Ухвала
від 01.06.2018 по справі 686/6483/18
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 686/6483/18

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

01 червня 2018 року Хмельницький міськрайонний суд

Хмельницької області

в складі: головуючого судді - Козак О.В.,

при секретарі - Слободянюк А.Ю.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м.Хмельницькому по справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, третя особа без самостійних вимог на стороні відповідача ОСОБА_3 товариство Нива-2 про визнання права власності на садовий (дачний) будинок в порядку спадкування,

встановив:

Позивач звернувся до суду з позовом до ОСОБА_2, третя особа без самостійних вимог на стороні відповідача ОСОБА_3 товариство Нива-2 про визнання права власності на садовий (дачний) будинок в порядку спадкування .

Ухвалою Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області від 02.04.2018 року у зазначеній справі було відкрито провадження за правилами загального позовного провадження та справу призначено до підготовчого засідання.

У підготовче судове засідання представник позивача не з'явилась, подала до суду заяву про проведення вказаного судового засідання у її відсутності та відсутності позивача, також вказала, що не заперечують проти закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

Відповідач в підготовче судове засідання не з'явилась, подала до суду заяву про розгляд справи за її відсутності, позовні вимоги визнала.

Представник відповідача ОСОБА_4 товариства Нива-2 в підготовче судове засідання не з'явився, про час та місце слухання справи повідомлявся у встановленому законом порядку.

Суд, ознайомившись з матеріалами справи, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки на стадії підготовчого провадженя судом проведено дії, передбачені ст. 197 ЦПК України , з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті протягом розумного строку .

Відповідно до ч.2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.189,196-198,200 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2, третя особа без самостійних вимог на стороні відповідача ОСОБА_3 товариство Нива-2 про визнання права власності на садовий (дачний) будинок в порядку спадкування та призначити справу до судового розгляду по суті у приміщенні Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області (29000, м. Хмельницький, вул.Героїв Майдану, 54) на 02 липня 2018 року 10 годину 10 хвилин.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Встановити наступний порядок з'ясування обставин та дослідження доказів: заслухати вступне слово учасників справи (їх представників), дослідити письмові докази.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення01.06.2018
Оприлюднено03.06.2018
Номер документу74401416
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на садовий (дачний) будинок в порядку спадкування

Судовий реєстр по справі —686/6483/18

Рішення від 30.11.2018

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Козак О. В.

Рішення від 30.11.2018

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Козак О. В.

Ухвала від 01.06.2018

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Козак О. В.

Ухвала від 02.04.2018

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Козак О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні