Ухвала
від 11.04.2018 по справі 336/1338/18
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

336/337/18

1кп/336/1338/2018

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

про призначення судового розгляду справи

11 квітня 2018 року Шевченківський районний суд м. Запоріжжя у складі головуючого судді ОСОБА_1 ,з участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , прокурора ОСОБА_3 ,представника потерпілого ОСОБА_4 ,обвинуваченого ОСОБА_5 ,розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні матеріали кримінального провадження по обвинуваченню

ОСОБА_5 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.185 КК України ,-

В С Т А Н О В И В:

До Шевченківського районного суду м.Запоріжжя для розгляду по суті надійшли матеріали кримінального провадження по обвинуваченню ОСОБА_5 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.185 КК України,по якому затверджено обвинувальний акт.

У підготовчому судовому засіданні процесуальний прокурор вважає,що справа територіально підсудна Шевченківському районному суду м.Запоріжжя за місцем вчинення злочину,обвинувальний акт складений відповідно до вимог процесуального закону,угоди між сторонами кримінального провадження не укладались,просить суд призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні,в яке викликати обвинуваченого,представника потерпілого , підстав для прийняття іншого процесуального рішення не вбачає.

Представник потерпілого ОСОБА_4 не заперечувала проти призначення справи до судового розгляду.

Обвинувачений ОСОБА_5 прийняти інше процесуальне рішення суду не пропонував,заявив,що бажає чесного та справедливого судового розгляду кримінального провадження із встановленням всіх дійсних обставин.

Заслухавши думку учасників процесу, перевіривши матеріали кримінального провадження, суд дійшов висновку про можливість призначення судового розгляду справи.

Як передбачено ст.315 КПК України,якщо під час підготовчого судового засідання не будуть встановлені підстави для прийняття рішень,передбачених п.1-4 ч.3 ст.314 цього Кодексу,суд проводить підготовку до судового розгляду і з цією метою визначає дату та місце проведення судового розгляду,у відкритому чи закритому судовому засіданні необхідно здійснювати судовий розгляд,з*ясовує питання про склад осіб,які братимуть участь у судовому розгляді,вчиняє інші дії,необхідні для підготовки судового розгляду.

В підготовчому судовому засіданні суд не встановив підстав для прийняття рішення повернути кримінальне провадження прокурору для продовження досудового розслідування,закриття провадження у справі,повернення обвинувального акта прокурору,направлення обвинувального акта до відповідного суду для визначення підсудності.

Обставини справи не вимагають її судового розгляду у закритому судовому засіданні,судом колегіально або судом присяжних.

Грунтуючись на матеріалах кримінального провадження,необхідним є виклик учасників кримінального провадження,а саме прокурора, представника потерпілого, обвинуваченого.

За відсутності клопотань учасників судового провадження щодо обрання,зміни чи скасування заходів забезпечення кримінального провадження,застосування заходів забезпечення кримінального провадження,обраних під час досудового розслідування,вважати продовженими.

Керуючись ст.314-316,392 КПК України, суд -

У Х В А Л И В :

Призначити судовий розгляд кримінального провадження по обвинуваченню ОСОБА_5 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.185 КК України

19 квітня 2017 року об 16 годині 00 хвилин

яке відбудеться у залі судових засідань № 1 Шевченківського районного суду м.Запоріжжя.

Справу розглядати суддею одноособово,у відкритому судовому засіданні.

Дати розпорядження секретарю судового засідання про виклик учасників судового провадження в судове засідання в порядку,передбаченому ст.135-139 КПК України.

Ухвала не оскаржується та підлягає негайному виконанню .

Суддя ОСОБА_1

СудШевченківський районний суд м. Запоріжжя
Дата ухвалення рішення11.04.2018
Оприлюднено28.02.2023
Номер документу73302177
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —336/1338/18

Ухвала від 10.05.2018

Кримінальне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Галущенко Ю. А.

Вирок від 31.05.2018

Кримінальне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Галущенко Ю. А.

Ухвала від 11.04.2018

Кримінальне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Галущенко Ю. А.

Ухвала від 16.03.2018

Кримінальне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Галущенко Ю. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні