Постанова
від 08.12.2009 по справі 3 -4457/2009
ЧЕРВОНОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

№ 3 -4457/2009 рік

П О С Т А Н ОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

8 грудня 2009 року                             м.Харків

Червонозаводський  районний суд міста Харкова у складі:

                    головуючого – судді Журавель В.А.,

                    при секретарі – Демченко С.В.,

         

розглянувши матеріали, що надійшли з ДПІ у Червонозаводському районі м.Харкова про притягнення до адміністративної відповідальності

ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженку ІНФОРМАЦІЯ_2, громадянку України, не працює, мешкає за адресою:  АДРЕСА_1,

за ст. 1551 ч. 1 Кодексу України про Адміністративні Правопорушення, -

в с т а н о в и в:

До Червонозаводського районного суду м. Харкова надійшов протокол № 5508/2310 від 28 вересня 2009 року про адміністративне правопорушення у відношенні ОСОБА_1  – реалізатора кіоску, з якого вбачачається, що під час проведення перевірки в кіоску, розташованому за адресою: м.Харків, вул.1-ої Кінної Армії, що належить ПФ «ТАО», код ЕДРПОУ 22654593, юридична адреса: м.Харків,  пров.Нікітинський, 10, було встановлено порушення встановленого законом порядку проведення розрахунків в галузі торгівлі, громадського харчування та послуг, а саме: нероздрукування-невидача касового чеку споживачеві, невідповідність готівкових кошті на місці проведення розрахунку даним, зазначеним в денному звіті Х-звіті РРО. Факт порушення встановлений актом перевірки № 012223 від 28 вересня 2009 року.

Представник притягуємої – адвокат ОСОБА_2 в судовому засіданні заперечував проти протоколу про адміністративне правопорушення та пояснив, що ОСОБА_1 є тимчасово непрацюючою особою, тому не має жодного відношення до торгівельної діяльності вищевказаного кіоску. 28 вересня 2009 року вона дійсно знаходилась в кіоску, але здійснювала там прибирання на прохання своєї подруги ОСОБА_3, яка працює реалізатором в цьому кіоску та під час проведення перевірки була відсутня, оскільки поїхала за товаром. Притягуєма ОСОБА_1 ніякої торгівельної діяльності в кіоску не зійснювала, а грошові кошти, внесені до акту працівниками податкової служби, –це її особисті гроші, які вона разом із ключами та мобільними телефоном залишила на столі, коли прибирала в кіоску.

Як вбачається з податкового розрахунку форми № 1ДФ за 3 квартал 2009 року, наданого до податкової інспекції ПФ «ТАО», притягуєма ОСОБА_1 як працівник ПФ «ТАО» на обліку в ДПІ в Червонозаводському районі м.Харкова не значиться, отже немає ніякого відношення до торгівельної діяльності кіоску, що належить ПФ «ТАО».

Адміністративний матеріал не містить об*єктивних даних про те, що ОСОБА_1 здійснювала торгівлю в кіоску. В акті перевірки зазначено, що перевірка проводилась в присутності лише притягуємої ОСОБА_1, отже інших свідків, крім перевіряючих осіб, того, що ОСОБА_1 здійснювала продаж товарів, без роздрукування та видачі касового чеку, не має.

Суд, вислухавши пояснення адвоката ОСОБА_2, дослідивши матеріали адміністративної справи, вважає, що адміністративну справу у відношенні ОСОБА_1 необхідно закрити в зв*язку з відсутністю в її діях складу адміністративного правопорушення.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. 1551 ч. 1, п.1 ст.247 Кодексу України про Адміністративні Правопорушення, суд –

П О С Т А Н О В И В:

Адміністративну справу у відношенні  ОСОБА_1 – закрити в зв*язку з відсутністю в її діях складу адміністративного правопорушення.

Постанова підлягає пред*явленню до виконання протягом трьох місяців.

Постанова може бути оскаржена до апеляційного суду Харківської області через Червонозаводський районний суд м.Харкова протягом 10 діб з дня її винесення.

                    Суддя                                             В.А. Журавель

Дата ухвалення рішення08.12.2009
Оприлюднено14.01.2010
Номер документу7392757
СудочинствоАдмінправопорушення

Судовий реєстр по справі —3 -4457/2009

Постанова від 08.12.2009

Адмінправопорушення

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Журавель Вікторія Анатоліївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні