Ухвала
від 11.06.2018 по справі 173/618/18
ВЕРХНЬОДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №173/618/18

Провадження №2-о/173/48/2018

У Х В А Л А

іменем України

11 червня 2018 р. Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

В складі :головуючої судді - Петрюк Т.М.

при секретарі - Рудовій Л.В

за участю: представника заявника - прокурора Романової- Утки К.С.

представника особи, в інтересах якої подана заява - ОСОБА_1

Розглянувши у підготовчому відкритому судовому засіданні в місті Верхньодніпровську цивільну справу за заявою керівника Жовтоводської місцевої прокуратури Дніпропетровської області в інтересах держави в особі територіальної громади Боровківської сільської ради Верхньодніпровського району Дніпропетровської області, заінтересовані особи: Верхньодніпровська державна нотаріальна контора Дніпропетровської області, управління держгеокадастру у Верхньодніпровському районі про визнання спадщини відумерлою у вигляді земельної ділянки,-

ВСТАНОВИВ:

23.03.2018 року до суду звернувся заявник керівник Жовтоводської місцевої прокуратури Дніпропетровської області в інтересах держави в особі територіальної громади Боровківської сільської ради Верхньодніпровського району Дніпропетровської області з заявою про визнання спадщини відумерлою у вигляді земельної ділянки заінтересовані особи: Верхньодніпровська державна нотаріальна контора Дніпропетровської області, управління держгеокадастру у Верхньодніпровському районі

26.03.2018 року ухвалою Верхньодніпровського районного суду Дніпропетровської області подана заява залишена без руху та заявникові наданий строк для усунення виявлених недоліків.

28.03.2018 року заявником виправленні недоліки , встановлені судом

28.03.2018 року ухвалою Верхньодніпровського районного суду Дніпропетровської області відкрите провадження у справі та справу призначено до розгляду в підготовчому судовому засіданні на 11.06.2018 року.

Представник заявника в підготовчому судовому засіданні пояснила, що підтримує заявлені вимоги в повному обсязі. Нею підтверджено, що в поданій заяві викладені всі обставини справи та наведені всі доводи на обґрунтування заявлених вимог. Змінювати, уточнювати, доповнювати позовні вимоги наміру немає.

Також представником заявника заявлене клопотання про залучення до матеріалів справи довідки про вартість земельної ділянки, яку буде надано в судове засідання. Заявлене клопотання задоволене судом.

Особою, в інтересах якої подано заяву, також підтверджено, що заявником в поданій заяві викладені всі обставини справи та наведені всі доводи на обґрунтування заявлених вимог.

Представники заінтересованих осіб в підготовче судове засідання не з'явилися, про час та місце розгляду справи повідомлені належним чином.

Судом встановлено склад учасників розгляду справи, якими є заявник, особа, в інтересах якої подано заяву, представники заінтересованих осіб.

Судом визначені факти, які необхідно встановити : факт смерті спадкодавця, факт відкриття спадщини, факт відсутності спадкоємців за законом та/або за заповітом, або наявність їх відмови від прийняття спадщини, закінчення строку для подання заяв про прийняття спадщини.

Данні факти будуть підтверджуватись: копією актового запису про смерть, копією державного акту про право власності на земельну ділянку, довідками. Інформаційними довідками із спадкового реєстру

Керуючись ст. 197, 198 ЦПК України, суд-

УХВАЛИВ:

Закінчити підготовче судове засідання по цивільній справі за заявою керівника Жовтоводської місцевої прокуратури Дніпропетровської області в інтересах держави в особі територіальної громади Боровківської сільської ради Верхньодніпровського району Дніпропетровської області, заінтересовані особи: Верхньодніпровська державна нотаріальна контора Дніпропетровської області, управління держгеокадастру у Верхньодніпровському районі про визнання спадщини відумерлою у вигляді земельної ділянки

Справу призначити до розгляду на 05.10.2018 року на 10-00 годину.

Справу розглянути шляхом проведення одного судового засідання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала складена 11.06.2018 року

Суддя Петрюк Т.М.

СудВерхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення11.06.2018
Оприлюднено12.06.2018
Номер документу74601783
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —173/618/18

Рішення від 17.12.2018

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 11.06.2018

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 28.03.2018

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 26.03.2018

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні