Ухвала
від 23.05.2018 по справі 466/5679/15-ц
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА



Справа № 466/5679/15-ц

У Х В А Л А

судового засідання

23 травня 2018року Шевченківський районний суд м. Львова

в складі : головуючої – судді Білінської Г.Б.

при секретарі Пірко Д.А.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Львові заяву ОСОБА_1 про скасування заходів забезпечення позову по цивільній справі за позовом Адвокатського об‘єднання «Адвокатська компанія «Укрзахідюрсервіс» до ОСОБА_1, Приватного підприємства «Шива» про стягнення заборгованості, -

установив:

в провадженні Шевченківського районного суду м. Львова знаходилася цивільна справа за позовом Адвокатського об‘єднання «Адвокатська компанія «Укрзахідюрсервіс» до ОСОБА_1, Приватного підприємства «Шива» про стягнення заборгованості, який ухвалою Шевченківського районного суду м. Львова від 25 березня 2016року залишено без розгляду.

Ухвалою Шевченківського районного суду м Львова від 24 липня 2015року було вжито заходи для забезпечення позову Адвокатського об‘єднання «Адвокатська компанія «Укрзахідюрсервіс» до ОСОБА_1, Приватного підприємства «Шива» про стягнення заборгованості та накладено арешт на майно Приватного підприємства «Шива» в межах суми стягнення; накладено арешт на корпоративні права ОСОБА_1 в статутному фонді (капіталі) Приватного підприємства «Шива» в межах суми стягнення; зобов’язано Реєстраційну службу Львівського міського управління юстиції внести запис про заборону будь-яких реєстраційних дій щодо змін в складі засновників (власників) Приватного підприємства «Шива», що пов‘язані із припиненням участі (виходом, переходом частки тощо) ОСОБА_1 та (або) зменшення розміру її частки в статутному фонді (капіталі) Приватного підприємства «Шива» в межах суми стягнення.

В судовому засіданні відповідач ОСОБА_1 заявила клопотання про скасування заходів забезпечення позову по цивільній справі за позовом Адвокатського об‘єднання «Адвокатська компанія «Укрзахідюрсервіс» до ОСОБА_1, Приватного підприємства «Шива» про стягнення заборгованості.

В судовому засіданні сторони не заперечували проти задоволення заявленого клопотання.

Згідно ч.1 ст.158 ЦПК України, суд може скасувати заходи забезпечення позову з власної ініціативи або за вмотивованим клопотанням учасника справи.

З’ясувавши обставини справи, враховуючи те, що рішення набрало законної сили, звернено до виконання, тому на думку суду є підстава для скасування заходів забезпечення позову.

Керуючись ст. 158 ЦПК України, суд,-

ухвалив:

скасувати заходи забезпечення позову, визначені ухвалою Шевченківського районного суду м. Львова від 24 липня 2015року по цивільній справі за позовом Адвокатського об‘єднання «Адвокатська компанія «Укрзахідюрсервіс» до ОСОБА_1, Приватного підприємства «Шива» про стягнення заборгованості у виді накладення арешту на майно Приватного підприємства «Шива» в межах суми стягнення; накладення арешту на корпоративні права ОСОБА_1 в статутному фонді (капіталі) Приватного підприємства «Шива» в межах суми стягнення; зобов’язання Реєстраційної служби Львівського міського управління юстиції внести запис про заборону будь-яких реєстраційних дій щодо змін в складі засновників (власників) Приватного підприємства «Шива», що пов‘язані із припиненням участі (виходом, переходом частки тощо) ОСОБА_1 та (або) зменшення розміру її частки в статутному фонді (капіталі) Приватного підприємства «Шива» в межах суми стягнення.

Стягувач: Адвокатське об‘єднання «Адвокатська компанія «Укрзахідюрсервіс», яке знаходиться за адресою: 79015, м. Львів, вул. Героїв УПА,73, код ЄДРПОУ 19335750;

Боржник: ОСОБА_1, яка зареєстрована за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1, ідентифікаційний номер НОМЕР_1;

Приватне підприємство «Шива», яке знаходиться за адресою: 79066, м. Львів, вул. Зубрівська,38, код ЄДРПОУ 23270044.Допустити негайне виконання ухвали.

Копію ухвали для виконання направити в Шевченківський відділ державної виконавчої служби Львівського міського управління юстиції.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до апеляційного суду Львівської області протягом п’ятнадцяти днів з дня проголошення ухвали суду.

Суддя:

ОСОБА_2

СудШевченківський районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення23.05.2018
Оприлюднено01.06.2018
Номер документу74292690
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —466/5679/15-ц

Ухвала від 26.01.2016

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Білінська Г. Б.

Ухвала від 23.05.2018

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Білінська Г. Б.

Ухвала від 23.05.2018

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Білінська Г. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні