Ухвала
від 25.04.2018 по справі 824/293/18-а
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про зупинення провадження у справі

25 квітня 2018 р. м. Чернівці           Справа № 824/293/18-а

Суддя Чернівецького окружного адміністративного суду Дембіцький П.Д., розглянувши в порядку письмового провадження клопотання про зупинення провадження у справі за позовом Державної екологічної інспекції у Чернівецькій області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Таргет Ойл» про застосування заходів реагування, -

ВСТАНОВИВ:

У провадженні суду знаходиться адміністративна справа за позовом Державної екологічної інспекції у Чернівецькій області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Таргет Ойл» про застосування заходів реагування.

25.04.2018 року до суду надійшло клопотання відповідача проте, що керівник не може прибути у судове засідання у зв'язку з хворобою директора Товариства з обмеженою відповідальністю «Таргет Ойл». Із змісту довідки секретаря судового засідання видно, що директор Товариства з обмеженою відповідальністю «Таргет Ойл», знаходиться на стаціонарному лікуванні.

У судовому засіданні на обговорення поставлено клопотання щодо зупинення провадження у зв'язку з захворюванням представника відповідача.

Крім того, звернуто увагу на те, що відповідачем не виконано вимоги ухвали суду про відкриття провадження та надання письмових доказів.

Суд, розглянувши клопотання, заслухавши думку представника позивача щодо зупинення провадження у справі, вважає за необхідне задовольнити його з метою забезпечення всебічного та об'єктивного розгляду справи.

Відповідно до п. 1 ч. 2 ст. 236 КАС України суд має право зупинити провадження у справі в разі захворювання учасника справи, підтвердженого медичною довідкою, що перешкоджає прибуттю до суду, якщо його особиста участь буде визнана судом обов'язковою, - до одужання.

Частиною 1 та частиною 4 статті 9 КАС України визначено, що розгляд і вирішення справ в адміністративних судах здійснюються на засадах змагальності сторін та свободи в наданні ними суду своїх доказів і у доведенні перед судом їх переконливості. Суд вживає визначені законом заходи, необхідні для з'ясування всіх обставин у справі, у тому числі щодо виявлення та витребування доказів з власної ініціативи.

Згідно частини 1 статті 72 КАС України доказами в адміністративному судочинстві є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи.

Частиною 3 статті 77 КАС України визначено, що докази суду надають учасники справи. Суд може пропонувати сторонам надати докази та збирати докази з власної ініціативи, крім випадків, визначених цим Кодексом.

Згідно з ч. 3 ст. 80 КАС України про витребування доказів з власної ініціативи або заклопотанням учасника справи, суд постановляє ухвалу.

          Враховуючи вищевикладене, керуючись ст. ст. 9, 72, 77, 80, 236, 241, 243, 248 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

1. Клопотання задовольнити.

2. Зобов'язати відповідача виконати вимоги ухвали суду про відкриття провадження у справі в частині надання суду письмових доказів.

3. Зупинити провадження у справі № 824/293/18-а за позовом Державної екологічної інспекції у Чернівецькій області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Таргет Ойл».

4. Призначити судовий розгляд справи на 10:00 год. 30 травня 2018 року.

5. Представникам сторін забезпечити участь представників у судове засідання.

          Згідно статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

          Суддя           П.Д. Дембіцький

СудЧернівецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення25.04.2018
Оприлюднено27.04.2018
Номер документу73602806
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —824/293/18-а

Ухвала від 23.05.2022

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Левицький Василь Костянтинович

Ухвала від 09.05.2022

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Левицький Василь Костянтинович

Ухвала від 12.06.2018

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Дембіцький Павло Дмитрович

Ухвала від 30.05.2018

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Дембіцький Павло Дмитрович

Ухвала від 25.04.2018

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Дембіцький Павло Дмитрович

Ухвала від 04.04.2018

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Дембіцький Павло Дмитрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні