Ухвала
від 24.05.2018 по справі 813/2187/17
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

справа№813/2187/17

У Х В А Л А

про заміну сторони виконавчого провадження

24 травня 2018 року зал судових засідань № 6

Львівський окружний адміністративний суд в складі:

головуючого судді Гулика А.Г.,

секретар судового засідання Жовковська Ю.В.,

за участю:

представники сторін не з'явились,

розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області про заміну сторони у виконавчому провадженні у справі за позовом Личаківського об'єднаного управління Пенсійного фонду України м.Львова до відкритого акціонерного товариства Пересувна механізована колона №13 про стягнення заборгованості, -

в с т а н о в и в :

14.05.2018 від Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області (далі - ГУ ПФ України у Львівській області) надійшла заява про заміну сторони у виконавчому провадженні у справі за позовом Личаківського об'єднаного управління Пенсійного фонду України м.Львова (далі - Личаківське ОУПФ України м.Львова) до відкритого акціонерного товариства Пересувна механізована колона №13 про стягнення заборгованості.

Вказана заява мотивована тим, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 08.11.2017 №821 "Деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України" реорганізовано Личаківське ОУПФ України м.Львова шляхом приєднання до ГУ ПФ України у Львівській області. У зв'язку із реорганізацією усі повноваження Личаківського ОУПФ України м.Львова перейшли до ГУ ПФ України у Львівській області. З огляду на наведене, просить суд замінити стягувача у виконавчому повадженні.

ГУ ПФ України у Львівській області явку представника в судове засідання не забезпечило, належним чином повідомлялося про дату, час і місце його проведення.

Позивач явку представника в судове засідання не забезпечив, належним чином повідомлявся про дату, час і місце його проведення. Клопотань про розгляд справи без участі представника позивача до суду не надходило.

Відповідач явку представника в судове засідання не забезпечив, повідомлявся про дату, час і місце його проведення. Клопотань про розгляд справи без участі представника відповідача до суду не надходило.

Враховуючи відсутність перешкод для розгляду справи в судовому засіданні без участі сторін, відповідно до ч.2 ст. 379 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України) суд розглянув заяву на основі наявних в матеріалах справи доказах.

Розглянувши заяву про заміну стягувача у виконавчому провадженні, суд дійшов до висновку, що вказану заяву необхідно задовольнити, виходячи з наступного.

Постановою Львівського окружного адміністративного суду від 06.07.2017 задоволено адміністративний позов Личаківського ОУПФ України м.Львова до відкритого акціонерного товариства Пересувна механізована колона №13 про стягнення заборгованості у розмірі 3948,40грн.

29.08.2017 Львівський окружний адміністративний суд видав виконавчий лист №813/2187/17, в якому стягувачем вказано Личаківське ОУПФ України м.Львова.

20.12.2017 державний виконавець Личаківського відділу державної виконавчої служби м.Львів Головного територіального управління юстиції у Львівській області Тарабан О.О. відкрила виконавче провадження №55418284 з виконання виконавчого листа №813/2187/17, в якому стягувачем вказано Личаківське ОУПФ України м.Львова.

Відповідно до ч. 1 ст. 379 КАС України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, замінює сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Відповідно до ч.5 ст.15 Закону України "Про виконавче провадження" у разі вибуття однієї із сторін виконавець за заявою сторони, а також заінтересована особа мають право звернутися до суду із заявою про заміну сторони її правонаступником. Для правонаступника усі дії, вчинені до його вступу у виконавче провадження, є обов'язковими тією мірою, якою вони були б обов'язковими для сторони, яку правонаступник замінив.

Суд встановив, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 08.11.2017 №821 "Деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України" реорганізовано Личаківське ОУПФ України м.Львова шляхом приєднання до ГУ ПФ України у Львівській області. У зв'язку із реорганізацією усі повноваження Личаківського ОУПФ України м.Львова перейшли до ГУ ПФ України у Львівській області.

Виходячи з наведеного, суд вважає, що ГУ ПФ України у Львівській області є правонаступником Личаківського ОУПФ України м.Львова, а тому існують достатні підстави для заміни стягувача у виконавчому провадженні з Личаківського ОУПФ України м.Львова на ГУ ПФ України у Львівській області.

Керуючись ст.ст. 243, 248, 379 КАС України, суд, -

у х в а л и в :

заяву Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області про заміну сторони у виконавчому провадженні у справі за позовом Личаківського об'єднаного управління Пенсійного фонду України м.Львова до відкритого акціонерного товариства Пересувна механізована колона №13 про стягнення заборгованості задовольнити.

Замінити стягувача у виконавчому провадженні №55418284 з Личаківського об'єднаного управління Пенсійного фонду України м.Львова код ЄДРПОУ 41250444, місцезнаходження: 79024, м.Львів, вул.Б.Хмельницького,116 на Головне управління Пенсійного фонду України у Львівській області код ЄДРПОУ 13814885, місцезнаходження: 79016, м.Львів, вул.Митрополита Андрея, 10.

Ухвала суду набирає законної сили негайно після її проголошення, якщо інше не передбачено Кодексом адміністративного судочинства України.

Ухвала суду може бути оскаржена через Львівський окружний адміністративний суд. Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п'ятнадцяти днів з дня складення повного тексту ухвали суду.

Повна ухвала суду складена і підписана 29.05.2018.

Суддя А.Г.Гулик

Дата ухвалення рішення24.05.2018
Оприлюднено04.06.2018
Номер документу74318004
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —813/2187/17

Ухвала від 24.05.2018

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Гулик Андрій Григорович

Постанова від 06.07.2017

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Гулик Андрій Григорович

Ухвала від 20.06.2017

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Гулик Андрій Григорович

Ухвала від 20.06.2017

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Гулик Андрій Григорович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні