Ухвала
від 30.05.2018 по справі 173/312/18
ВЕРХНЬОДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №173/312/18

Провадження №2/173/459/2018

У Х В А Л А

іменем України

30 травня 2018 р. Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

В складі :головуючої судді - Петрюк Т.М.

при секретарі - Рудовій Л.В

Розглянувши у підготовчому відкритому судовому засіданні в місті Верхньодніпровську цивільну справу за позовом ОСОБА_1 та ОСОБА_2 до приватного підприємства СТД-АГРО , товариства з обмеженою відповідальністю Любомирівка - Агро , відділу з питань державної реєстрації прав на нерухоме майно Верхньодніпровської райдержадміністрації Дніпропетровської області про розірвання договору оренди земельної ділянки та стягнення орендної плати

ВСТАНОВИВ:

12.02.2018 року до суду звернулися позивачі ОСОБА_3Ф та ОСОБА_2, з позовом про розірвання договору оренди земельної ділянки та стягнення орендної плати до відповідачів ПП СТД-А ГРО ТОВ Любомирівкеа-Агро та відділу з питань державної реєстрації прав на нерухоме майно Верхньодніпровської райдержадміністрації Дніпропетровської області

Ухвалою Верхньодніпровського районного суду Дніпропетровської області від 16.02.2018 року подану позовну заяву залишено без руху та надано позивачам строк для усунення встановлених судом недоліки.

23.02.2018 року позивача усунені встановлені судом недоліки.

28.02.2018 року ухвалою Верхньодніпровського районного суду Дніпропетровської області відкрите провадження у справі та справу призначено до розгляду в підготовчому судовому засіданні на 30.05.2018 року.

Відповідачам позовний матеріал з повісткою - викликом направлений за місцем знаходження та отриманий останніми, що підтверджується копіями поштового повідомлення та розпискою. Тобто відповідачі ознайомлені зі змістом позовних вимог.

Позивачі та представник позивачів в підготовче судове засіданні не з'явились, подавши заяву про розгляд справи у їх відсутність. Згідно поданої заяви підтримують позовні вимоги в повному обсязі. Ними підтверджено, що в позовній заяві викладені всі обставини та наведені всі доводи на обґрунтування заявлених позовних вимог. Змінювати, уточнювати, доповнювати позовні вимоги не мають наміру.

Також позивачами та представником позивача зазначено, що подані всі докази, якими вони будуть доводити заявлені вимоги. Клопотань щодо витребування додаткових доказів вони не заявляють.

Представник позивача не заперечує проти розгляду справи у відсутність в відповідача та ухвалення заочного рішення у справі .

Відповідачі, будучи належним чином повідомленими про час та місце підготовчого судового засідання. в судове засідання не з'явилась. Про причини неявки суд не повідомили. У встановлений судом строк відзиву на позовну заяву не надали. Клопотань про розгляд справи у їх відсутність не подали.

Судом встановлено склад учасників розгляду справи, якими є позивачі, представник позивача , відповідачі

Судом визначені факти, які необхідно встановити : факт наявності правовідносин з оренди земельної ділянки. Факт систематичної несплати орендної плати, факт укладення договору суборенди земельної ділянки без відома та згоди орендодавця.

Данні факти будуть підтверджуватись: копією договору оренди земельної ділянки, копією державного акту про право на земельну ділянку, копією договору суборенди, довідками.

Також враховуючи, що відповідачі належним чином повідомлені про час та місце розгляду справи, що підтверджується поштовими повідомленнями про вручення судової повістки та розпискою про отримання судової повістки. Про причини неявки в суд не повідомили, заяв про розгляд справи у їх відсутність не подала. Відзив на позовну заяву не надали, а позивачі та представник позивачів, згідно поданої заяви не заперечують проти розгляду справи у відсутність відповідачів. Суд вважає за можливе розглянути справу у відсутність відповідачів та ухвалити заочне рішення у справі.

Керуючись ст. 197, 198, 280 ЦПК України, суд-

УХВАЛИВ:

Закінчити підготовче судове засідання по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 та ОСОБА_2 до приватного підприємства СТД-АГРО , товариства з обмеженою відповідальністю Любомирівка - Агро , відділу з питань державної реєстрації прав на нерухоме майно Верхньодніпровської райдержадміністрації Дніпропетровської області про розірвання договору оренди земельної ділянки та стягнення орендної плати

Справу призначити до розгляду на 30 травня 2018 року на 10-10 годину

Розгляд справи провести у відсутність відповідачів приватного підприємства СТД-АГРО , товариства з обмеженою відповідальністю Любомирівка - Агро , відділу з питань державної реєстрації прав на нерухоме майно Верхньодніпровської райдержадміністрації Дніпропетровської області на підставі наявних у справі доказів та ухвалити заочне рішення.

Справу розглянути з проведенням одного судового засідання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала складена 30.05.2018 року

Суддя Петрюк Т.М.

СудВерхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення30.05.2018
Оприлюднено05.06.2018
Номер документу74420324
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —173/312/18

Ухвала від 30.05.2018

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Рішення від 30.05.2018

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 28.02.2018

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 16.02.2018

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні