Ухвала
від 11.06.2018 по справі 466/4103/18
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 466/4103/18

У Х В А Л А

про передачу справи за підсудністю

11 червня 2017 року м.Львів

Суддя Шевченківського районного суду м. Львова Федорова О.Ф., розглянувши матеріали заяви Львівського комунального підприємства Рясне-403 про видачу судового наказу до ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1 про стягнення заборгованості по оплаті за житлово- комунальні послуги, -

встановив:

Заявник ЛКП Рясне-403 код ЄДРПОУ 34815056 (79002, м. Львів, вул. Величковського, буд. 38) звернувся до Шевченківського районного суду м. Львова із заявою про видачу судового наказу з вимогою стягнення з боржника ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, ІПН- невідомий, згідно даних зазначених у заяві - проживає за адресою: 79002 АДРЕСА_1 заборгованості по оплаті за житлово- комунальні послуги в розмірі 12 410,86.

Згідно ст. 162 ЦПК України , заява про видачу судового наказу подається до суду першої інстанції за загальними правилами підсудності, встановленими цим Кодексом.

Відповідно до ч. 4. ст. 165 ЦПК України суддя з метою визначення підсудності, крім випадків подання заяви про видачу судового наказу в електронній формі до боржника, який має офіційну електронну адресу, не пізніше наступного дня з дня отримання заяви про видачу судового наказу перевіряє зазначене у заяві місцезнаходження боржника за відомостями, внесеними до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.

У відповідності до ч. 5 ст. 165 ЦПК України у разі якщо боржником у заяві про видачу судового наказу вказана фізична особа, яка не має статусу підприємця, суддя не пізніше двох днів з дня надходження такої заяви, крім випадків подання заяви про видачу судового наказу в електронній формі до боржника, який має офіційну електронну адресу, звертається до відповідного органу реєстрації місця перебування та місця проживання особи щодо надання інформації про зареєстроване у встановленому законом порядку місце проживання фізичної особи - боржника.

На виконання вимог ст. 187 ЦПК України Шевченківським районним судом м. Львова направлено запит до відповідного органу реєстрації місця перебування та місця проживання особи щодо надання інформації про зареєстроване місце проживання (перебування) такої особи.

Згідно інформації адресно-довідкового підрозділу ГУ ДМС у Львівській області від 06.06.2018 року, ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1 зареєстрована у встановленому законом порядку у АДРЕСА_2, з 13.04.1998 року, що відноситься до територіально підсудності Личаківського районного суду м. Львова.

Відповідно до ч. 8 ст. 165 ЦПК України якщо за результатами розгляду отриманих судом відомостей про місцезнаходження боржника - юридичної особи або фізичної особи - підприємця буде встановлено, що заява про видачу судового наказу не підсудна цьому суду, суд не пізніше десяти днів з дня надходження заяви постановляє ухвалу про передачу заяви про видачу судового наказу разом з доданими до неї документами за підсудністю.

Виходячи з наведеного, враховуючи те, що справа не підсудна Шевченківському районному суду м. Львова вважаю, за необхідне передати доЛичаківського районного суду м. Львова, який знаходиться за адресою: 79007, м. Львів, вул. Б.Лепкого, 16.

Згідно п 1. ч. 1 ст. 31 ЦПК України суд передає справу на розгляд іншому суду, якщо справа належить до територіальної юрисдикції (підсудності) іншого суду.

Відповідно до ст..32 ЦПК України визначено, що спори між судами про підсудність не допускаються.

Справа, передана з одного суду до іншого в порядку, встановленому статтею 31 цього Кодексу, повинна бути прийнята до провадження судом, якому вона надіслана.

Керуючись ст. ст., 27, 165, 187 ЦПК України, -

постановив:

Передати матеріали заяви Львівського комунального підприємства Рясне-403 про видачу судового наказу до ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1 про стягнення заборгованості по оплаті за житлово- комунальні послугидо Личаківського районного суду м. Львова, який знаходиться за адресою: 79007, м. Львів, вул. Б.Лепкого, 16.

Заявнику надіслати копію ухвали - для відома.

Передачу справи здійснити не пізніше п'яти днів після закінчення строку на її оскарження, а в разі подання скарги - не пізніше п'яти днів після залишення її без задоволення.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Апеляційна скарга подається безпосередньо до суду апеляційної інстанції, а саме до Апеляційного суду Львівської області.

Суддя ОСОБА_2

Дата ухвалення рішення11.06.2018
Оприлюднено12.06.2018
Номер документу74589125
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості по оплаті за житлово- комунальні послуги

Судовий реєстр по справі —466/4103/18

Судовий наказ від 06.07.2018

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Стрепко Н. Л.

Ухвала від 11.06.2018

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Федорова О. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні