Ухвала
від 21.05.2018 по справі 644/2614/18
ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

21.05.2018 Суддя Шевченко С. В..

Справа № 644/2614/18

Провадження № 2/644/1468/18

УХВАЛА

21 травня 2018 року м. Харків

Суддя Орджонікідзевського районного суду м. Харкова Шевченко С.В., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 (місце проживання: ІНФОРМАЦІЯ_1) до ОСОБА_2 (місце реєстрації: 1 Неманський проїзд, б.27 м. Харків, 61138) про стягнення заборгованості за договором позики

в с т а н о в и в :

Позивач подав до суду вказаний вище позов, в якому просить стягнути з відповідача заборгованість за договором позики, укладеним у простій письмовій формі, в сумі 521 600 грн.

Ознайомившись зі змістом позову та доданими до нього документами, суд приходить до висновку, що за характером спірних правовідносин дану справу можливо віднести до справ незначної складності, в якій ціна позову не перевищує п'ятиста розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб і, як наслідок, визнати малозначною та призначити судовий розгляд у справі в порядку спрощеного позовного провадження без повідомленням сторін за наявними у справі матеріалами.

Приймаючи до уваги, що позовна заява відповідає вимогам ст. ст. 175,177 ЦПК України, є підсудною даному суду, підстави для залишення позову без руху, відмови у відкритті провадження або його повернення відсутні, керуючись ст.ст. 187, 274, 277, 278, 279 ЦПК

України, суд

п о с т а н о в и в :

Відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 (місце проживання: ІНФОРМАЦІЯ_1) до ОСОБА_2 (місце реєстрації: 1 Неманський проїзд, б.27 м. Харків, 61138) про стягнення заборгованості за договором позики та призначити судовий розгляд у справі в порядку спрощеного позовного провадження без повідомленням сторін за наявними у справі матеріалами в приміщенні Орджонікідзевського районного суду м. Харкова за адресою: м.Харків пр. Архітектора Альошина, 7.

Копію ухвали про відкриття провадження направити учасникам справи.

Встановити відповідачу пятиденний строк з дня отримання копії ухвали для подання заяви із запереченнями проти розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження.

Копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів направити відповідачу.

Визначити відповідачу п'ятнадцятиденний строк з дня отримання копії ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву (з одночасним надісланням його копії позивачу), і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення відповідача.

Визначити позивачу десятиденний строк з дня отримання відзиву на позовну заяву для подання відповіді на відзив. У зазначений строк позивач має право надіслати суду відповідь на відзив (з одночасним надісланням його її відповідачу).

Визначити відповідачу десятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечень. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду заперечення на відповідь на відзив (з одночасним надісланням їх копії позивачу).

Зобов'язати позивача надати суду оригінал розписки від 09.08.2015 року.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, - http://court.gov.ua/assignments/

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та може бути оскаржена окремо від рішення суду в апеляційному порядку до Апеляційного суду Харківської області або через Орджонікідзевський районний суд м. Харковапротягом п'ятнадцяти днів з дня її складення з підстав порушення правил підсудності.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала складена та підписана 21.05.2018 року.

Суддя С.В.Шевченко

Дата ухвалення рішення21.05.2018
Оприлюднено22.05.2018
Номер документу74112415
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості за договором позики

Судовий реєстр по справі —644/2614/18

Ухвала від 26.01.2021

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Харкова

Шевченко С. В.

Ухвала від 16.11.2020

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Харкова

Шевченко С. В.

Рішення від 05.07.2018

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Харкова

Шевченко С. В.

Ухвала від 05.07.2018

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Харкова

Шевченко С. В.

Ухвала від 25.05.2018

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Харкова

Шевченко С. В.

Ухвала від 21.05.2018

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Харкова

Шевченко С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні