Ухвала
від 21.05.2018 по справі 5006/5/30б/2012
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

61022, м. Харків, пр. Науки, 5, тел.: (057) 702-07-99, E-mail: inbox@dn.arbitr.gov.ua

У Х В А Л А

21.05.2018р. Справа №5006/5/30б/2012

Розглянувши заяву Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області

про відновлення втраченої справи та заміну сторони по справі

За заявою кредитора (заявника) Управління Пенсійного фонду України в Київському районі м.Донецька

до боржника ОСОБА_1 підприємства Донецьке пуско-налагоджувальне управління № 414 Публічного акціонерного товариства «Донбаспромелектромонтаж» , м. Донецьк

ліквідатор ОСОБА_2

про банкрутство

Суддя господарського суду Донецької області І.К. Чорненька

Судом встановлено, що справа №5006/5/30б/2012 про банкрутство ОСОБА_1 підприємства Донецьке пуско-налагоджувальне управління № 414 Публічного акціонерного товариства «Донбаспромелектромонтаж» , м.Донецьк, зареєстрована в автоматизованій системі документообігу господарського суду Донецької області.

Ухвалою від 28.04.2012р. за заявою Управління Пенсійного фонду України в Київському районі м.Донецька порушена справа про банкрутство ОСОБА_1 підприємства Донецьке пуско-налагоджувальне управління № 414 Публічного акціонерного товариства «Донбаспромелектромонтаж» , м.Донецьк, на підставі ст.ст.1, 6, 7, 8, 11, 12 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» .

Ухвалою господарського суду Донецької області від 28.05.2012р. за результатами підготовчого засідання введено процедуру розпорядження майном ОСОБА_1 підприємства Донецьке пуско-налагоджувальне управління № 414 Публічного акціонерного товариства «Донбаспромелектромонтаж» , м.Донецьк та розпорядником майна призначено арбітражного керуючого ОСОБА_3.

Ухвалою господарського суду від 22.08.2012р. за результатами попереднього засідання затверджено реєстр вимог кредиторів та призначено дату засідання суду, на якому буде винесено ухвалу про санацію боржника, чи про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури, чи припинення провадження у справі про банкрутство на 15.11.2012р.

Ухвалою господарського суду Донецької області від 15.11.2012р. продовжено строк процедури розпорядження майном та повноважень розпорядника майна ОСОБА_3 на три місяці.

Ухвалою господарського суду Донецької області від 14.03.2013р. відкрито процедуру санації строком на шість місяців; керуючим санацією призначено керівника боржника ОСОБА_4; розпорядником майна в процедурі санації призначено арбітражного керуючого ОСОБА_5.

Постановою господарського суду Донецької області від 28.08.2013р. Дочірнє підприємство Донецьке пуско-налагоджувальне управління № 414 Публічного акціонерного товариства «Донбаспромелектромонтаж» ,м.Донецьк, визнано банкрутом, відкрита ліквідаційна процедура строком на 12 місяців, ліквідатором по справі призначено арбітражного керуючого ОСОБА_5.

Ухвалою господарського суду Донецької області від 01.04.2014р. припинені повноваження ліквідатора ОСОБА_5 та ліквідатором по справі № 5006/5/30б/2012 про банкрутство ОСОБА_1 підприємства Донецьке пуско-налагоджувальне управління №414 Публічного акціонерного товариства «Донбаспромелектромонтаж» , м.Донецьк, призначено арбітражного керуючого ОСОБА_2.

Дана справа перебувала на стадії ліквідаційної процедури та розгляд її не завершено.

При цьому, у зв'язку з проведенням антитерористичної операції на території Донецької області, справа №5006/5/30б/2012 про банкрутство ОСОБА_1 підприємства Донецьке пуско-налагоджувальне управління №414 Публічного акціонерного товариства «Донбаспромелектромонтаж» , м.Донецьк, втрачена.

Розпорядженням Вищого господарського суду України №21р від 24.04.2015 «Про відновлення роботи господарського суду Донецької області» визначено відновити роботу господарського суду Донецької області з 27.04.2015 за адресою: м.Харків, пр.Леніна, 5.

16.05.2018р. до господарського суду від Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області надійшла заява №01-06/1497 від 26.04.2018р. про відновлення втраченої справи №5006/5/30б/2012 про банкрутство ОСОБА_1 підприємства Донецьке пуско-налагоджувальне управління №414 Публічного акціонерного товариства «Донбаспромелектромонтаж» , м.Донецьк, та заміну сторони по даній справі.

Розділом VIII (ст.ст.357-364) Господарського процесуального кодексу України врегульоване питання щодо відновлення господарським судом втраченого судового провадження.

Відповідно до ст.357 ГПК України відновлення втраченого повністю або частково судового провадження в справі, закінченій ухваленням рішення або у якій провадження закрито, проводиться у порядку, встановленому цим Кодексом.

Згідно ст.358 ГПК України втрачене судове провадження у справі може бути відновлене за заявою учасника справи або за ініціативою суду.

Відповідно до статті 359 ГПК України заява про відновлення повністю або частково втраченого судового провадження подається в письмовій формі до суду, який розглядав справу як суд першої інстанції.

Згідно ст.360 ГПК України заява про відновлення втраченого судового провадження подається до суду в письмовій формі. У заяві повинно бути зазначено:

1) про відновлення якого судового провадження або якої його частини просить заявник;

2) які особи брали участь у справі і в якому процесуальному статусі, їх найменування (для юридичних осіб) або ім'я (прізвище, ім'я та по батькові за його наявності для фізичних осіб), їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання (для фізичних осіб); ідентифікаційні коди юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України або реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серія паспорта для фізичних осіб - громадян України, якщо відповідні дані відомі заявникові;

3) номери засобів зв'язку учасників судового процесу (телефон, факс, засоби електронного зв'язку, офіційна електронна адреса тощо), якщо вони відомі заявникові;

4) наявні у заявника відомості про обставини втрати судового провадження, місцезнаходження копій матеріалів провадження або даних стосовно таких копій;

5) документи, відновлення яких заявник вважає за необхідне, і з якою метою.

До заяви про відновлення втраченого судового провадження додаються документи або їх копії, навіть якщо вони не посвідчені в установленому порядку, що збереглися в заявника або у справі, копії заяви відповідно до кількості учасників справи, а у разі необхідності - клопотання про поновлення строку на подання заяви про відновлення втраченого судового провадження.

Відповідно до ст.362 ГПК України при розгляді заяви про відновлення втраченого судового провадження суд бере до уваги:

а) частину справи, яка збереглася (окремі томи, жетони, матеріали з архіву суду тощо);

б) документи, надіслані (видані) судом учасникам судового процесу та іншим особам до втрати справи, копії таких документів;

в) матеріали виконавчого провадження, якщо воно здійснювалося за результатами розгляду справи;

г) будь-які інші документи і матеріали, подані учасниками судового процесу, за умови, що такі документи і матеріали є достатніми для відновлення справи;

ґ) відомості Єдиного державного реєстру судових рішень;

д) дані, що містяться в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі;

е) будь-які інші відомості, документи тощо, отримані у законний спосіб з інших офіційних джерел.

Розгляд заяви про відновлення втраченого судового провадження здійснюється за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням учасників справи з урахуванням особливостей, передбачених цим розділом, протягом тридцяти днів з дня надходження заяви до суду.

Враховуючи викладене, суд вважає за необхідне прийняти до розгляду в судовому засіданні заяву №01-06/1497 від 26.04.2018р. про відновлення втраченої справи №5006/5/30б/2012 про банкрутство ОСОБА_1 підприємства Донецьке пуско-налагоджувальне управління №414 Публічного акціонерного товариства «Донбаспромелектромонтаж» , м.Донецьк, та заміну сторони по даній справі.

Керуючись ст.ст.234, 235, 357, 358, 359, 360, 362 Господарського процесуального кодексу України, ст.ст.2, 9 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» , господарський суд -

УХВАЛИВ:

Прийняти до розгляду заяву №01-06/1497 від 26.04.2018р. про відновлення втраченої справи №5006/5/30б/2012 про банкрутство ОСОБА_1 підприємства Донецьке пуско-налагоджувальне управління №414 Публічного акціонерного товариства «Донбаспромелектромонтаж» , м.Донецьк, та заміну сторони по даній справі.

Судове засідання призначити на 20.06.2018р. на 11:20год., кім.№320.

Зобов'язати заявника - Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області, ліквідатора та Управління Пенсійного фонду України в Київському районі м.Донецька до дати судового засідання надати господарському суду Донецької області

- відомості щодо юридичних чи фізичних осіб, які брали участь у справі і в якому процесуальному статусі, їх найменування (для юридичних осіб) або ім'я (прізвище, ім'я та по батькові за його наявності для фізичних осіб), їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання (для фізичних осіб); ідентифікаційні коди суб'єкта господарської діяльності за їх наявності (для юридичних осіб) або реєстраційний номер облікової картки фізичної особи-платника податків за його наявності, - якщо відповідні дані відомі; засоби зв'язку осіб, які брали участь у судовому процесі (телефон, факс, засоби електронного зв'язку тощо), - якщо вони відомі;

- матеріали справи або їх копії у повному обсязі.

Зобов'язати заявника повідомити про час та місце проведення судового засідання усіх відомих йому учасників у справі про банкрутство та надати суду докази відповідного повідомлення.

Викликати у судове засідання 20.06.2018р. ліквідатора, заявника та кредиторів.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя І.К. Чорненька

Вик. ОСОБА_6

Надруковано примірників - 5

господарському суду Донецької області - 1

заявнику - 1

відомим кредиторам - 1

ліквідатору - 1

ДОУПБ - 1

Дата ухвалення рішення21.05.2018
Оприлюднено23.05.2018
Номер документу74158746
СудочинствоГосподарське
Сутьвідновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом

Судовий реєстр по справі —5006/5/30б/2012

Ухвала від 20.06.2018

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 21.05.2018

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 01.04.2014

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 07.11.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 16.10.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 18.06.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 19.06.2014

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 21.11.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 28.04.2014

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 26.12.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні