Ухвала
від 12.02.2018 по справі 757/7412/18-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/7412/18-к

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

12 лютого 2018 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю слідчого ОСОБА_3 , розглянувши в судовому засіданні в приміщенні суду в м. Києві клопотання слідчого в ОВС другого відділу з розслідування кримінальних проваджень управління з розслідування ОВС ГСУ Генеральної прокуратури України ОСОБА_3 про проведення огляду,-

В С Т А Н О В И В :

До провадження слідчого судді Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 надійшло клопотання слідчого в ОВС другого відділу з розслідування кримінальних проваджень управління з розслідування ОВС ГСУ Генеральної прокуратури України ОСОБА_3 , погоджене прокурором першого відділу процесуального керівництва управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих Департаменту процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих Генеральної прокуратури України ОСОБА_4 про проведення огляду.

Обґрунтовуючи внесене клопотання, сторона кримінального провадження вказує, що Другим відділом з розслідування кримінальних проваджень управління з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42017000000003585 від 09.11.2017 за фактом того, що невстановлені особи, підробивши документи, шляхом обману отримали право на користування земельними ділянками загальною площею понад 80 га, які розташовані в м. Бровари, призначених для індивідуального будівництва та громадської забудови, на яких ТОВ «Житлово-Сервісна компанія», ТОВ «Просперітатіс» та ТОВ «Афродіта» розпочато будівництво багатоквартирних житлових будинків, при цьому, службові особи Броварської міської ради та ГУ Держгеокадастру у Київській області через неналежне виконання своїх службових обов`язків не опрацювали відомості, які містились у підроблених документах, та надали вказаним суб`єктам містобудівні умови й обмеження забудови земельних ділянок, довідки і висновки про погодження проектів землеустрою про цільове призначення земельних ділянок, що спричинило тяжкі наслідки, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 190, ч.ч. 3,4 ст. 358, ч. 2 ст. 367 КК України.

Сторона кримінального провадження вказує, що в ході розслідування виникла необхідність у проведенні огляду земельної ділянки за кадастровим номером 3210600000:00:057:0062 площею 26,8450 га, яка знаходиться в комунальній власності Броварської міської ради та передана в оренду ТОВ «Афродіта» (код ЄДРПОУ 30605281), розташованої на території ІІ житлового району м. Бровари в районі вул. Богунська та вул. Маяковського, всього рухомого та нерухомого майна яке розміщено на вказаній земельній ділянці незалежно від форми та права власності на нього.

Слідчий в судовому засіданні підтримав клопотання з підстав у ньому зазначених.

Огляд, у відповідності з ст. 237 КПК України проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей щодо обставин вчинення кримінального правопорушення.

Заслухавши пояснення слідчого, дослідивши матеріали, якими обґрунтовується внесене клопотання, надходжу до висновку про наявність підстав для задоволення клопотання, з метою встановлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб, які матимуть значення доказів у кримінальному провадженні.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 108, 237, 309 КПК України, слідчий суддя,-

У Х В А Л И В :

Клопотання слідчого в ОВС другого відділу з розслідування кримінальних проваджень управління з розслідування ОВС ГСУ Генеральної прокуратури України ОСОБА_3 про проведення огляду задовольнити.

Надати слідчому в особливо важливих справах Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України ОСОБА_3 , слідчим слідчої групи, прокурорам групи прокурорів, включених до їхнього складу, дозвіл на проведення огляду земельної ділянки за кадастровим номером 3210600000:00:057:0062 площею 26,8450 га, яка знаходиться в комунальній власності Броварської міської ради та передана в оренду ТОВ «Афродіта» (код ЄДРПОУ 30605281), розташованої на території ІІ житлового району м. Бровари в районі вул. Богунська та вул. Маяковського, всього рухомого та нерухомого майна яке розміщено на вказаній земельній ділянці незалежно від форми та права власності на нього.

Визначити строк дії ухвали тривалістю тридцять днів, який обраховувати з дня постановлення ухвали слідчим суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Підготовлено в 2-х копіях.

Прим. __ слідчий ОСОБА_3

Виконавець: ОСОБА_1

12.02.2018

Дата ухвалення рішення12.02.2018
Оприлюднено28.02.2023
Номер документу73489390
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення огляду

Судовий реєстр по справі —757/7412/18-к

Ухвала від 12.02.2018

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Новак Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні