Ухвала
від 17.05.2018 по справі 425/1332/18
РУБІЖАНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

17.05.2018 року Провадження №2/425/334/18

Справа №425/1332/18

м.Рубіжне Луганської області

Рубіжанський міський суд Луганської області у складі головуючого судді Москаленко В.В., розглянув матеріали цивільної справи за позовною заявою ОСОБА_1 до Публічного акціонерного товариства Комерційний банк Приватбанк , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору- Приватний нотаріус Чернігівського міського нотаріального округу Чернігівської області ОСОБА_2, Рубіжанський міський відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Луганській області про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню,-

встановив:

ОСОБА_1, який проживає за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1, звернувся до Рубіжанського міського суду Луганської області з позовною заявою про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню до Публічного акціонерного товариства Комерційний банк Приватбанк , місцезнаходження: 01001, м.Київ, вул.Грушевського,б. №1Д, в якій просить визнати таким, що не підлягає виконанню виконавчий напис, вчинений приватним нотаріусом Чернігівського міського нотаріального округу ОСОБА_2 02 жовтня 2017 року, зареєстрованого в реєстрі за №9158 та стягнути з відповідача на його користь сплачений судовий збір в розмірі 704,80 грн.

Позовна заява відповідає вимогам статей 175, 177 ЦПК України, відсутні підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження, тому суддя дійшла висновку про можливість відкрити провадження у цій справі.

Справа підсудна Рубіжанському міському суду Луганської області.

Будь-які клопотання чи заяви позивача, для їх вирішення судом на стадії відкриття провадження у справі, до позовної заяви не додані.

Підстав для залучення до участі у справі третіх осіб, при відкритті провадження у справі, судом не встановлено.

Відповідно до ч. 4 ст. 274 ЦПК України дана справа не віднесена до категорії справ, розгляд яких повинен здійснюватись виключно за правилами загального позовного провадження, тому враховуючи приписи статей 19, 274 ЦПК України суд вважає, що розгляд справи належить здійснювати за правилами спрощеного позовного провадження, з повідомленням (викликом) учасників справи.

Керуючись ст.ст. 4, 19, 27, 175, 177, 187, 259-261, 274-279, 353, 354 ЦПК України, суддя, -

постановив :

Прийняти позовну заяву ОСОБА_1 до Публічного акціонерного товариства Комерційний банк Приватбанк , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору- Приватний нотаріус Чернігівського міського нотаріального округу Чернігівської області ОСОБА_2, Рубіжанський міський відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Луганській області про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню та відкрити провадження у зазначеній цивільній справі.

Розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження.

Судове засідання призначити на 13.06.2018 року о 10 год. 00 хв. у приміщенні Рубіжанського міського суду Луганської області зал № 3, з викликом сторін.

Викликати у судове засідання позивача, відповідача та третіх осіб.

Учасникам справи надіслати копії ухвали про відкриття провадження у справі. Відповідачу з копією ухвали про відкриття провадження у справі одночасно надіслати копію позовної заяви та доданих до неї документів.

Надати відповідачу строк для подання відзиву на позовну заяву до 30.05.2018 року. У зазначений строк відповідач має право надіслати: суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову; позивачу - копію відзиву та доданих до нього документів.

Роз'яснити відповідачу, що у разі не надання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Встановити позивачу строк для подання відповіді на відзив до 05.06.25018 року, копія якої та доданих до неї документів повинна бути надіслана (надана) відповідачу одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду.

Встановити відповідачу строк для подання заперечення на відповідь на відзив до 11.06.2018 року, копія якого та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) позивачу одночасно з надісланням (наданням) заперечення до суду.

Встановити третім особам строк до 30.05.2018 року, протягом якого вони мають право подати до Рубіжанського міського суду Луганської області письмові пояснення щодо позовної заяви.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: http://court.gov.ua/fair/sud1224.

Ухвала може бути оскаржена лише в частині недотримання правил підсудності до Апеляційного суду Луганської області через Рубіжанський міський суд Луганської області шляхом подання апеляційної скарги протягом п'ятнадцяти днів з дня її складання, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя: В.В. Москаленко

Дата ухвалення рішення17.05.2018
Оприлюднено18.05.2018
Номер документу74046213
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —425/1332/18

Рішення від 29.08.2018

Цивільне

Рубіжанський міський суд Луганської області

Москаленко В. В.

Ухвала від 13.06.2018

Цивільне

Рубіжанський міський суд Луганської області

Москаленко В. В.

Ухвала від 17.05.2018

Цивільне

Рубіжанський міський суд Луганської області

Москаленко В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні