Ухвала
від 18.04.2018 по справі 495/945/18
БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 495/945/18

УХВАЛА

"18" квітня 2018 р. Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області у складі:

головуючого судді -Заверюха В.О.,

при секретарі - Червинській І.В.,

за участю представника позивачів - ОСОБА_1, відповідачів - ОСОБА_2, ОСОБА_3,

розглянувши у підготовчому судовому цивільну справу за позовом ОСОБА_4, ОСОБА_5 до ОСОБА_2, ОСОБА_3, Адамівської сільської ради про встановлення факту належності майна спадкодавцю, визнання права власності на спадкове майно, -

ВСТАНОВИВ:

Позивачі, ОСОБА_4, місцезнаходження: 67701, АДРЕСА_1, та ОСОБА_5, місцезнаходження: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Олексіївка, вул. 8 березня, буд. 3, звернулися до суду з позовом до ОСОБА_2, місцезнаходження: вул. Ліона Попова, 43-А, місто Одеса., ОСОБА_3, місцезнаходження: АДРЕСА_2, Адамівської сільської ради, місцезнаходження: 67790, Одеська область, Білгород-Дністровський район, село Адамівка, вул. Комсомольська, 7, в якому, з підстав фактичного прийняття ними спадщини за законом після померлої матері ОСОБА_6, просять встановити факт належності майна спадкодавцю та визнати за ними право власності на ? частку спадкового майно.

Ухвалою судді Білгород-Дністровського міськрайонного суду Одеської області від 19.02.2018 року провадження по даній справі було відкрито та призначено підготовче судове засідання.

Згідно зі ст. 196 ЦПК України, для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання. Дата і час підготовчого засідання призначаються суддею з урахуванням обставин справи і необхідності вчинення відповідних процесуальних дій. Підготовче засідання має бути розпочате не пізніше ніж через тридцять днів з дня відкриття провадження у справі.

Представник позивачів в судовому засіданні не заперечував проти закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до розгляду по суті.

Відповідач ОСОБА_2 в судовому засіданні не заперечувала проти закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до розгляду по суті.

Відповідач ОСОБА_3 в судовому засіданні не заперечувала проти закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до розгляду по суті.

У відповідності до ч. 1 ст. 197 ЦПК України, підготовче засідання проводиться судом з повідомленням учасників справи. Пунктом 15 ч. 2 даної статті вказано, що у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч.1 ст. 200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті. Згідно з п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

В підготовчому судовому засіданні встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає, клопотань про залучення до участі у справі відповідачів, третіх осіб та інших клопотань до суду не надійшло. Підстав для відкладення підготовчого судового засідання немає.

З урахуванням вищевикладеного, суд вважає можливим закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 196-200, 259, 260 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження по справі за позовом ОСОБА_4, ОСОБА_5 до ОСОБА_2, ОСОБА_3, Адамівської сільської ради про встановлення факту належності майна спадкодавцю, визнання права власності на спадкове майно та призначити справу до судового розгляду по суті на 14.05.2018 року о 10 годині 00 хвилин в залі № 7 Білгород-Дністровського міськрайонного суду Одеської області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

СудБілгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення18.04.2018
Оприлюднено10.06.2018
Номер документу74558557
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —495/945/18

Ухвала від 02.07.2018

Цивільне

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

Заверюха В. О.

Ухвала від 23.06.2018

Цивільне

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

Заверюха В. О.

Ухвала від 18.04.2018

Цивільне

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

Заверюха В. О.

Рішення від 14.05.2018

Цивільне

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

Заверюха В. О.

Ухвала від 19.02.2018

Цивільне

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

Заверюха В. О.

Ухвала від 08.02.2018

Цивільне

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

Заверюха В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні