р., перевіривши позовну заяву ОСОБА_1 до Вищого навчального комунального закладу Володимир-Волинський педагогічний коледж імені ОСОБА_2 про скасування дисциплінарного стягнення , -

ВСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_1 04 квітня 2018 року звернулася з позовними вимогами до Вищого навчального комунального закладу Володимир-Волинський педагогічний коледж імені ОСОБА_2 про скасування дисциплінарного стягнення.

Виконання завдань цивільного судочинства залежить від встановлення судом у справі об'єктивної істини та правильного застосування норм матеріального і процесуального права. Для цього Цивільний процесуальний кодекс України покладає на суд обов'язок, зберігаючи об'єктивність і неупередженість, створювати необхідні умови для всебічного і повного дослідження обставин справи.

Вивчивши матеріали поданої позовної заяви, вважаю, що позовна заява не відповідає вимогам цивільного процесуального законодавства України.

Відповідно до ч. 1, 2 статті 2 Цивільного процесуального кодексу України завданнями цивільного судочинства є справедливий, неупереджений та своєчасний розгляд і вирішення цивільних справ з метою ефективного захисту порушених, невизнаних або оспорюваних прав, свобод чи інтересів фізичних осіб, прав та інтересів юридичних осіб, інтересів держави. Суд та учасники судового процесу зобов'язані керуватися завданнями цивільного судочинства, яке превалює над будь-якими іншими міркуваннями в судовому процесі.

Згідно з ч. 1, 3 статті 4 Цивільного процесуального кодексу України , кожна особа має право у порядку, встановленому цим Кодексом, звернутися до суду за захистом своїх порушених, невизнаних або оспорюваних прав, свобод чи законних інтересів. Відмова від права на звернення до суду за захистом є недійсною.

За правилами цивільного процесуального законодавства, позовна заява за формою та змістом повинна відповідати вимогам, викладеним у ст. 175 Цивільного процесуального кодексу України, а також вимогам ст. 177 цього Кодексу .

Відповідно до ч.1 ст. 177 ЦПК України позивач повинен додати до позовної заяви її копії та копії всіх документів, що додаються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб.

Однак, до позовної заяви не додано копії всіх документів, що додаються до позовної заяви, для відповідача.

Наведений недолік позовної заяви виключає можливість відкриття провадження у справі, у зв'язку з чим, на підставі ст. 185 ЦПК України, її слід залишити без руху, як таку що подана без додержання вимог ст. 177 ЦПК України та надати позивачу строк для усунення недоліків.

Керуючись ст. ст.177, 185 , 260, 261 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ

Позовну заяву ОСОБА_1 до Вищого навчального комунального закладу Володимир-Волинський педагогічний коледж імені ОСОБА_2 про скасування дисциплінарного стягнення - залишити без руху.

Для усунення недоліків, вказаних в описовій частині ухвали, позивачеві надати строк терміном десять днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху..

Роз'яснити позивачеві, що у разі не усунення недоліків в строк наданий судом, позовна заява буде вважатись неподаною і буде повернута позивачу.

Копію ухвали надіслати позивачеві за вказаної ним адресою.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя /-/-підпис.

Згідно з оригіналом.

Суддя Володимир-Волинського міського суду І.Р.Вітер

Дата ухвалення рішення05.04.2018
Оприлюднено11.04.2018
Номер документу73195521
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —154/957/18

Рішення від 31.07.2018

Цивільне

Володимир-Волинський міський суд Волинської області

Вітер І. Р.

Рішення від 31.07.2018

Цивільне

Володимир-Волинський міський суд Волинської області

Вітер І. Р.

Ухвала від 13.04.2018

Цивільне

Володимир-Волинський міський суд Волинської області

Вітер І. Р.

Ухвала від 10.04.2018

Цивільне

Володимир-Волинський міський суд Волинської області

Вітер І. Р.

Ухвала від 05.04.2018

Цивільне

Володимир-Волинський міський суд Волинської області

Вітер І. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні