Ухвала
від 27.11.2014 по справі 355/1782/14-ц
БАРИШІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 355/1782/14-ц

Провадження № 2/355/667/14

У Х В А Л А

Іменем України

27 листопада 2014 року Баришівський районний суд Київської області в складі

головуючого судді Литвиненко О.Л.

секретаря Лунгул Т.А.

за участю представника позивача по основному позову та відповідача по зустрічному позову ОСОБА_1

за участю представника відповідача по основному позову та позивача по зустрічному позову ОСОБА_2

з участю представників відповідачів по основному та по зустрічному позову ОСОБА_3, ОСОБА_4

розглянувши в відкритому судовому засіданні в приміщенні суду в смт. Баришівка Київської області цивільну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Профі ріал груп» до ОСОБА_5, Товариства з обмеженою відповідальністю «Юкрейніан бізнес інвестмент груп» та Молодіжного житлового комплексу «Ярослав» про визнання права власності на майно та усунення перешкод в користуванні власністю та зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Юкрейніан бізнес інвестмент груп» до ОСОБА_5, Товариства з обмеженою відповідальністю «Профі ріал груп» та Молодіжного житлового комплексу «Ярослав»про розірвання договору про спільну діяльність та усунення перешкод в користуванні власністю.

В с т а н о в и в :

В провадженні Баришівського районного суду Київської області знаходиться цивільна справа за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Профі ріал груп» до ОСОБА_5, Товариства з обмеженою відповідальністю «Юкрейніан бізнес інвестмент груп» та Молодіжного житлового комплексу «Ярослав»про визнання права власності на майно та усунення перешкод в користуванні власністю та зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Юкрейніан бізнес інвестмент груп» до ОСОБА_5, Товариства з обмеженою відповідальністю «Профі ріал груп» та Молодіжного житлового комплексу «Ярослав» , про розірвання договору про спільну діяльність та усунення перешкод в користуванні власністю.

У судовому засіданні сторони зробили спільну заяву і надали суду укладену та підписану мирову угоду з метою врегулювання спору на основі взаємних поступок.

За умовами мирової угоди:

1.Позивач по первісному позову та відповідач по зустрічному позову Товариство з обмеженою відповідальністю «Профі ріал груп» ідентифікаційний код 39185015, місцезнаходження: АДРЕСА_1, відмовляється від вимоги з приводу визнання за ними права власності на нежитлову будівлю, що знаходиться за адресою: Київська обл., Баришівський район, с.Лукаші, вул.Шевченка, буд.1.

2.Позивач по первісному позову та відповідач по зустрічному позову Товариство з обмеженою відповідальністю «Профі ріал груп» ідентифікаційний код 39185015, місцезнаходження: АДРЕСА_1, відмовляється від вимоги з приводу усунення перешкоди зі сторони відповідача, ОСОБА_5, у користуванні ним, нежитловою будівлею, що знаходиться за адресою: Київська обл., Баришівський район, с.Лукаші, вул.Шевченка, буд.1, шляхом його виселення.

3. Позивач по первісному позову та відповідач по зустрічному позову Товариство з обмеженою відповідальністю «Профі ріал груп» ідентифікаційний код 39185015, місцезнаходження: АДРЕСА_1, відмовляється від вимоги з приводу усунення перешкоди зі сторони відповідача, ОСОБА_5, у користуванні ним, нежитловими приміщеннями, що розташовані за адресою: м.Київ, вул.Ярославів Вал, буд.28/31.

4. Позивач по первісному позову та відповідач по зустрічному позову Товариство з обмеженою відповідальністю «Профі ріал груп» ідентифікаційний код 39185015, місцезнаходження: АДРЕСА_1, погоджується на визнання за Товариством з обмеженою відповідальністю «Юкрейніан Бізнес ОСОБА_6» право власності на нежитлову будівлю, що розташована за адресою: Київська обл.., Баришівський район, с.Лукаші, вул.Шевченка, буд.1.

5.Позивач по первісному позову та відповідач по зустрічному позову Товариство з обмеженою відповідальністю «Профі ріал груп» ідентифікаційний код 39185015, місцезнаходження: АДРЕСА_1, погоджується на визнання за ними право власності на нежитлове приміщення, що розташоване за адресою: м.Київ, вул.Ярославів Вал, буд.28/31.

6.Відповідач по первісному позову та відповідач по зустрічному позову ОСОБА_5, погоджується усунути перешкоди зі своєї сторони у користуванні Товариством з обмеженою відповідальністю «Профі ріал груп» ідентифікаційний код 39185015, місцезнаходження: АДРЕСА_1, нежитловими приміщеннями, що розташовані за адресою: м.Київ, вул.Ярославів Вал, буд.28/31.

7. Відповідач по первісному позову та відповідач по зустрічному позову ОСОБА_5, погоджується усунути перешкоди зі своєї сторони у користуванні Товариством з обмеженою відповідальністю «Юкрейніан Бізнес ОСОБА_6» нежитловою будівлею, що розташована за адресою: Київська обл.., Баришівський район, с.Лукаші, вул.Шевченка, буд.1,

8. Відповідач по первісному позову та позивач по зустрічному позову Товариство з обмеженою відповідальністю «Юкрейніан Бізнес ОСОБА_6» ідентифікаційний код 34596082, місцезнаходження: Київська обл., Баришівський район, с.Лукаші, вул.Шевченка, буд.1, погоджується на розірвання договору про спільну діяльність укладеного 10.06.2007 року між ними та МЖК «Ярослав» .

9. Відповідач по первісному позову та позивач по зустрічному позову Товариством з обмеженою відповідальністю «Юкрейніан Бізнес ОСОБА_6» ідентифікаційний код 34596082, місцезнаходження: Київська обл., Баришівський район, с.Лукаші, вул.Шевченка, буд.1, погоджується на усунення перешкоди зі сторони ОСОБА_5 у користуванні ними нежитловою будівлею, що розташована за адресою: Київська обл.., Баришівський район, с.Лукаші, вул.Шевченка, буд.1, шляхом його виселення.

10. Відповідач по первісному позову та відповідач по зустрічному позову Молодіжний житловий комплекс «Ярослав» код ЄДРПОУ 21586518, місцезнаходження: м.Київ, вул.Ярославів Вал, буд.28 погоджується на розірвання договору про спільну діяльність укладеного 10.06.2007 року між ними та ТОВ «Юкрейніан Бізнес ОСОБА_6» .

11. Відповідач по первісному позову та відповідач по зустрічному позову Молодіжний житловий комплекс «Ярослав» код ЄДРПОУ 21586518, місцезнаходження: м.Київ, вул.Ярославів Вал, буд.28. погоджується на визнання за Товариством з обмеженою відповідальністю «Профі ріал груп» ідентифікаційний код 39185015, місцезнаходження: АДРЕСА_1, право власності на нежитлові приміщення, що розташовані за адресою: м.Київ, вул.Ярославів Вал, буд.28/31.

Зазначена мирова угода приєднана до справи. Сторонам роз'яснені наслідки такого рішення, що передбачені ст.ст. 175, 205, 206 ЦПК України та закриття провадження у справі, що передбачені ч.3 ст.206 ЦПК України.

Враховуючи, що мирова угода, укладена сторонами, не суперечить закону, не порушує права, свободи чи інтереси інших осіб, вчинена в інтересах обох сторін, суд у відповідності до ст.205 ЦПК України ухвалою закриває провадження у справі.

Керуючись ст.ст. 175, 205, 206 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Затвердити мирову угоду між сторонами по справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Профі ріал груп» до ОСОБА_5, Товариства з обмеженою відповідальністю «Юкрейніан бізнес інвестмент груп» та Молодіжного житлового комплексу «Ярослав» про визнання права власності на майно та усунення перешкод в користуванні власністю та зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Юкрейніан бізнес інвестмент груп» до ОСОБА_5, Товариства з обмеженою відповідальністю «Профі ріал груп» та Молодіжного житлового комплексу «Ярослав» , про розірвання договору про спільну діяльність та усунення перешкод в користуванні власністю, згідно якої:

1.Розірвати договір про спільну діяльність укладений 10.06.2007 року між Товариством з обмеженою відповідальністю «Юкрейніан Бізнес ОСОБА_6» ідентифікаційний код 34596082 та Молодіжним житловим комплексом «Ярослав» код ЄДРПОУ 21586518, місцезнаходження: м.Київ, вул.Ярославів Вал, буд.28.

2.Визнати за Товариством з обмеженою відповідальністю «Юкрейніан Бізнес ОСОБА_6» ідентифікаційний код 34596082, місцезнаходження: Київська обл., Баришівський район, с.Лукаші, вул.Шевченка, буд.1, право власності на нежитлову будівлю що розташована за адресою: Київська обл., Баришівський район, с.Лукаші, вул.Шевченка, буд.1,

3.Усунути перешкоди зі сторони відповідача, ОСОБА_5, у користуванні Товариством з обмеженою відповідальністю «Юкрейніан Бізнес ОСОБА_6» нежитловою будівлею, що розташована за адресою: Київська обл., Баришівський район, с.Лукаші, вул.Шевченка, буд.1, шляхом заміни замків в вхідних дверях та виселення.

4.Визнати за Товариством з обмеженою відповідальністю «Профі ріал груп» ідентифікаційний код 39185015, місцезнаходження: АДРЕСА_1, право власності на нежитлове приміщення (група приміщень №48), що розташоване за адресою: м.Київ, вул.Ярославів Вал, буд.28/31, загальною площею 193,70 м.кв.

5.Усунути перешкоди зі сторони відповідача, ОСОБА_5, у користуванні Товариством з обмеженою відповідальністю «Профі ріал груп» ідентифікаційний код 39185015, нежитловим приміщенням (група приміщень №48), що розташоване за адресою: м.Київ, вул.Ярославів Вал, буд.28/31, загальною площею 193,70 м.кв.

Провадження у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Профі ріал груп» до ОСОБА_5, Товариства з обмеженою відповідальністю «Юкрейніан бізнес інвестмент груп» та Молодіжного житлового комплексу «Ярослав» про визнання права власності на майно та усунення перешкод в користуванні власністю та зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Юкрейніан бізнес інвестмент груп» до ОСОБА_5, Товариства з обмеженою відповідальністю «Профі ріал груп» та Молодіжного житлового комплексу «Ярослав» про розірвання договору про спільну діяльність та усунення перешкод в користуванні власністю закрити.

Ухвала може бути оскаржена протягом п'яти днів з дня її проголошення до Апеляційного суду Київської області через Баришівський районний суд Київської області.

Суддя Баришівського районного суду ОСОБА_7

Дата ухвалення рішення27.11.2014
Оприлюднено14.06.2018
Номер документу74647093
СудочинствоЦивільне
Сутьспільну діяльність та усунення перешкод в користуванні власністю

Судовий реєстр по справі —355/1782/14-ц

Ухвала від 23.02.2023

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Троценко Т. А.

Ухвала від 11.01.2023

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Троценко Т. А.

Ухвала від 27.10.2022

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Троценко Т. А.

Постанова від 08.06.2022

Цивільне

Київський апеляційний суд

Гуль В'ячеслав Володимирович

Ухвала від 06.06.2022

Цивільне

Київський апеляційний суд

Гуль В'ячеслав Володимирович

Ухвала від 20.01.2022

Цивільне

Київський апеляційний суд

Гуль В'ячеслав Володимирович

Ухвала від 20.01.2022

Цивільне

Київський апеляційний суд

Гуль В'ячеслав Володимирович

Ухвала від 27.11.2014

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Литвиненко О. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні