Ухвала
від 30.05.2018 по справі 751/3330/18
НОВОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРНІГОВА

Справа№751/3330/18

Провадження №1-кс/751/1531/18

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

30 травня 2018 року місто Чернігів

Слідчий суддяНовозаводського районногосуду м.Чернігова ОСОБА_1

секретар судового засідання ОСОБА_2

з участю слідчого ОСОБА_3

розглянувши клопотання слідчого заступника начальника другого ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_3 , погодженого процесуальним керівником у провадженні прокурором відділу прокуратури Чернігівської області ОСОБА_4 , про тимчасовий доступ до речей і документів та проведення їх виїмки,

Встановив:

До суду з даним клопотанням звернувся слідчий, вказавши, що в провадженні знаходяться матеріали кримінального провадження, внесені до ЄРДР за №32018270000000029 від 01.03.2018 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України.

З метою швидкого, повного та неупередженого розслідування кримінального провадження, та встановлення істини, у слідчого виникла необхідність у наданні для сторони кримінального провадження тимчасового доступу до оригіналів документів та можливість їх вилучення (проведення виїмки), а в разі вилучення оригіналів документів надати право на вилучення завірених їх копій, які знаходяться у володінні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 , адреса: АДРЕСА_1 ) по взаємовідносинам з ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), а саме: всіх фінансово-господарських та бухгалтерських документів щодо придбання транспортних засобів (договорів купівлі-продажу з додатками, накладних, актів, рахунків-фактури, товарно-транспортних накладних, довіреностей, податкових накладних, банківських виписок, платіжних доручень, актів огляду, технічних паспортів та інших документів) за період з 01.12.2015 по 23.05.2018.

В судове засідання слідчий не з`явився, до суду надіслав заяву про розгляд справи у його відсутність, клопотання підтримує.

Представник особи, у володінні якої знаходяться документи, згідно ч. 2 ст. 163 КПК України, в судове засідання не з`явився, оскільки слідчим доведено наявність достатніх підстав вважати, що існує реальна загроза зміни або знищення документів.

Фіксування судового розгляду клопотання за допомогою технічних засобів, згідно ст. 107 КПК України, не здійснювалось.

Вивчивши матеріалами справи, слідчий суддя вважає, що викладені в клопотанні доводи про необхідність тимчасового доступу до речей та документів та можливості їх вилучення, є обґрунтованими та підлягають задоволенню, оскільки дані документи тримають відомості та дані, що можуть бути використані як докази під час проведення досудового розслідування.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.159-164, 166, 309 КПК України, слідчий суддя

УХВАЛИВ:

Клопотання слідчого заступника начальника другого ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_3 , погодженого процесуальним керівником у провадженні прокурором відділу прокуратури Чернігівської області ОСОБА_4 , про тимчасовий доступ до речей і документів та проведення їх виїмки - задовольнити.

Надати слідчому-заступнику начальника другого ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_3 , слідчому-заступнику начальника першого ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_5 , старшому слідчому з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_6 , слідчому - начальнику другого ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_7 , слідчому з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_8 , старшому слідчому з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_9 , слідчому заступнику начальнику управління - начальнику першого ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_10 , старшому оперуповноваженому з ОВС ОУ ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_11 , старшому оперуповноваженому з ОВС ОУ ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_12 , старшому оперуповноваженому з ОВС ОУ ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_13 , старшому оперуповноваженому ОУ ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_14 , старшому оперуповноваженому з ОВС ОУ ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_15 , старшому оперуповноваженому ОУ ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_16 , старшому слідчому першого ВРКП СУ ФР ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_17 , старшому слідчому першого ВРКП СУ ФР ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_18 , старшому слідчому першого ВРКП СУ ФР ДПІ у Деснянському районі ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_19 , слідчому першого ВРКП СУ ФР ДПІ у Дніпровському районі ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_20 , слідчому другого ВРКП СУ ФР ДПІ у Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_21 , слідчому першого ВРКП СУ ФР ДПІ у Печерському районі ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_22 , старшому слідчому СВ ФР ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_23 , старшому слідчому СВ ФР ДПІ у Святошинському районі ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_24 , старшому слідчому другого ВРКП СУ ФР ДПІ у Солом`янському районі ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_25 , слідчому другого ВРКП СУ ФР ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_26 право на тимчасовий доступ до оригіналів документів та можливість їх вилучення (проведення виїмки), а в разі вилучення оригіналів документів надати право на вилучення завірених їх копій, які знаходяться у володінні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 , адреса: АДРЕСА_1 ) по взаємовідносинам з ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), а саме: всіх фінансово-господарських та бухгалтерських документів щодо придбання транспортних засобів (договорів купівлі-продажу з додатками, накладних, актів, рахунків-фактури, товарно-транспортних накладних, довіреностей, податкових накладних, банківських виписок, платіжних доручень, актів огляду, технічних паспортів та інших документів) за період з 01.12.2015 по 23.05.2018.

На вимогу володільця особою, яка пред`являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів, має бути залишено копію вилучених оригіналів документів. Копії документів, які вилучаються або оригінали яких вилучаються, виготовляються з використанням копіювальної техніки, електронних засобів володільця (за його згодою) або копіювальної техніки, електронних засобів особи, яка пред`являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів.

Згідно вимог ч. 1 ст. 166 КПК України, у разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала підлягає виконанню не пізніше одного місяця з дня постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий cуддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення30.05.2018
Оприлюднено22.02.2023

Судовий реєстр по справі —751/3330/18

Ухвала від 31.05.2018

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Деркач О. Г.

Ухвала від 30.05.2018

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Деркач О. Г.

Ухвала від 31.05.2018

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Деркач О. Г.

Ухвала від 30.05.2018

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Деркач О. Г.

Ухвала від 31.05.2018

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Деркач О. Г.

Ухвала від 30.05.2018

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Деркач О. Г.

Ухвала від 31.05.2018

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Деркач О. Г.

Ухвала від 30.05.2018

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Деркач О. Г.

Ухвала від 30.05.2018

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Деркач О. Г.

Ухвала від 31.05.2018

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Деркач О. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні