Ухвала
від 21.05.2018 по справі 235/2720/18
КРАСНОАРМІЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2-о/235/395/18

Справа № 235/2720/18

УХВАЛА

про прийняття заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

21 травня 2018 року м. Покровськ

Суддя Красноармійського міськрайонного суду Донецької області Назаренко Г.В., розглянувши заяву Красноармійської місцевої прокуратури, яка знаходиться за адресою: м. Покровськ Донецької області, вулиця Центральна, будинок 148, в інтересах держави в особі Миколаївської сільської ради Покровського району Донецької області, яка знаходиться за адресою: с. Миколаївка Покровського району Донецької області, вулиця Центральна, будинок 43,

про визнання спадщини відумерлою, -

ВСТАНОВИЛА:

18 травня 2018 року Красноармійською місцевою прокуратурою в інтересах держави в особі Миколаївської сільської ради Покровського району Донецької області пред'явлено заяву про визнання спадщини відумерлою.

Підстави для залишення заяви без руху, повернення заяви чи відмови у відкритті провадження відсутні.

Провадження у справі підлягає відкриттю.

15 грудня 2014 року між ОСОБА_1 та Товариством з обмеженою відповідальністю Агрофірма імені Чкалова був укладений договір оренди землі, у зв'язку з чим ТОВ Агрофірма імені Чкалова підлягає залученню до участі в справі в якості заінтересованої особи.

Керуючись ст.ст.4, 13, 187, 294 ЦПК України, суддя, -

УХВАЛИЛА:

Прийняти заяву до розгляду та відкрити провадження у справі за заявою Красноармійської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Миколаївської сільської ради Покровського району Донецької області пред'явлено заяву про визнання спадщини відумерлою.

Залучити до участі в справі в якості заінтересованої особи Товариство з обмеженою відповідальністю Агрофірма імені Чкалова .

Направити заінтересованій особі копію заяви та ухвали про залучення її до участі в справі в якості заінтересованої особи.

Призначити по справі проведення судового засідання на 21 червня 2018 року о 11 годині 00 хвилин.

Витребувати з Другої Покровської державної нотаріальної контори (м. Покровськ, вул. Прокоф'єва,115) відомості про час і місце відкриття спадщини, про майно, що становить спадщину, про належність цього майна спадкодавцю, про відсутність спадкоємців за заповітом і за законом, або про усунення їх від права на спадкування, або неприйняття ними спадщини, або про відмову від її прийняття після смерті ОСОБА_1, яка померла 2 вересня 2016 року, в строк до 21 червня 2018 року включно.

Веб-адреса сторінки на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається: http://ka.dn.court.gov.ua .

Ухвалу про відкриття провадження у справі одночасно з копіями доданих до неї документів надіслати учасникам справи.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку в частині відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності до Апеляційного суду Донецької області через Красноармійський міськрайонний суд Донецької області протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Суддя Г.В. Назаренко

СудКрасноармійський міськрайонний суд Донецької області
Дата ухвалення рішення21.05.2018
Оприлюднено23.05.2018
Номер документу74144373
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —235/2720/18

Рішення від 21.06.2018

Цивільне

Красноармійський міськрайонний суд Донецької області

Назаренко Г. В.

Ухвала від 21.05.2018

Цивільне

Красноармійський міськрайонний суд Донецької області

Назаренко Г. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні