Ухвала
від 23.04.2018 по справі 805/3156/17-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про повернення заяви

23 квітня 2018 р.                                         Справа №805/3156/17-а

          приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов'янськ, вул. Добровольського, 1

Суддя Донецького окружного адміністративного суду Аляб'єв І.Г., ознайомившись з заявою Управління Пенсійного фонду України в м. Дружківці Донецької області про виправлення описки у виконавчому листі у справі за позовом Управління Пенсійного фонду України в м. Дружківці Донецької області до Державного підприємства «Антрацит» в особі відокремленого підрозділу «Свердловський ремонтно – механічний завод» про стягнення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій,

в с т а н о в и в:

Постановою суду від 05 жовтня 2017 року адміністративний позов Управління Пенсійного фонду України в м. Дружківці Донецької області задоволено, стягнуто з Державного підприємства «Антрацит» в особі в особі відокремленого підрозділу «Свердловський ремонтно – механічний завод» (код за ЄДРПОУ 35562599) на користь Управління Пенсійного фонду України в м. Дружківці Донецької області (код за ЄДРПОУ 23179481) суму заборгованості з фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій, призначених на пільгових умовах за Списком № 2 у розмірі 9745 (дев'ять тисяч сімсот сорок п'ять) гривень 04 копійок.

20 листопада 2017 року видано виконавчий лист.

16 квітня 2018 року до суду надійшло клопотання про виправлення помилки у виконавчому листі.

20 квітня 2018 року від Управління Пенсійного фонду України в м. Дружківці Донецької області надійшла заява про залишення заяви про виправлення помилки без розгляду, у зв'язку із помилковим направленням цієї заяви.

Згідно з пунктом 2 частини четвертої статті 169 Кодексу адміністративного судочинства України позовна заява повертається позивачеві, якщо позивач до відкриття провадження в адміністративній справі подав заяву про її відкликання.

Отже, враховуючи те, що заявник подав клопотання про залишення заяви про виправлення помилки без розгляду, що за змістом співпадає з відкликанням заяви, згідно із пунктом 2 частини 4 статті 169 КАС України, цю заяву необхідно повернути позивачеві, у зв'язку з її відкликанням.

Відповідно до частини 8 статті 169 КАС України повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

На підставі вищевикладеного, керуючись статтями 5, 169, 293, 295, 297 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

у х в а л и в:

Заяву Управління Пенсійного фонду України в м. Дружківці Донецької області про про виправлення помилки у виконавчому листі – повернути позивачу.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Донецького апеляційного адміністративного суду шляхом подачі апеляційної скарги протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди, а матеріали справ витребовуються та надсилаються судами за правилами Кодексу адміністративного судочинства в редакції, що діяла до 15 грудня 2017 року.

Суддя                                                             Аляб'єв І.Г.

Дата ухвалення рішення23.04.2018
Оприлюднено26.04.2018
Номер документу73559327
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій

Судовий реєстр по справі —805/3156/17-а

Ухвала від 26.08.2021

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Аляб'єв І.Г.

Ухвала від 01.08.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Кониченко О.М.

Ухвала від 23.04.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Аляб'єв І.Г.

Постанова від 05.10.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Аляб'єв І.Г.

Ухвала від 14.09.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Аляб'єв І.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні