Рішення
від 23.05.2018 по справі 686/23090/17
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 686/23090/17

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частини)

23 травня 2018 року Хмельницький міськрайонний суд

Хмельницької області в складі:

головуючої судді Мороз В.О.,

за участю секретаря Козельської Г.В.

позивача ОСОБА_1, представника відповідача ОСОБА_2,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Хмельницькому цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Публічного акціонерного товариства Завод Темп про стягнення боргу по заробітній платі, компенсації за несвоєчасну її виплату, моральної шкоди,

ухвалив:

Позов задовольнити частково.

Стягнути з Публічного акціонерного товариства Завод Темп (ЄДРПО 14309942) на користь ОСОБА_1 заборгованість по заробітній платі в сумі 400 грн. (зазначені суми заробітної плати визначені без утримання податку на доходи фізичних осіб та інших обов'язкових платежів), 1583 грн. 60 коп. компенсації за несвоєчасну її виплату, 1000 грн. моральної шкоди.

Допустити негайне виконання рішення суду в частині виплати заробітної плати, але не більше ніж за один місяць.

В іншій частині відмовити.

Стягнути з Публічного акціонерного товариства Завод Темп (ЄДРПО 14309942) на користь держави судовий збір в розмірі 315, 51 грн.

Учасники справи, а також особи, які не брали участі у справі, якщо суд вирішив питання про їхні права, свободи, інтереси та (або) обов'язки, мають право оскаржити в апеляційному порядку рішення суду першої інстанції повністю або частково.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення до суду апеляційної інстанції- Апеляційного суду Хмельницької області через Хмельницький міськрайонний суд.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди, а матеріали справ витребовуються та надсилаються судами за правилами, що діяли до набрання чинності цією редакцією Кодексу. У разі порушення порядку подання апеляційної чи касаційної скарги відповідний суд повертає таку скаргу без розгляду.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Повний текс рішення буде виготовлено 01.06.2018 р.

Суддя

Дата ухвалення рішення23.05.2018
Оприлюднено05.06.2018
Номер документу74430376
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення боргу по заробітній платі, компенсації за несвоєчасну її виплату, моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —686/23090/17

Рішення від 23.05.2018

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Мороз В. О.

Рішення від 23.05.2018

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Мороз В. О.

Ухвала від 29.01.2018

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Мороз В. О.

Ухвала від 24.11.2017

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Мороз В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні