Ухвала
від 11.05.2018 по справі 527/826/18
ГЛОБИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 527/826/18

провадження № 2/527/456/18

У Х В А Л А

про прийняття до розгляду та відкриття

спрощеного позовного провадження у справі

11 травня 2018 року Глобинський районний суд Полтавської області в складі головуючого судді Олефір А.О., розглянувши матеріали позовом ОСОБА_1 до Глобинського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Полтавській області, третя особа без самостійних вимог щодо предмету спору: Публічне Акціонерне Товариство Дельта Банк про зняття арешту з майна, -

В С Т А Н О В И В:

07 травня 2018 року позивач звернулася до суду з позовною вимогою зняти арешт з нерухомого майна, який накладений у виконавчому провадженні № 28974474 на підставі постанови державного виконавця про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження від 05.10.2011 року.

Зазначена позовна заява подана з додержанням вимог статей 175, 177 ЦПК України.

Відсутні підстави для залишення позовної заяви без руху, її повернення чи відмови у відкритті провадження у справі.

Відповідно до п.2 ч.2 ст.19 ЦПК України, цивільне судочинство здійснюється за правилами, передбаченими цим кодексом, у порядку, зокрема позовного провадження (загального або спрощеного).

З матеріалів позовної заяви вбачається, що дана справа є малозначною і не включена до переліку справ, які не підлягають розгляду в порядку спрощеного позовного провадження, передбачену ч.4 ст.274 ЦПК України , а тому відповідно до ч.5 ст.279 ЦПК України підлягає розгляду в порядку спрощеного позовного провадження з призначенням першого судового засідання та повідомленням сторін.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 19, 175, 177, 187, 274, 277 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1, рнокпп: НОМЕР_1) до Глобинського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Полтавській області (39000, Полтавська область, м. Глобине, вул. Центральна, буд.212, код ЄДРПОУ34815627 ) , третя особа без самостійних вимог щодо предмету спору Публічне Акціонерне Товариство Дельта Банк (01014, м. Київ, бульвар Дружби народів, буд,38) про зняття арешту з майна.

Розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням сторін.

Призначити перше судове засідання на 13 год. 00 хв. 06 червня 2018 року в приміщенні Глобинського районного суду Полтавської області (Полтавська обл., м. Глобине, вул. Центральна, 128/23).

Роз'яснити відповідачу право у п'ятнадцятиденний строк з дня отримання ухвали подати відзив на позовну заяву до якого додати докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення, а також документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи та зустрічний позов .

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Роз'яснити позивачу право у п'ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи .

Роз'яснити відповідачу право п'ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Роз'яснити відповідачу, його право подати заяву із запереченнями проти розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження.

Роз'яснити третій особі право у десятиденний строк з дня отримання ухвали надати пояснення щодо позову та у п'ятиденний строк з дня отримання відзиву пояснення щодо відзиву.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://court.gov.ua/.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі разом з копією позовної заяви та копіями доданих до неї матеріалів надіслати учасникам справи .

Ухвала суду може бути оскаржена в апеляційному порядку окремо від рішення суду з підстав недотримання правил підсудності.

Відповідно до п.п.п. 15.5 п.п. 15 п. 1 Розділу XIII Перехідні положення ЦПК України , ухвалу може бути оскаржено протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення шляхом подачі апеляційної скарги до Апеляційного суду Полтавської області через Глобинський районний суд Полтавської області.

Суддя А. О. Олефір

Дата ухвалення рішення11.05.2018
Оприлюднено17.05.2018

Судовий реєстр по справі —527/826/18

Рішення від 24.07.2018

Цивільне

Глобинський районний суд Полтавської області

Олефір А. О.

Рішення від 24.07.2018

Цивільне

Глобинський районний суд Полтавської області

Олефір А. О.

Ухвала від 11.05.2018

Цивільне

Глобинський районний суд Полтавської області

Олефір А. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні