Ухвала
від 10.04.2018 по справі 804/2634/18
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

49089 м. Дніпро, вул. Академіка Янгеля, 4, (веб адреса сторінки на офіційному веб -порталі судової влади України в мережі Інтернет - http://adm.dp.court.gov.ua)

10 квітня 2018 року Справа № 804/2634/18 Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Жукова Є.О., перевіривши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 (АДРЕСА_1) до Перещепинської міської виборчої комісії Новомосковського району Дніпропетровської області (вул.Шевченка, буд.49, м.Перещепине, Новомосковський район, Дніпропетровська обл., 51220) про визнання протиправною та скасування постанови Перещепинської міської виборчої комісії Новомосковського району Дніпропетровської області №32 від 05.04.2018 р. та зобов'язання Перещепинської міської виборчої комісії Новомосковського району Дніпропетровської області зареєструвати ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, кандидатом на посаду Перещепинського міського голови Новомосковського району Дніпропетровської області, -

ВСТАНОВИВ:

Позовна заява відповідає вимогам, встановленим ст.160, 161, 172, 273 Кодексу адміністративного судочинства України, підсудна Дніпропетровському окружному адміністративному суду, підлягає розгляду в порядку загального позовного провадження, з урахуванням положень ст.171 КАС України.

Суд зазначає, що з матеріалів адміністративного позову порушень строків, передбачених статтею 273 Кодексу адміністративного судочинства України, не вбачається.

Підстав для її повернення або відмови у відкритті провадження у справі не має.

Керуючись ст.ст. 160, 171, 243, 248, 273 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження в адміністративній справі № 804/2586/18.

Розгляд справи здійснювати за правилами загального позовного провадження.

Підготовче засідання призначити на 11 квітня 2018 року о 10:00 год. у приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду за адресою: м. Дніпро, вул. Академіка Янгеля, 4, зала судових засідань №16.

Здійснити розгляд адміністративної справи колегіально у складі колегії суддів: головуючий суддя - Жукова Є.О., суддя - Букіна Л.Є., суддя - Кальник В.В.

Сторонам з'явитись у судове засідання.

Зобов`язати позивача: повідомити належним чином відповідача про дату, час та місце розгляду справи в порядку підготовчого провадження та надати відповідні докази; подати до суду докази в обґрунтування позову, у відповідності до ст.ст.72-77 КАС України; докази отримання оскаржуваної постанови №32 від 05.04.2018 р.; докази на підтвердження відповідного статусу позивача як самовисуванця відповідно до ЗУ Про місцеві вибори та копії таких документів, як: заяви про реєстрацію кандидата з підписом керівника і печаткою; паспорта, коду; виборчого списку; автобіографії; декларації про майно і доходи; заяви про згоду на оприлюднення біографічних відомостей; копії рішення вищого керівного органу про участь у відповідних місцевих виборах; рішення зборів Новомосковської районної організації партії про висування кандидата, засвідчене керівником відповідної організації та печаткою та узгоджене центральним керівним органом; документа про внесення грошової застави.

Відповідачу подати до суду: відзив на позов в строк до 10:00 год. 11.04.2018 р. та докази в обґрунтування останнього; постанову Перещепинської міської виборчої комісії Новомосковського району Дніпропетровської області №32 від 05.04.2018 р. - оригінал для огляду; копію - для долучення до матеріалів справи; оригінали таких документів, як: заяви про реєстрацію кандидата з підписом керівника і печаткою; паспорта, коду; виборчого списку; автобіографії; декларації про майно і доходи; заяви про згоду на оприлюднення біографічних відомостей; копії рішення вищого керівного органу про участь у відповідних місцевих виборах; рішення зборів Новомосковської районної організації партії про висування кандидата, засвідчене керівником відповідної організації та печаткою та узгоджене центральним керівним органом; документа про внесення грошової застави - для огляду судом та їх копії - для долучення до матеріалів справи.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 6 статті 162 Кодексу адміністративного судочинства України).

При цьому, суд зазначає, що у відповідності до ч.2 ст.268 КАС України, учасник справи вважається повідомленим належним чином про дату, час та місце розгляду справи, визначеної частиною першою цієї статті, з моменту направлення такого повідомлення працівником суду, про що останній робить відмітку у матеріалах справи, та (або) з моменту оприлюднення судом на веб-порталі судової влади України відповідної ухвали про відкриття провадження у справі, дату, час та місце судового розгляду.

Сторонам з'явитись у судове засіданні.

Інформацію щодо адміністративної справи № 804/2634/18 учасники даної справи можуть отримати на офіційному порталі судової влади України у мережі Інтернет (веб-адреса сторінки: http://adm.dp.court.gov.ua/sud0470/gromadyanam/csz/.).

Копію ухвали про відкриття провадження в адміністративній справі надіслати учасникам справи.

Особи, які беруть участь у справі, або їх представники допускаються до участі у судовому засіданні при наявності документа, що посвідчує особу кожного, та документа, що засвідчує повноваження їх представників.

Ухвала набирає законної сили у строки, визначені ст. 256 Кодексу адміністративного судочинства України та може бути оскаржена окремо від рішення суду лише у разі відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності згідно до ч. 2 ст. 294 Кодексу адміністративного судочинства України.

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи ухвала суду оскаржується до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Дніпропетровський окружний адміністративний суд відповідно до підпункту 15.5 пункту 15 Розділу VII Перехідних положень Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя Є.О. Жукова

СудДніпропетровський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення10.04.2018
Оприлюднено12.04.2018
Номер документу73252045
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —804/2634/18

Рішення від 12.04.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Жукова Євгенія Олексіївна

Ухвала від 11.04.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Жукова Євгенія Олексіївна

Ухвала від 10.04.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Жукова Євгенія Олексіївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні