Постанова
від 24.12.2009 по справі 6459/09/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

24 грудня 2009 року справа № 2а-6459/09/0870

(11 год. 40 хв.) м. Запорі жжя

Запорізький окружний адм іністративний суд у складі:

головуючого - судді О.В. Конишева,

при секретарі судового зас ідання С.А. Данилова

розглянув у відкритому суд овому засіданні адміністрат ивну справу за позовом Держа вної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Запоріж жя до Приватного підприємств а «Юридична фірма «Дон» про п рипинення юридичної особи.

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького окружно го адміністративного суду на дійшла позовна заява Державн ої податкової інспекції у Жо втневому районі м. Запоріжжя до Приватного підприємства «Юридична фірма «Дон» про пр ипинення юридичної особи.

Позивач підтримав позовні вимоги, які обґрунтовує ст. 38 З акону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємці в», ст. 11 Закону України «Про де ржавну податкову службу», зо крема вказавши, що відповіда ч не надає більше року органа м державної податкової служб и податкові декларації та до кументи фінансової звітност і, в зв' язку з чим просить пр ипинити юридичну особу відп овідача.

Відповідач у судове засіда ння не з' явився, про причини неявки суд не повідомив. Про ч ас та дату судового засіданн я повідомлений належним чино м.

Розглянувши та дослідивши матеріали справи, суд вважає , що позов підлягає задоволен ню з наступних підстав.

Приватне підприємст во «Юридична фірма «Дон» (код ЄДРПОУ 31216475) зареєстроване від ділом реєстрації та єдиного реєстру Жовтневої районної а дміністрації Запорізької мі ської ради 07.11.2000, як юридична ос оба.

Згідно довідки ДПІ від повідач не надає до органів д ержавної податкової служби п ередбачені діючим законодав ством України податкові декл арації та документи бухгалте рської звітності з 4 кварталу 2007 року.

Відповідно до наданої поз ивачем довідки від 16.10.2009 заборг ованість перед бюджетом у ві дповідача відсутня.

Відповідно до ст. 38 Закону Ук раїни «Про державну реєстрац ію юридичних осіб та фізични х осіб - підприємців», непод ання протягом року органам д ержавної податкової служби п одаткових декларацій, докуме нтів фінансової звітності ві дповідно до закону є підстав ою для постановлення судовог о рішення щодо припинення юр идичної особи, що не пов' яза но з банкрутством юридичної особи.

Відповідач не надав доказі в надання до податкового орг ану відповідної звітності.

Враховуючи викладене, суд в важає вимоги позивача такими , що підлягають задоволенню.

Відповідно до п.4 ст.94 Код ексу адміністративного судо чинства України у справах, в я ких позивачем є суб'єкт владн их повноважень, а відповідач ем - фізична чи юридична осо ба, судові витрати, здійснені позивачем, з відповідача не с тягуються.

Керуючись ст.ст. 2, 4, 7-12, 69-71, 158, 160- 167 К АС України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Адміністративний позов Державної податкової інспек ції у Жовтневому районі м. Зап оріжжя до Приватного підприє мства «Юридична фірма «Дон» про припинення юридичної осо би - задовольнити повністю.

Припинити юридичну особу Приватного підприємства «Юр идична фірма «Дон», код ЄДРПО У 31216475; 69054, м. Запоріжжя, вул. Горьк ого, 159-Б/104; розрахункові рахунк и в установах банків відсутн і.

Після набрання судовим ріш енням законної сили його коп ію направити державному реєс тратору виконавчого комітет у Запорізької міської ради.

Постанова може бути оскарж ена в апеляційному порядку д о Дніпропетровського апеляц ійного адміністративного су ду через Запорізький окружни й адміністративний суд шляхо м подачі заяви про апеляційн е оскарження протягом 10 днів з моменту проголошення або ск ладання постанови у повному обсязі.

Апеляційна скарга на поста нову Запорізького окружного адміністративного суду пода ється протягом 20 днів після по дання заяви про апеляційне о скарження, також апеляційна скарга може бути подана без п опереднього подання заяви пр о апеляційне оскарження, якщ о скарга подається у строк, в становлений для подання заяв и про апеляційне оскарження.

Постанова виготовлена у по вному обсязі 29.12.2009.

Суддя /підпис/ О.В. Конишева

Постанова не набрала зако нної сили.

Суддя О.В. Конишева

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення24.12.2009
Оприлюднено11.12.2010
Номер документу7383766
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —6459/09/0870

Постанова від 24.12.2009

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Конишева Олена Василівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні