Ухвала
від 21.05.2018 по справі 446/538/18
КАМ'ЯНКА-БУЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 446/538/18

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

21.05.2018 року Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області у складі: головуючого судді Костюк У.І.

за участі секретаря судового засідання Коваль В.А.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м. Кам'янка-Бузька цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 інтересах неповнолітнього ОСОБА_2 до Великосілківсьої сільської ради Кам'янка-Бузького району Львівської області, за участі третіх осіб відділу Держземагенства у Кам'янка-Бузькому районі, Кам'янка-Бузьку державної нотаріальної контору про визнання права власності в порядку спадкування,

в с т а н о в и в:

позивачі звернулася до суду з позовом до Великосілківської сільської ради Кам'янка-Бузького району Львівської област, третьої особи відділу Держземагенства у Кам'янка-Бузькому районі, в якому просить визнати за ОСОБА_2, право власності в порядку спадкування за заповітом на спадкове майно, а саме:на Ѕ житлового будинку №7 по вул. Вишнева в с. Великосілки Кам'янка-Бузького району Львівської області, земельну ділянку площею 0,7278 га та земельну ділянку площею 0,4197 га, що належало ОСОБА_3, померлій 05.08.2014 року.

Ухвалою судді від 23.04.2018 року провадження у зазначеній справі відкрито, підготовче судове засідання призначено на 03.05.2018 року.

В підготовче судове засідання, призначене на 21.05.2018 року, позивач з'явилась, позов підтримала, проти призначення справи до судового розгляду не заперечила.

В підготовче судове засідання відповідач не з'явився, однак подав заяву про розгляд справи за відсутності представника відповідача, проти позову не заперечує.

Представник третьої особи відділу Держземагенства у Кам'янка-Бузькому районі в судове засідання не з'явився, хоча був належним чином повідомлений про дату ,час та місце судового засідання, про причини неявки суд не повідомив.

Представник третьої особи Кам'янка-Бузької державної нотаріальної контори в судове засідання не з'явився, хоча був належним чином повідомлений про дату ,час та місце судового засідання, про причини неявки суд не повідомив.

Клопотань про вирішення питань, пов'язаних з розглядом справи не надходило.

Відповідно до ч.3 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для залишення заяви без розгляду чи закриття провадження у справі немає.

Згідно з п. 15 ч.2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч.2 ст.200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, які необхідно вчинити до закриття підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст . 197, 200,223,247, 258, 260, 261 ЦПК України , суд

п о с т а н о в и в:

закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 інтересах неповнолітнього ОСОБА_2 до Великосілківсьої сільської ради Кам'янка-Бузького району Львівської області, за участі третіх осіб відділу Держземагенства у Кам'янка-Бузькому районі, Кам'янка-Бузьку державної нотаріальної контору про визнання права власності в порядку спадкування

Призначити справу до судового розгляду по суті на 5 липня 2018 року о 09:45 год. у приміщенні Кам'янка-Бузького районного суду Львівської області (вул. Незалежності,29 м. Кам'янка-Бузька Львівської області).

Про дату, час та місце проведення судового засідання у справі повідомити учасників справи.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудКам'янка-Бузький районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення21.05.2018
Оприлюднено24.05.2018
Номер документу74170206
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —446/538/18

Рішення від 02.08.2018

Цивільне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Костюк У. І.

Ухвала від 21.05.2018

Цивільне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Костюк У. І.

Ухвала від 23.04.2018

Цивільне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Костюк У. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні