Ухвала
від 14.05.2018 по справі 591/2668/18
ЗАРІЧНИЙ РАЙОННИЙ СУД М.СУМ

Справа № 591/2668/18

Провадження № 1-кс/591/2026/18

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

14 травня 2018 року м. Суми

Слідчий суддя Зарічного районного суду м. Суми ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 , розглянувши клопотання про проведення обшуку,

В С Т А Н О В И В :

Слідчий звернувся до Зарічного районного суду м. Суми з клопотанням, узгодженим з прокурором, про проведення обшуку у офісному приміщенні № 5, яке використовується ПП «Мегаполіс» за адресою: м. Суми, вул. Малиновського, будинок № 12,яке мотивувавтим,що нимздійснюється досудоверозслідування кримінального провадження№ 12016200090000483,відкритого заознаками ч.1ст.364-1КК України зафактом незаконної, шляхом підробки документів приватизації земельної ділянки площею 1276,2806 га, розташованої на території Ворожбянської сільської ради.

З метою відшукання доказів неправомірної діяльності, осіб причетних до неї, фіксації обставин вчинених діянь, просив надати дозвіл на проведення обшуку за зазначеною адресою.

В письмовій заяві слідчий клопотання підтримав.

Розглянувши клопотання, дослідивши матеріали справи, суд вважає, що клопотання підлягає частковому задоволенню з наступних підстав.

Встановлено, що слідчим здійснюється досудове розслідування наведеного кримінального провадження, відкритого за вказаним фактом.

Також слідчим доведено, що в зазначеному приміщенні можуть знаходитись документи, в яких міститься інформація, яка в сукупності з іншими доказами, матиме суттєве значення для з`ясування дійсних обставин кримінального правопорушення, про що свідчать надані суду матеріали, зокрема, копії договору користування, договору купівлі-продажу, інформаційні довідки та інші матеріали справи.

Для досягнення повноти, всебічності та неупередженості розслідування вищезазначених фактів, зокрема, для виявлення та фіксації обставин вчиненого діяння, встановлення осіб, що вчинили злочини, в даному кримінальному проваджені є потреба у проведенні обшуку наведеного слідчим приміщення.

Беручи доуваги вищевикладенета враховуючи,що уматеріалах кримінальногопровадження вбачаєтьсянаявність достатніхпідстав вважати,що відшукуваніслідчим документита речіможуть знаходитисьу наведеномуним приміщенні,що маютьсуттєве значеннядля справи,а томує підстави,передбачені ст.234КПК України,для задоволенняклопотання вчастині відшуканнядокументів щодоспівпраці ПП «Мегаполіс» та ТОВ «Квант» щодо земельної ділянки та цілісного майнового комплексу за адресою: Сумська область, Лебединськийо район, с. Патріотівка, вул. Фрунзенська, 55.

В частині вилучення статутної та реєстраційної документації ПП «Мегаполіс» клопотання слідчого не підлягає задоволенню, в зв`язку з тим, що суду не надано достатніх даних, які б доводили необхідність чи доказове значення для провадження саме установчих документів цього підприємства, а крім того їх вилучення в оригіналі може негативно вплинути на роботу товариства.

Крім того, клопотання не підлягає задоволенню і в частині відшукування «інших документів, що підтверджують правовідносини між ПП «Мегаполіс» та ТОВ «Квант»», в зв`язку з чіткою невизначеністю відшукуємих документів, що суперечить п. 7 ч. 3 ст. 234 та п. 6 ч. 2 ст. 235 КПК України.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 233, 234 КПК України, слідчий суддя

У Х В А Л И В :

Клопотання задовольнити частково.

Дозволити слідчим СУ ГУНП в Сумській області ОСОБА_3 та ОСОБА_4 провести обшук у офісному приміщенні № 5, яке використовується ПП «Мегаполіс» ЄДРПОУ 32602591 за адресою: м. Суми, вул. Малиновського, будинок № 12, з метою відшукання документів щодо співпраці ПП «Мегаполіс» ЄДРПОУ 32602591 з ТОВ «Квант» код ЄДРПОУ 30698659 щодо земельної ділянки та цілісного майнового комплексу за адресою: Сумська область, Лебединський район, с. Патріотівка, вул. Фрунзенська, 55 , а саме:

-статуту, ліцензій та реєстраційних документів ТОВ «Квант»;

-кваліфікаційних сертифікатів інженерів землевпорядників та їх посадових обов`язків;

-договорів, заяв з додатками на виготовлення технічної документації;

-документів щодо цілісного майнового комплексу, що знаходиться за адресою: Сумська область, Лебединський район, с. Патріотівка, вул. Фрунзенська, 55;

-документів щодо земельної ділянки за адресою: Сумська область, Лебединський район, с. Патріотівка, вул. Фрунзенська, 55;

-технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ТОВ «Квант» під цілісним майновим комплексом для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за адресою: Сумська область, Лебединський район, с. Патріотівка, вул. Фрунзенська, 55;

Строк дії Ухвали до 11 червня 2018 року і вона може бути використана для проникнення до вказаного вище приміщення один раз.

Ухвала слідчого судді оскарженню не підлягає, заперечення проти неї може бути подані під час підготовчого провадження.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення14.05.2018
Оприлюднено27.02.2023
Номер документу73943620
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку

Судовий реєстр по справі —591/2668/18

Ухвала від 13.07.2018

Кримінальне

Зарічний районний суд м.Сум

Шершак М. І.

Ухвала від 13.07.2018

Кримінальне

Зарічний районний суд м.Сум

Шершак М. І.

Ухвала від 07.06.2018

Кримінальне

Зарічний районний суд м.Сум

Сибільов О. В.

Ухвала від 07.06.2018

Кримінальне

Зарічний районний суд м.Сум

Сибільов О. В.

Ухвала від 18.05.2018

Кримінальне

Зарічний районний суд м.Сум

Сибільов О. В.

Ухвала від 15.05.2018

Кримінальне

Зарічний районний суд м.Сум

Сибільов О. В.

Ухвала від 14.05.2018

Кримінальне

Зарічний районний суд м.Сум

Сибільов О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні