Ухвала
від 02.05.2018 по справі 559/2461/17
ДУБЕНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 559/2461/17

Номер провадження 2/559/306/2018

У Х В А Л А

02 травня 2018 року Дубенський міськрайонний суд Рівненської області

в складі головуючої судді Жуковської О.Ю.,

секретаря судового засідання Остапчук О.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в місті Дубно справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Дубенського міськрайонного відділу центру Державного земельного кадастру, треті особи: Семидубська сільська рада Дубенського району Рівненської області, ОСОБА_2 про визнання незаконними дій та припинення дій, які порушують право (в порядку ст.16 ЦК України),

В С Т А Н О В И В:

У підготовче засіданні сторони не з явились, будучи належно повідомленими про день та час розгляду справи.

Від голови Семидубської сільської ради Дубенського району Рівненської області надійшла заява про розгляд справи без участі їх представника (а.с. 54).

До суду повернувся конверт, адресований ОСОБА_2, із зазначенням листоноші: за закінченням терміну зберігання (а.с. 57, 58). Згідно ст. 128 ЦПК України, вважається належно повідомленою.

Від представника відповідача надійшло клопотання про розгляд справи у їх відсутності та заміну відповідача у справі: Дубенського міськрайонного відділу центру Державного земельного кадастру на належного відповідача: Державне підприємство Центр державного земельного кадастру в особі Рівненської регіональної філії Центру (а.с. 47-48)

Представник позивача - , згідно поданої заяви, просить замінити відповідача: Дубенський міськрайонний відділ центру Державного земельного кадастру на належного відповідача: Державне підприємство Центр державного земельного кадастру в особі Рівненської регіональної філії Центру ДЗК та провести розгляд справи без її участі (а.с. 60).

Відповідно до ст. 51 ЦПК України якщо позов подано не до тієї особи, яка повинна відповідати за позовом, суд до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання за клопотанням позивача замінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі.

Враховуючи, що Дубенський міськрайонний відділ Рівненської регіональної філії ДП Центр Державного земельного кадастру є структурним підрозділом філії, яка, в свою чергу, є відокремленим структурним підрозділом ДП Центр Державного земельного кадастру та не має статусу юридичної особи, тому клопотання представника позивача необхідно задовольнити ізамінити первісного відповідача - Дубенський міськрайонний відділ центру Державного земельного кадастру, належним відповідачем: Державним підприємством Центр державного земельного кадастру в особі Рівненської регіональної філії Центру ДЗК.

Керуючись ст.51 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В :

У справі за позовом ОСОБА_1 до Дубенського міськрайонного відділу центру Державного земельного кадастру, треті особи: Семидубська сільська рада Дубенського району Рівненської області, ОСОБА_2 про визнання незаконними дій та припинення дій, які порушують право (в порядку ст.16 ЦК України), замінити первісного відповідача - Дубенський міськрайонний відділ центру Державного земельного кадастру, - належним відповідачем: Державним підприємством Центр державного земельного кадастру в особі Рівненської регіональної філії Центру ДЗК (код ЄДРПОУ 26406633, місцезнаходження: вул. Київська, 10, м. Рівне).

Відповідач має право протягом 15 календарних днів з дня отримання даної ухвали надіслати суду відзив на позовну заяву і всі письмові докази, висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

Відповідач має право в цей же строк надіслати позивачу, за наявності - іншим відповідачам, третім особам - копії відзиву та доданих до нього документів.

Роз'яснити відповідачу, що в разі ненадання відзиву у встановлений строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Копію даної ухвали надіслати сторонам у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення02.05.2018
Оприлюднено03.05.2018
Номер документу73717023
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання незаконними дій та припинення дій, які порушують право (в порядку ст.16 ЦК України

Судовий реєстр по справі —559/2461/17

Ухвала від 28.12.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Коротенко Євген Васильович

Ухвала від 30.07.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Русинчук Микола Миколайович

Постанова від 15.06.2021

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Ковальчук Н. М.

Ухвала від 26.02.2021

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Ковальчук Н. М.

Ухвала від 25.02.2021

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Ковальчук Н. М.

Рішення від 23.12.2020

Цивільне

Демидівський районний суд Рівненської області

Феха Т.С.

Рішення від 23.12.2020

Цивільне

Демидівський районний суд Рівненської області

Феха Т.С.

Ухвала від 03.07.2020

Цивільне

Демидівський районний суд Рівненської області

Феха Т.С.

Ухвала від 30.08.2019

Цивільне

Демидівський районний суд Рівненської області

Феха Т.С.

Ухвала від 27.05.2019

Цивільне

Демидівський районний суд Рівненської області

Феха Т.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні