Ухвала
від 22.05.2018 по справі 388/337/18
ДОЛИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Долинський районний суд Кіровоградської області

110 м. м. Долинська Долинський район Кіровоградська область Україна 28500

Справа № 388/337/18

У Х В А Л А

22.05.2018 м. Долинська

Долинський районний суд Кіровоградської області в складі: головуючого - судді Степанов С.В.

за участю секретаря Лінської Л.М.

розглянув у відкритому судовому засіданні, у приміщенні суду в м. Долинській цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Василівської сільської ради Долинського району Кіровоградської області, ОСОБА_2, третя особа на стороні відповідача: Приватний нотаріус Долиського районного нотаріального округу ОСОБА_3 про поновлення строку для прийняття спадщини , -

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернулась до суду з даним позовом до відповідачів про поновлення строку для прийняття спадщини. Ухвалою Долинського районного суду Кіровоградської області від 30.03.2018 року провадження в справі було відкрито та призначено судове засідання для розгляду справи по суті на 22.05.2018 року о 15.00год. Ухвалено, що справа розглядатиметься за правилами спрощеного позовного провадження з викликом учасників справи.

В судовому засіданні встановлено, що предметом спору є відносини спадкування а отже, справа повинна розглядатися за правилами загального позовного провадження.

Згідно з ч. 1 ст. 189 ЦПК України завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з'ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Зважаючи на вищезазначене, суд уважає в порядку ЦПК України (в редакції Закону України від 3 жовтня 2017 року N 2147-VIII) призначити справу за правилами загального провадження з призначенням підготовчого судового засідання.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 12, 43, 76, 83, 84, 178, 179, 189, 191 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

У цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Василівської сільської ради Долинського району Кіровоградської області, ОСОБА_2, третя особа на стороні відповідача: Приватний нотаріус Долиського районного нотаріального округу ОСОБА_3 про поновлення строку для прийняття спадщини призначити підготовче судове засідання (провадження) о 11.00 годині 05 вересня 2018 року у приміщенні Долинського районного суду Кіровоградської області (вул. Нова, 110, м. Долинська, Долинський район, Кіровоградська область, 28500).

Справа розглядатиметься за правилами загального позовного провадження.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається: https://court.gov.ua/sud1106/ .

Позивач: ОСОБА_1 (вул. Едуарда Фукса, 54/24, м. Кривий Ріг, Дніпропетровська область, 50042).

Відповідач: Василівська сільська рада (с.Василівка, Долинський район, Кіровоградська область).

Відповідач: ОСОБА_2 (вул. Франка, 3, с.Василівка, Долинський район, Кіровоградська область).

Третя особа: Приватний нотаріус Долиського районного нотаріального округу ОСОБА_3 (вул. Нова, 56/2, м. Долинська, Кіровоградська область).

Надати право відповідачам у п'ятнадцятиденний строк з дня вручення цієї ухвали подати до суду відзив на позов . Зміст відзиву визначений ст. 178 ЦПК України. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. До відзиву додаються: докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

У разі ненадання відповідачами відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами .

Надати право позивачу у п'ятиденний строк з дня отримання відзиву подати до суду відповідь на відзив. Зміст відповіді на відзив визначений ст. 178 ЦПК України. Копія відповіді на відзив та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду. До відповіді на відзив додаються: докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення позивача, якщо такі докази не надані відповідачем; документи, що підтверджують надіслання (надання) відповіді на відзив і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Надати право відповідачам у п'ятиденний строк до початку підготовчого судового засідання (провадження) подати до суду заперечення (пояснення, міркування і аргументи щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів і мотиви їх визнання або відхилення). Зміст заперечень визначений ст. 178 ЦПК України. Копія заперечень та доданих до них документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) заперечень до суду. До заперечень додаються: докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; документи, що підтверджують надіслання (надання) заперечень і доданих до них доказів іншим учасникам справи.

Третім особам, що не заявляють самостійних вимог на предмет спору надати право у п'ятиденний строк до початку підготовчого судового засідання (провадження) подати до суду пояснення щодо позову або відзиву (аргументи і міркування на підтримку або заперечення проти позову). Зміст пояснень щодо позову або відзиву визначений ст. 178 ЦПК України. Копія пояснень щодо позову або відзиву та доданих до них документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) пояснень щодо позову або відзиву до суду. До пояснень щодо позову або відзиву додаються: докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються пояснення щодо позову або відзиву, якщо такі докази не надані позивачем або відповідачем; документи, що підтверджують надіслання (надання) пояснень щодо позову або відзиву і доданих до них доказів іншим учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя ОСОБА_4

СудДолинський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення22.05.2018
Оприлюднено23.05.2018
Номер документу74138193
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —388/337/18

Рішення від 22.11.2018

Цивільне

Долинський районний суд Кіровоградської області

Степанов С. В.

Ухвала від 05.09.2018

Цивільне

Долинський районний суд Кіровоградської області

Степанов С. В.

Ухвала від 22.05.2018

Цивільне

Долинський районний суд Кіровоградської області

Степанов С. В.

Ухвала від 30.03.2018

Цивільне

Долинський районний суд Кіровоградської області

Степанов С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні